Türk akademisyen uluslararası başarı elde etti
Türk akademisyen uluslararası başarı elde etti Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) İşletme Fakültesi Strateji Bilimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Ekber Akgün, uluslararası "Yeni Ürün Geliştirme Araştırmacıları Listesi"ne girmeyi başardı.
16.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Türk akademisyenin geliştirdiği "implant ve yöntem" dünyadaki hastalara da şifa oluyor
Türk akademisyenin geliştirdiği "implant ve yöntem" dünyadaki hastalara da şifa oluyor Ege Üniversitesi (EÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nejat Nizam'ın zor bir tedavi yöntemi olan ağız içi yumuşak doku naklini kolaylaştırmak için geliştirdiği cihaz ve cerrahi yöntem birçok ülkede başarıyla uygulanıyor.
5.08.2020 Sağlık
Çernobil'in kapısı Türk akademisyen ve öğrencilere açılacak
Çernobil'in kapısı Türk akademisyen ve öğrencilere açılacak Ankara Üniversitesi ile Ukrayna'daki Nükleer ve Radyasyon Güvenliği Ulusal Bilim ve Teknik Merkezi arasındaki iş birliği kapsamında Türk ve Ukraynalı akademisyenler, nükleer bilimler alanında ortak çalışmalar yürütecek.
8.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Türk akademisyene İngiltere'den ödül!
Türk akademisyene İngiltere'den ödül! Prof. Dr. Aynur Özge’nin editörü olduğu kitap, İngiliz Bilimler Akademisi (British Medical Association) tarafından yılın kitabı seçildi.
17.09.2017 Sağlık