Tuğrulhan Erdemir

Tuğrulhan Erdemir

Son dakika Tuğrulhan Erdemir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tuğrulhan Erdemir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tuğrulhan Erdemir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tuğrulhan Erdemir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tuğrulhan erdemir gelişmeleri de dahil olmak üzere 10 tuğrulhan erdemir haberi bulunmuştur. Tüm tuğrulhan erdemir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Boks Milli Takımı'nda corona virüs alarmı! Testler pozitif çıktı
Boks Milli Takımı'nda corona virüs alarmı! Testler pozitif çıktı Londra'dan dönen Boks Milli Takım kafilesinde yer alan bir sporcu ile bir antrenörün corona virüs testleri pozitif çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Tuğrulhan Erdemir'in hedefi Akdeniz Oyunları'nda altın madalya
Tuğrulhan Erdemir'in hedefi Akdeniz Oyunları'nda altın madalya Milli boksör Tuğrulhan Erdemir'in hedefi, İspanya'nın Tarragona kentinde düzenlenecek Akdeniz Oyunları'nda birincilik kürsüsüne çıkmak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Türk Milli Takımı'na şok saldırı!
Türk Milli Takımı'na şok saldırı! 22 yaş altı Kadın ve Erkek Avrupa Boks Şampiyonası'nda 64 kiloda ringe çıkan Tuğrulhan Erdemir hakem kararı ile üstün dövüştüğü maçta yenik sayılmasının ardından olaylar çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Avrupa Boks Şampiyonası'nda hakem skandalı!
Avrupa Boks Şampiyonası'nda hakem skandalı! 64 kiloda ringe çıkan Tuğrulhan Erdemir'in üstün dövüştü maçta hakem kararıyla yenik sayılmasının ardından Güvenlik güçleri itiraz eden Türk kafilesine saldırdı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Tuğrulhan Erdemir Avrupa şampiyonu oldu
Tuğrulhan Erdemir Avrupa şampiyonu oldu EUBC Genç Erkekler Avrupa Boks Şampiyonası'nda, 64 kiloda Tuğrulhan Erdemir altın madalya kazandı
10.11.2021 Diğer Sporlar
Boks Federasyon Başkanı Gözgeç, ringe çıkıp taktik verdi
Boks Federasyon Başkanı Gözgeç, ringe çıkıp taktik verdi Antalya'da devam eden Avrupa Gençler Boks Şampiyonası'nda üç milli sporcu finale çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Karslı boksör rakiplerine havlu attırıyor!
Karslı boksör rakiplerine havlu attırıyor! Kars'ta kısıtlı imkanlarla küçük yaşta başladığı boksta Türkiye, Avrupa ve dünya şampiyonlukları bulunan milli boksör Tuğrulhan Erdemir, Dünya Gençler Şampiyonası'nda altın madalya kazanmanın gururunu yaşıyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kars'ta bir dünya şampiyonu! Rus rakibini...
Kars'ta bir dünya şampiyonu! Rus rakibini... Dünya Gençler Boks Şampiyonası'nda altın madalyaya uzanan Tuğrulhan Erdemir, Kars'ta coşkuyla karşılandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Milli boksörlerden tarihi başarı
Milli boksörlerden tarihi başarı Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da devam eden Avrupa Büyük Bayanlar Boks Şampiyonası ile Rusya’nın St Petersburg şehrinde düzenlenen Dünya Gençler Boks Şampiyonası’nda milli boksörlerimiz birbirinden önemli başarılara imza attı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Tuğrulhan'dan altın madalya geldi
Tuğrulhan'dan altın madalya geldi Dünya Yıldızlar Boks Şampiyonası’nda, erkekler 60 kiloda Tuğrulhan Erdemir altın madalyanın sahibi oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Tuğrulhan Erdemir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tuğrulhan erdemir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.