Türkiye Emekliler Derneği

Türkiye Emekliler Derneği

Son dakika Türkiye Emekliler Derneği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türkiye Emekliler Derneği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türkiye Emekliler Derneği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkiye Emekliler Derneği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkiye emekliler derneği gelişmeleri de dahil olmak üzere 260 türkiye emekliler derneği haberi bulunmuştur. Tüm türkiye emekliler derneği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Turgut Altınok: Emekliye 5 bin lira vereceğiz
Turgut Altınok: Emekliye 5 bin lira vereceğiz Turgut Altınok, Türkiye Emekliler Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Altınok, "Emekliye destek olacağız. Emekliye bin lira yerine 5 bin lira vereceğiz.
29.03.2024 Gündem
Emekli bayram ikramiyelerine zam gelecek mi? Yeni gelişme
Emekli bayram ikramiyelerine zam gelecek mi? Yeni gelişme Ramazan ayının gelmesiyle birlikte milyonlarca emekli bayram ikramiyesi için yapılacak açıklamayı ve belirtilen rakamı zamlı olarak duymayı bekliyor. Bayramda verilecek emekli ikramiyesi için Bakan Vedat Bilgin ve Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, bir görüşme gerçekleştirecek. Peki 1100 lira ödenen bayram ikramiyesine bu yıl zam gelir mi? İşte merak edilenler ve yeni gelişmeler...
22.03.2023 Emekli
Emekli aylığına ek zam talebi
Emekli aylığına ek zam talebi Emeklilerin gözü temmuz zammına çevrildi. Oranlar netleşmeye başlarken emeklilerden ek zam talebi geldi. Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün yaptığı açıklamada, "Emeklilerimiz, hem aylıklara ek zam hem de ikramiyenin artırılması konusunda Sayın Cumhurbaşkanı'mızdan müjde beklemeye devam ediyor." diye konuştu.
17.05.2022 Emekli
Emekli maaşlarına el koyan derneğe operasyon! Yüksek faizle borç para...
Emekli maaşlarına el koyan derneğe operasyon! Yüksek faizle borç para... Adana'da Türkiye Emekliler Derneği Yüreğir Şube Başkanı A.Ç. ile genel sekreterin de aralarında bulunduğu 5 kişi, borçları nedeniyle kredi çekemeyen dernek üyesi emeklileri, iş birliği yaptıkları kömür işletmecisine yönlendirip yüksek faizle borç para aldırdıkları iddiasıyla gözaltına alındı. Dernek yöneticilerinin, emeklilerin maaş kartlarına el koyup kömürcüye olan borçlarını taksit taksit ödedikleri, maaşlarının da bir bölümünü zimmetlerine geçirdikleri belirlendi.
30.03.2022 Gündem
Emekli zammı ile ilgili flaş açıklama! En düşük maaş...
Emekli zammı ile ilgili flaş açıklama! En düşük maaş... Emekli maaşlarına ocak ayı itibarı ile birlikte zam yapılacak. 1.500 lira olan en düşük emekli aylığı da yukarıya çekilmiş olacak. Emekliler maaş zammı öncesi taleplerini paylaştı. Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, en düşük emekli aylığının asgari ücret seviyesinde olmasını istedi.
14.11.2021 Emekli
Emekli maaşı ile ilgili flaş açıklama! Alt sınır...
Emekli maaşı ile ilgili flaş açıklama! Alt sınır... Emekli aylıkları ile ilgili önemli bir açıklama geldi. Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), emekli aylığı hesaplanmasında gösterge sistemine geçilmesini ve mevcutta yüzde 35 olan alt sınır aylık bağlama oranının yüzde 70'e yükseltilmesini istedi.
