Erbil’den kaçış başladı! Günlük zarar 350 bin dolar…
Erbil’den kaçış başladı! Günlük zarar 350 bin dolar… Yurt dışından IKBY'ye giden ziyaretçiler, uluslararası uçuş yasağının başlayacağı saat yaklaşırken havalimanında yoğunluğa neden oldu. Türk Dışişleri, "Uçuşlar askıya alınmadan vatandaşların bölgeden ayrılmalarında fayda görülmektedir" ifadesini kullandı. Erbil Uluslararası Havalimanı Müdürü Faik, "Tüm uçuşların iptal edilmesi halinde günlük zararımız 350 bin doları bulur" dedi.
28.09.2017 Dünya
İsrail'le uzlaşmanın enerji boyutu
İsrail'le uzlaşmanın enerji boyutu Türk dışişleri, İsrail ile ilişkilerin normalleşmesi için ‘çok yakında’ anlaşmaya varılacağını duyurdu. Al Jazeera’ye bilgi veren İsrailli kaynaklar, bunun Doğu Akdeniz’de enerji boyutu da olan geniş kapsamlı işbirliğinin sadece bir parçası olduğunu söylüyor ve Türkiye-Mısır ilişkilerinin de normalleşmesine vurgu yapıyor.
29.09.2021 Gündem
Türk askeri Başika'dan bu hafta gruplar halinde çekilecek
Türk askeri Başika'dan bu hafta gruplar halinde çekilecek Musul yakınlarında konuşlu Türk askerinin geri çekilmesi bu hafta, gruplar halinde sürecek. 10 araçlık bir konvoyun bugün ya da yarın Başika Kampından çıkması bekleniyor.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri