Palu ailesi ile ilgili bir iddia daha! Ablam kocama ilaç verip tecavüz etti
Palu ailesi ile ilgili bir iddia daha! Ablam kocama ilaç verip tecavüz etti Palu ailesi dehşeti Türkiye'yi sarsmaya devam ediyor. Müge Anlı'daki Palu ailesi olayında Tuncer Ustael'in Meryem Tahnal'ı dövüp, ağaca astığını gören bir kişi canlı yayına katıldı. Yayına bağlanan eski eniştenin iddialarına göre ise Tuncer, öz kız kardeşinin üvey kızlarına istismarda bulundu. Ayrıca Tuncer Ustael'in eşi inanılmaz bir iddia ortaya attı, "Ablam Tuncer'e tecavüz etti" dedi.
8.01.2019 Gündem
Canlı yayında şok gelişme! Kemik bulundu
Canlı yayında şok gelişme! Kemik bulundu Türkiye Palu Ailesi'ni konuşuyor. Müge Anlı'daki Palu Ailesi olayında Tuncer Ustael'in Meryem Tahnal'ın gömüldüğü yer olarak belirttiği yerde kemik bulundu. Müge Anlı, canlı yayında kazı çalışmasına bağlandı. Kocaeli'deki kazı çalışmasını takip eden Müge Anlı ekibinin muhabiri, kemik bulunduğu belirtti. Bulunan kemik parçası Müge Anlı ile Tatlı Sert programında canlı yayında izleyicilerle paylaşıldı.
7.01.2019 Gündem
Müge Anlı'da Palu ailesi Türkiye'yi sarstı! Tecavüz, işkence, cinayet...
Müge Anlı'da Palu ailesi Türkiye'yi sarstı! Tecavüz, işkence, cinayet... Türk televizyon tarihinin en korkunç hikâyesini Müge Anlı aydınlatmak üzere... Çevresindeki tüm kadınlara ve çocuklara işkence yaparak tecavüz ettiği iddia edilen Tuncer Ustael, cinayete azmettirmekten fuhşa, gasptan adam kaçırmaya kadar onlarca iğrenç suçla da itham ediliyor. İşte akılalmaz detayların olduğu kâbus gibi bir hikâye...
5.01.2019 Gündem