17.10.2021 Emekli
827 lira her ay banka hesaplarına yatırılıyor! Bizzat başvuran alıyor
827 lira her ay banka hesaplarına yatırılıyor! Bizzat başvuran alıyor Paralar hesaplara yatırılıyor. Ödemeler her ay düzenli olarak yapılıyor. Ancak başvuru yapanlar alabiliyor. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na (kaymakamlık) veya Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne bizzat başvuru yapılması gerekiyor. Nakdi destek her ay 827 TL olarak ihtiyaç sahibi vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. Bu destekten 65 yaşını dolduran ve hanedeki kişi başına gelirin 852 liranın altında olduğunu beyan edenler yararlanabiliyor. İşte detaylar...
4.10.2021 Ekonomi
Emekliler için flaş açıklama! Gıda ve yakacak yardımı, kredi kartı borcu desteği...
Emekliler için flaş açıklama! Gıda ve yakacak yardımı, kredi kartı borcu desteği... Emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiren açıklama! Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), aylık geliri, asgari geçim standardının veya yasal asgari ücretin altında kalan emeklilerin, Kovid-19 salgını koşullarında yetersiz beslenme ve ısınma sorunlarıyla karşı karşıya kaldığına işaret ederek bu durumdaki emeklilere yakacak ve gıda yardım yapılmasını talep etti. Dernek tarafından salgın döneminde çalışma imkanı bulamayan ve kredi veya kredi kartı ödemelerini yapamadıkları için bankaların kara listelerine düşen emeklilerin kredi borçlarının ötelenmesi ve bunlara esnaf, çiftçi ve KOBİ'lere yapılan desteklemelerin yapılması gerektiği kaydedildi.
18.09.2021 Emekli
Emekliler şikayetçi! Ücretsiz hakları var ama...
Emekliler şikayetçi! Ücretsiz hakları var ama... Milyonlarca emeklinin sesi olan Türkiye Emekliler Derneği önemli bir konuyu gündeme getirdi. Ücret ödenmiyor ancak vatandaşlar bu haktan yararlanmıyor. 65 yaş üzeri vatandaşlara ücretsiz olarak toplu taşıma kullanım hakkı sağlanıyor. Ancak vatandaşlar şoförlerden şikayetçi. i TÜED Hukuk Müşaviri Yazıcıoğlu, 65 yaş üstü çok sayıda vatandaşın şehir içi toplu taşımadan ücretsiz yararlanma hakkını kullanırken mağduriyet yaşadığını belirterek, yetkililerden bu hakkın kullanımını engelleyenlerin cezalandırmasını istedi.
22.08.2021 Ekonomi
Emeklilere zam müjdesi! 1162 lira...
Emeklilere zam müjdesi! 1162 lira... Milyonlarca emekli merakla bekliyordu zam, iyileştirme ve erken ödeme müjdesi geldi. Kuruşu kuruşuna hesaplandı. 13 milyon emekliyi çok yakından ilgilendiren kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Bayram ikramiyesinin yatırılacağı tarih belli oldu. Emekli, dul ve yetim aylığı alan vatandaşların yararlandığı bayram ikramiyesinde bu yıl bir ilk yaşanacak. İkramiyeler enflasyon oranında zamlı ödenecek. Üstelik emekliler bu yıl ikramiyeleri bayramdan 1 hafta, önce alacak. Eğer son açıklanan yüzde 16.19 yıllık enflasyon baz alınırsa ikramiye 162 lira artışla 1.162 liraya yükselecek.
12.04.2021 Emekli
Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İkramiyeye zam var mı, ne kadar hesaplara yatacak?
Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İkramiyeye zam var mı, ne kadar hesaplara yatacak? Emekliler sabırsızlıkla emekli bayram ikramiyelerinin yatacağı tarihi bekliyor. Raman ayına az bir süre kala, 2018 yılından beri verilen emekli ikramiyeleri hakkındaki aramalar arttı. Emekli bayram ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak, ne kadar ödenecek?
9.04.2021 Emekli
Emeklilerden flaş ek ödeme hamlesi! 180 lira...
