Türkiye İskoçya maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? Türkiye İskoçya hazırlık maçı kadrosu!
Türkiye İskoçya maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? Türkiye İskoçya hazırlık maçı kadrosu! Türkiye İskoçya hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Türkiye A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçı kapsamında İskoçya ile karşı karşıya gelecek. Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri öncesinde hazırlıklar devam ederken, İskoçya’yı yenmek için mücadele edecek. Peki, Türkiye-İskoçya hangi kanalda, saat kaçta?
16.11.2022 Şampiy10
Milli maç ne zaman? Bu hafta milli maç var mı, Türkiye İskoçya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Milli maç ne zaman? Bu hafta milli maç var mı, Türkiye İskoçya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Süper Lig'de 7. hafta maçlarının tamamlanmasının ardından Milli Takım’ın Euro 2024 Elemeleri D Grubu'ndaki rakipleri ve maç takvimi belli oldu. Peki, Milli maç ne zaman? Bu hafta milli maç var mı, Türkiye İskoçya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
15.11.2022 Şampiy10
Türkiye İsviçre maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye gruptan nasıl çıkar? Türkiye İsviçre maçı kadrosu ve maçın detayları!
Türkiye İsviçre maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye gruptan nasıl çıkar? Türkiye İsviçre maçı kadrosu ve maçın detayları! EURO 2020 heyecanı devam ediyor. İlk 2 şansını kaybeden A Milliler, EURO 2020’de yoluna devam edebilmek için son 4 biletten birini kapmak zorunda.
20.06.2021 Gündem
Kopenhag Başakşehir maçı saat kaçta, hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi maçları hangi kanalda?
Kopenhag Başakşehir maçı saat kaçta, hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi maçları hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek finalistler, yapılacak son 16 turu maçlarıyla belli olacak. Medipol Başakşehir UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Kopenhag'a konuk olacak. Başakşehir turu geçmesi halinde, tarihinde ilk kez Avrupa kupalarında çeyrek finale yükselecek. Peki, Kopenhag Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Kopenhag Başakşehir maçı kanalı ve saati...
5.08.2020 Gündem