Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Türkiye İskoçya maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? Türkiye İskoçya hazırlık maçı kadrosu!

Türkiye İskoçya maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? Türkiye İskoçya hazırlık maçı kadrosu!

Türkiye İskoçya hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Türkiye A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçı kapsamında İskoçya ile karşı karşıya gelecek. Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri öncesinde hazırlıklar devam ederken, İskoçya’yı yenmek için mücadele edecek. Peki, Türkiye-İskoçya hangi kanalda, saat kaçta?

Türkiye İskoçya maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? Türkiye İskoçya hazırlık maçı kadrosu!

Türkiye A Milli Futbol Takımımız Diyarbakır'da İskoçya ile karşı karşıya gelecek. Stefan Kuntz yönetimindeki milli takım, İskoçya'yı yenmek için sahaya çıkacak. Peki, Türkiye-İskoçya hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

TÜRKİYE-İSKOÇYA MAÇI SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Diyarbakır Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak mücadele, TRT 1'den naklen yayımlanacak.

TÜRKİYE-İSKOÇYA MUHTEMEL 11'LER

Türkiye:

Uğurcan,

Zeki,

Ozan,

Samet,

Eren,

Salih,

Orkun,

Hakan,

Cengiz,

Kerem,

Cenk

İskoçya:

Gordon,

Ferguson,

Patterson,

Tierney,

McGinn,

Gilmour,

McGregor,

Robertson,

McTominay,

Christie,

Fraser

MAÇIN DÜDÜĞÜNÜ VİSAR KASTRATİ ÇALACAK

Müsabakada, Kosova Futbol Federasyonundan Visar Kastrati düdük çalacak. Kastrati'nin yardımcılıklarını Edmond Zeqiri ve Granit Hyseni yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Arda Kardeşler olacak.

STEFAN KUNTZ İLE 13. MAÇ

Türkiye, Alman teknik adam Stefan Kuntz yönetiminde 13. maçına İskoçya karşısında çıkacak.

Milli takım, Kuntz ile çıktığı 12 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşarken, rakip fileleri 32 kez havalandırıp, kalesinde 14 gol gördü.

Kuntz idaresinde oynadığı ilk maçta İstanbul'da Norveç ile 1-1 berabere kalan ay yıldızlı ekip, ikinci müsabakasında deplasmanda Letonya'yı 2-1, üçüncü karşılaşmasında da sahasında Cebelitarık'ı 6-0 yendi. Milli takım, Stefan Kuntz'la 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu dördüncü maçında ise deplasmanda Karadağ'ı 2-1 mağlup ederek play-off yarı finaline katılma hakkı elde etti.

Ay yıldızlı ekip, play-off yarı finalinde Portekiz'e deplasmanda 3-1 mağlup olarak Dünya Kupası'na katılma şansını kaybetti. Milliler, hazırlık maçında Konya'da konuk ettiği İtalya'ya ise 3-2 yenildi.

A Milli Takım, Alman teknik adam yönetiminde çıktığı UEFA Uluslar C Ligi'ndeki ilk maçında İstanbul'da Faroe Adaları'nı 4-0, ikinci karşılaşmasında deplasmanda Litvanya'yı 6-0, üçüncü maçında Lüksemburg'u deplasmanda 2-0, İzmir'de Litvanya'yı 2-0 mağlup etti. Ay-yıldızlı ekip, İstanbul'da Lüksemburg ile 3-3 berabere kaldıktan sonra C Ligi'ni deplasmanda aldığı 2-1'lik Faroe Adaları yenilgisiyle tamamladı.

Haberin Devamı