Emeklilerden flaş ek ödeme hamlesi! 180 lira... Milyonlarca emekli yüzde 4-5'lik ek ödeme oranlarının yüzde 10'a yükseltilmesini istiyor. Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkan Kazım Ergün, "Oranın yüzde 10'a çıkartılmasıyla ortalama 90 lira olan ek ödeme miktarı yaklaşık 180 liraya yükselecektir" dedi.
22.01.2021 Emekli
Emekliye güzel haber! Yarın hesaplarda...
Emekliye güzel haber! Yarın hesaplarda... Milyonlarca emekli uzun süre emekli maaşlarına ne kadar zam yapılacağını merak ediyordu. Zam oranları belli oldu. Emekliler aylıklarının ne kadar olacağını öğrendi. Zamlı maaş ödemeleri ise yarın başlıyor. Aralık aynıda belirlenen enflasyon rakamları ile memur, işçi ve Bağ-Kur emeklilerinin zam oranları belli oldu. Memur emeklileri yüzde 7.33 oranında zam alırken işçi ve Bağ-Kur emeklileri yüzde 8.36 oranında alacak. Emeklilerin zamlı maaşları yarından itibaren yatmaya başlayacak. Gelen son dakika haberde emeklilerin ek ödemelerine de zam geldi.
17.01.2021 Emekli
Emekliye zam!  'Asgari ücret kadar...'
Emekliye zam! 'Asgari ücret kadar...' Milyonlarca emeklinin gözü kulağı yapılacak ocak zammında. Artık sayılı günler kaldı. SGK, Bağ-Kur, emekli sandığı... Tüm emeklilerin maaşları 2021'de yükselecek. 'Emekli maaşım ne kadar olur?' diye araştırma yapan emekli vatandaşlar en düşük emekli maaşının ne kadar olacağını da merak ediyor. Asgari ücrete yapılan zammın belli olması ile birlikte emeklilerden de aynı oradan zam talebi geldi. Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, "Asgari ücretteki 500 lira net artışın emeklilerimizin aylıklarına da yapılmasını bekliyoruz." ifadelerini kullandı. Emekli maaşlarına yapılacak zam oranları ise netleşmeye başladı. Yılın ikinci yarısındaki enflasyon oranlarının baz alınarak gerçekleşeceği tahmini zam oranı emeklilere yüzde 7.96, memur ve memur emeklilerine ise 6.96 olarak göründü.
30.12.2020 Emekli
Tüm emeklileri ilgilendiriyor! Seyyanen zam...
Tüm emeklileri ilgilendiriyor! Seyyanen zam... Emekli maaşlarına ocak ayında yapılacak zam miktarı ile ilgili haberleri gelmeye devam ediyor. Türkiye’de milyonlarca emekli her yıl ocak ve temmuz ayında maaşlarına zam alıyor. Yapılacak zam miktarında ise en önemli etken enflasyon rakamları oluyor. Şu ana kadar açıklanan 5 aylık enflasyon verileri emekli maaşlarına yapılacak zam miktarı ilgili net rakamları neredeyse veriyor. Emeklilerin ise seyyanen zam talebi bulunuyor. Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla ortaya çıkan ek masraflar ve yüksek enflasyon nedeniyle gelirleri düşen emeklilerin rahat bir nefes alması için seyyanen zam yapılması talebinde bulundu.
10.12.2020 Emekli
Tüm emekliler bekliyor! En az 2 bin 324 lira...
