Tuan Tunalı

Tuan Tunalı

Son dakika Tuan Tunalı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tuan Tunalı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tuan Tunalı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tuan Tunalı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tuan tunalı gelişmeleri de dahil olmak üzere 24 tuan tunalı haberi bulunmuştur. Tüm tuan tunalı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dilara Aksüyek ve sevgilisi sarmaş dolaş! 'Demek ki hiç aşık olmamışım'
Dilara Aksüyek ve sevgilisi sarmaş dolaş! 'Demek ki hiç aşık olmamışım' 2021 yılında kendisinden dokuz yaş küçük meslektaşı Onur Bay ile bir dargın bir barışık ilişkisiyle çok konuşulan Dilara Aksüyek, bu kez kendisinden yedi yaş küçük futbolcu Cenk Şahin ile yeni bir aşka yelken açtı. Çift, önceki akşam Cihangir'de sarmaş dolaş görüntülendi. Daha önce "Aşk bana iyi gelmiyor" diyen oyuncu bu kez gülerek "Demek ki hiç aşık olmamışım" diye konuştu. Dilara, Tuan Tunalı'dan boşandıktan sonra Onur Bay ve Ceyhun Mengiroğlu ile flört etmişti.
27.07.2023 Magazin
Oyuncu Tuan Tunalı ve Angela Caccamo, Toskana'da evlendi
Oyuncu Tuan Tunalı ve Angela Caccamo, Toskana'da evlendi 'Deniz Yıldızı' dizisiyle şöhreti yakalayan, daha sonra 'Yasak Elma', 'Erkenci Kuş' ve 'Baht Oyunu' dizilerinde rol alan Tuan Tunalı, İtalyan sevgilisi model Angela Caccamo ile Toskana'da evlendi.
26.03.2023 Magazin
Ünlü oyuncu Tuan Tunalı yeni bir aşka yelken açtı!
Ünlü oyuncu Tuan Tunalı yeni bir aşka yelken açtı! Meslektaşı Hazal Filiz Küçükköse'den olaylı bir şekilde boşanan, Yana Mazanova'dan sessiz sedasız ayrılan oyuncu Tuan Tunalı (38), İtalyan model Angela Caccamo ile yeni bir aşka yelken açtı.
25.11.2022 Magazin
Tuan Tunalı neredeyse gözünden oluyordu! Köpek ısırdı
Tuan Tunalı neredeyse gözünden oluyordu! Köpek ısırdı 'Deniz Yıldızı' dizisiyle tanınan oyuncu Tuan Tunalı sevmeye çalıştığı köpeğin saldırısına uğradı. Yanağından yaralanan oyuncu, hastanelik oldu.
4.04.2022 Magazin
Baht Oyunu'nda Bora'ya rakip çıktı!
Baht Oyunu'nda Bora'ya rakip çıktı! Baht Oyunu’nun salı akşamı ekrana gelecek olan bölümünde ünlü oyuncu Tuan Tunalı, Avukat Turgut Aşkın karakteriyle ilk kez izleyici karşısına çıkacak.
26.09.2021 Televizyon
Tuan Tunalı'dan sevgilisine evlilik teklifi!
Tuan Tunalı'dan sevgilisine evlilik teklifi! Oyuncu Tuan Tunalı, Rus sevgilisi Yana Mazanova’ya Tataristan-Kazan’da bulunan Kul Şerif Camii önünde evlenme teklifi etti.
11.09.2020 Magazin
Hazal Filiz Küçükköse ve Alp Güler ayrıldı
Hazal Filiz Küçükköse ve Alp Güler ayrıldı Meslektaşı Tuan Tunalı ile evliliği 2018 yılında olaylı şekilde sona eren oyuncu Hazal Filiz Küçükköse’nin 2 yıldır aşk yaşadığı işletmeci Alp Güler’le ilişkisi bitti.
2.09.2020 Magazin
'Evlilik çalışmalarına başladık'
'Evlilik çalışmalarına başladık' Kapılarını geçtiğimiz günlerde açan Pulihoz Grand House, önceki gün açılış düzenledi. Geçtiğimiz yıl kendisi gibi oyuncu olan Hazal Filiz Küçükköse'den boşanan Tuan Tunalı, açılışa Rus model sevgilisi Yana Mazanova ile katıldı.
21.11.2019 Magazin
Güneş yağını Hazal sürdü
Güneş yağını Hazal sürdü Geçtiğimiz yıl Tuan Tunalı ile evliliğini noktalayan Hazal Filiz Küçükköse, yeni bir aşka yelken açtı.
4.06.2019 Magazin
Kameraları görünce panikledi
Kameraları görünce panikledi Oyuncu Tuan Tunalı, geçtiğimiz gün Vadistanbul'da yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi.
29.04.2019 Magazin
Bana şans dileyin
Bana şans dileyin Oyuncu Hazal Filiz Küçükköse önceki akşam bir arkadaşı ile Nişantaşı’ndaydı.
14.07.2018 Magazin
Erkenci Kuş ilk bölümüyle bu akşam başlıyor!
Erkenci Kuş ilk bölümüyle bu akşam başlıyor! Erkenci Kuş 1. bölüm fragmanı izleyicileri heyecanlandırdı. Yeni dizi Erkenci Kuş'un konusu ve oyunları merakla araştırılmaya başlandı. İşte Erkenci Kuş dizisi hakkında merak edilenler ve ilk bölümde yaşanacaklar...
26.06.2018 Gündem
Aşkı buldu evi bulamadı!
Aşkı buldu evi bulamadı! Evliliğini 1 ay önce bitiren oyuncu Hazal Filiz Küçükköse yeni sevgilisiyle eğlencenin dozunu kaçırınca evinin yolunu bulmakta zorlandı
11.05.2018 Magazin
Sıfırdan  yeni hayat
Sıfırdan yeni hayat Tuan Tunalı ile evliliğini bitiren Hazal Küçükköse, önceki gün Nişantaşı City’s AVM’deydi.
27.04.2018 Magazin
Boşanmaya yayın yasağı
Boşanmaya yayın yasağı Oyuncu Hazal Filiz Küçükköse ve Tuan Tunalı 4 yıllık evliliklerini bitirdi.
14.04.2018 Magazin
Hazal Filiz Küçükköse kimdir?
Hazal Filiz Küçükköse kimdir? Hazal Filiz Küçükköse kimdir sorusu gündemde araştırılıyor. 3 yıllık eşiyle boşanma kararı alan Hazal Filiz Küçükköse'nin kim olduğu, hayatı merak ediliyor. İşte güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse'ye dair merak edilenler...
29.09.2021 Gündem
Hazal ihanet mi etti? Eşi açıkladı...
Hazal ihanet mi etti? Eşi açıkladı... Hazal Filiz Küçükköse'ye boşanma davası açan Tuan Tunalı ilk kez Duymayan Kalmasın'a açıklama yaptı: 1 aydır görüşmüyoruz. Hazal'ın nerede olduğunu bile bilmiyorum. Evleri ayırdık. Gerçekleri mahkemede açıklayacağım.
2.10.2017 Magazin
Hazal Filiz Küçükköse kimdir?
Hazal Filiz Küçükköse kimdir? Hazal Filiz Küçükköse kimdir sorusu gündemde araştırılıyor. Hazal Filiz Küçükköse'nin 2014 yılında hayatını birleştirdiği Tuan Tunalı ile boşanma kararı aldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. İşte Hazal Filiz Küçükköse'nin hayatına dair merak edilenler...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tuan Tunalı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tuan tunalı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.