Tüm emekliler bekliyor! En az 2 bin 324 lira... Milyonlarca emeklinin gözü kulağı ocak zammında. Birçok kişi zam sonrası 'ne kadar emekli maaşı alırım' diye araştırma yapıyor. Rakamlar netleşmeye başladı. Emeklilerden gelen talepler de, emeklilerin zam beklentisini ortaya koyuyor. Şu an 'en düşük emekli aylığı ne kadar' sorusuna yanıt arayanlar için 2020 en düşük emekli aylığı bin 500 lira. Bu rakam 2019 senesinde bin liraydı. Peki 2021'de en düşük emekli aylığı nw kadar olacak? Türkiye Emekliler Derneği’nden ‘Asgari emekli aylığı yeniden belirlensin, asgari ücret seviyesine yükseltilsin’ çağrısı geldi. Bu çağrının dikkate alınması halinde emeklilerin aylık kazancı en az 2 bin 324 lira olacak.
26.11.2020 Ekonomi
İntibak yasası… İntibak zammı ne zaman verilecek, yasa Meclis’e sunuldu mu?
İntibak yasası… İntibak zammı ne zaman verilecek, yasa Meclis’e sunuldu mu? Milyonlarca emekli sabırsızlıkla bekliyor. Emekliye intibak yasası, emeklinin gündemindeki yerini koruyor. TBMM’de peşe alınan kararlar ve yasal düzenlemeler gözleri yeniden intibak zammı ve yasasına çevirdi. 2000 yılından sonra emekli olan vatandaşlar uzun bir süredir intibak düzenlemesinin çıkmasını bekliyor. İntibak zamlarıyla ilgili yargı yolu kapanınca intibak düzenlemesini içeren kanun teklifinin Meclis’e sunulması bekliyor. İşte intibak yasası ve zammı hakkında merak edilenler…
12.11.2020 Emekli
Emekliye ek 428 lira!
Emekliye ek 428 lira! Emekliler, bu ay yapılması beklenen Kamu Personeli Danışma Kurulu (KPDK) toplantısında aile yardımının karara bağlanmasını istiyor. Memurlar gibi aile yardımı verilirse, emeklilere aylık 428 lira ek gelirin yolu açılacak. Aile yardımı Ocak'ta en az yüzde 3 zamlanacak. Bu yılın ikinci yarısında enflasyon yüzde 4'ü aşarsa, oran daha da yükselecek.
6.11.2020 Emekli
Emeklilere zam müjdesi! 355 lira...
Emeklilere zam müjdesi! 355 lira... Milyonlarca emekliyi çok yakından ilgilendiriyor ve harekete geçildi. 13 milyon emekliye müjde geldi. 355 liraya kadar zam gelecek. 13 milyon emeklinin gözü kulağı intibak zammında. İntibak zammı ile ilgili yeni bilgiler geliyor. 2000 sonrası emeklileri ilgilendiren intibak düzenlemesi Meclis'ten geçerse emeklinin maaş farkı yapılacak ek ödemeyle giderilecek. Düşük emekli maaşı alanlara aradaki maaş farkı kadar ilave ödeme yapılacak. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yürütülen çalışmanın Meclis'e gelmesi bekleniyor. Peki, İntibak zammı ile SSK, Memur ve Bağkur emekli maaşları ne kadar olacak? İşte emekli intibak zamları ile ilgili merak edilenler...
15.10.2020 Emekli
Emekli zammı ile ilgili flaş gelişme! 382 lira ve...
Emekli zammı ile ilgili flaş gelişme! 382 lira ve... Milyonlarca emekli bekliyordu. Emekli zammı ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Emekliler için harekete geçten TÜED'den yeni talebi gündeme getirdi. Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), emeklilere verilen ek ödeme maaşın yüzde 4’ü yerine, 8-10’u olsun’ talebinde bulundu. TÜED’in bu talebi hayata geçerse, emeklilerin maaş gelirlerinde 382 liraya varan artış yaşanacak.
9.10.2020 Emekli
Emekliye en az 2 bin 324 lira teklifi! 650 bin emeklinin gelirinde artış yaşandı! Yeni dönemde emekli maaşı an az ne kadar olacak?
Emekliye en az 2 bin 324 lira teklifi! 650 bin emeklinin gelirinde artış yaşandı! Yeni dönemde emekli maaşı an az ne kadar olacak? En düşük SSK ve Bağ-Kur emeklisi maaşı ne kadar olacak? sorusu emeklilerin gündeminden düşmüyor. 2020 yılında en düşük emekli maaşı bin 500 liraya çıkarılmıştı, yeni dönemle emekliler maaşlarında artış yapılmasını istiyor ve ne kadar artış yaşanacağını sorguluyor.
13.09.2020 Emekli
Emekliye 2 bin 550 lira! Harekete geçildi, yeni zaman ve...
Emekliye 2 bin 550 lira! Harekete geçildi, yeni zaman ve... Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Peş peşe açıklamalar geliyor. Emeklilere güzel haber geldi, taban tutarına zam için harekete geçildi. Bu ay emekli olanlar ve 3 yıllık taahhüt süresi dolanlar maaşa göre en az 500, 625, 750 lira alacak. Kampanyalar ile koşulsuz bin 200 lira veren de var. Rakam 2 bin 550 liraya kadar çıkabiliyor. Emekliler, promosyonda taban tutarların daha da artırılmasını istiyor. Konu Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) tarafından da gündeme taşındı. Dernek, "Banka promosyonlarına bir artış daha yapılsın. Promosyon için bir komisyon kurulsun ve bütün taraflar masada olsun" açıklaması yaptı.
7.09.2020 Ekonomi
Emekliye enflasyon farkı...
Emekliye enflasyon farkı... Emeklilerin corona virüs döneminde hükümetten bir talebi var. Emekliler, enflasyon sepetinde corona virüs güncellemesi istiyor. Emekli maaşlarında düzenleme yapılmasını sağlayacak formül Türkiye Emekliler Derneği'nden geldi. Emekliler Derneği'ne göre dünyayı sarsan virüs hadisesi nedeniyle insanların tüketim kalıplarının köklü değişiklere maruz kaldığına dikkat çekerek, enflasyon hesaplamalarında kullanılan emeklinin ihtiyaçlarına bağlı olarak "Harcama Sepeti"nin güncellenmesi gerektiğini söyledi. Enflasyon sepetinin güncellenmesi emekli maaşlarında enflasyon farkını ortaya çıkaracak. Bu da emekli maaşlarına enflasyon farkının yansıtılması anlamına geliyor. Peki, Emekliye enflasyon farkı verilecek mi? İşte emeklilerin enflasyon sepeti talebi...
7.09.2020 Emekli
Milyonlarca emekliye 428 lira ek ödeme! Ve harekete geçildi ilk açıklama geldi...
Milyonlarca emekliye 428 lira ek ödeme! Ve harekete geçildi ilk açıklama geldi... Milyonlarca emekli bekliyordu ve önemli bir gelişme yaşandı. Bir ilk yaşandı. Emeklilere ek ödeme için harekete geçildi. Emeklilere indirim ve ek ödeme Kamu Personeli Danışma Kurulu (KPDK) toplantısında gündeme geliyor. Talepler hayata geçerse, emeklilere 428 lira ek gelirin yolu açılacak. Peki, emeklilere yönelik aile yardımı taleplere hayata geçerse emekli maaşlarında ne kadar artış olacak?
22.08.2020 Ekonomi
Emeklilere büyük şok! Bakanlık ortaya çıkardı...
Emeklilere büyük şok! Bakanlık ortaya çıkardı... Binlerce emekliye büyük şok. İçişleri Bakanlığı ortaya çıkardı. Türkiye Emekliler Derneği İzmir Şubesi’nden bazı yöneticilerin, kentin 13 ilçesinde kömür vurgunuyla hem emeklileri hem de devleti milyonlarca lira dolandırdığını belirlendi. Emeklileri borçlandırdılar hatta bir kişiye 570 bin TL’lik kömür satılmış gibi gösterdiler.
4.08.2020 Emekli

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye Emekliler Derneği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkiye emekliler derneği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.