Tt Arena

Tt Arena

Son dakika TT Arena haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TT Arena ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TT Arena haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tt Arena

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tt arena gelişmeleri de dahil olmak üzere 127 tt arena haberi bulunmuştur. Tüm tt arena haberleri aşağıda listelenmiştir.
TT Arena’da 8 sahte polis!
TT Arena’da 8 sahte polis! Galatasaray-Fenerbahçe arasında oynanan ve golsüz berabere biten derbi öncesi TT Arena’nın kapılarında sahte polis krizi yaşandığı ortaya çıktı.
1.11.2017 Yaşam
G.Saray'da flaş ayrılık!
G.Saray'da flaş ayrılık! G.Saray'da Östersunds mağlubiyetinin ardından ilk ayrılık haberi geldi.
20.07.2017 Galatasaray
Galatasaray - Osmanlıspor
Galatasaray - Osmanlıspor Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Arena'da Osmanlıspor'u konuk ediyor.
19.05.2017 Galatasaray
Fenerbahçe Arena'yı fethetti!
Fenerbahçe Arena'yı fethetti! Süper Lig'de haftanın maçında Fenerbahçe, dev derbide konuk olduğu Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 mağlup etti.
23.04.2017 Galatasaray
TT Arena kapalı gişe
TT Arena kapalı gişe Galatasaray taraftarı, ligdeki kötü gidişata rağmen takımı Fenerbahçe maçında yalnız bırakmayacak. Bilet satışı 20 bini geçmiş durumda. 17 bin kombineyle beraber seyirci sayısı şimdiden 40 bine yaklaştı. 2 bin 500 Fenerbahçeli ile birlikte son yılların en coşkulu derbisi oynanabilir.
19.04.2017 Galatasaray
Herkes onu TT Arena'da tanımıştı! İşte aldığı ücret...
Herkes onu TT Arena'da tanımıştı! İşte aldığı ücret... Türk futbolunun kadın saha komiserleri Sevgi Yalçın ve Enise Bostancı görevlerini ve yaşadıkları ilginç anları anlattılar.
10.04.2017 Galatasaray
Fenerbahçe TT Arena'dan iki loca istedi
Fenerbahçe TT Arena'dan iki loca istedi Derbiye 40 kişi çıkarma yapmayı planlayan F.Bahçe yönetimi, Galatasaray’dan TT Arena’da iki loca istedi
6.04.2017 Fenerbahçe
TT Arena karanlığa gömülecek
TT Arena karanlığa gömülecek TT Arena'nın ışıkları 'Dünya Saati' etkinliğinde kapanacak
24.09.2021 Galatasaray
İşte Aslan'ın yeni mabedi!
İşte Aslan'ın yeni mabedi! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Salonun inşaatı için hiçbir problem yok şu anda. 1-2 hafta içerisinde ruhsatı alıp alanı inşaata uygun hale getirip startı vereceğiz" dedi.
24.09.2021 Galatasaray
Vurduğu Altı'n oldu
Vurduğu Altı'n oldu Galatasaray Arena'da Akhisar'ı dağıttı, 8 isabetli şutta 6 gol buldu.
28.01.2017 Galatasaray
TT Arena'da anlaşma tamam
TT Arena'da anlaşma tamam Galatasaray, TT Arena’nın üst kullanım hakkı için önemli bir aşama daha kaydetti. Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile intifa hakkı konusunda anlaşan Sarı-Kırmızılılar, bundan önceki borçları da yapılandırdı.
24.09.2021 Galatasaray
Mustafa Ceceli’den rövaşata
Mustafa Ceceli’den rövaşata Ünlü sanatçı Mustafa Ceceli rövaşata denemesi yaptı.
16.11.2016 Magazin
Arena'da tribünler boş kaldı
Arena'da tribünler boş kaldı GALATASARAY, lider Medipol Başakşehir ile haftanın maçını oynamasına karşın tribünlerdeki doluluk oranı beklentinin çok altında kaldı.
24.09.2021 Galatasaray
TT Arena’da Emre Belözoğlu’na büyük tepki
TT Arena’da Emre Belözoğlu’na büyük tepki Sarı-kırmızılı taraftarlar, eski Galatasaraylı ve Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'na TT Arena'da oynanan maçta tepki gösterdi.
24.09.2021 Galatasaray
Uğur Demirok: 'Beşiktaş'ı da yeneriz'
Uğur Demirok: 'Beşiktaş'ı da yeneriz' Beşiktaş’ı yenerek yeni yuvası Akyazı’ya moralli gitmeyi planlayan Trabzonspor'da tecrübeli stoper Uğur Demirok, maç öncesi iddialı açıklamalar yaptı.
24.09.2021 Galatasaray
Dursun Özbek'ten 3 müjde birden!
Dursun Özbek'ten 3 müjde birden! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Florya'da düzenlenen basın toplantısında TT Arena'nın çatısı, Aslantepe'ye yapılacak spor salonu ve UEFA'dan gelen cezaya ilişkin önemli bilgiler verdi.
24.09.2021 Galatasaray
Burak Yılmaz: 'Bu sene şampiyon...'
Burak Yılmaz: 'Bu sene şampiyon...' Burak Yılmaz, Galatasaray-Antalyaspor maçını izlemek için Türk Telekom Arena'ya geldi. Burak "Gönlümden geçen Galatasaray'ın şampiyon olması" dedi.
24.09.2021 Galatasaray
Arena'da 40 bin Aslan
Arena'da 40 bin Aslan 2 Ekim Pazar günü Antalya karşısında TT Arena’daki 100. lig maçına çıkacak olan Galatasaray’da büyük bir şov hazırlığı var. Gerek takımın lige çok iyi başlaması, gerekse 30 Lira’dan başlayan bilet fiyatları, taraftarı tribüne çekiyor. Bu kez statta en az 40 bin Galatasaraylı olması bekleniyor.
24.09.2021 Galatasaray
50 bin kişi bekleniyor
50 bin kişi bekleniyor Süper Kupa maçında sahaya atılan meşaleler nedeniyle sarı-kırmızılılar ligde Karabük ile oynanan karşılaşmada seyircisinden mahrum kalmıştı.
3.09.2016 Galatasaray
Kombine satışı arttı
Kombine satışı arttı TT Arena’daki kombine yenileme dönemi başarısız geçen Galatasaray, son yapılan transferlerin ardından eski günlere dönmeye başladı.
3.09.2016 Galatasaray
Galatasaray’dan çocuklara özel tribün
Galatasaray’dan çocuklara özel tribün G.Saray 2016-17 sezonu için çocuklara özel tribün tahsis etti.
15.07.2016 Galatasaray
'Yeni müzemizin ismi Turgay Şeren olacak'
'Yeni müzemizin ismi Turgay Şeren olacak' Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek: "Yaşayan bir efsaneyi kaybettik"
24.09.2021 Galatasaray
Dursun Özbek'ten Fatih İşbecer'e darbe!
Dursun Özbek'ten Fatih İşbecer'e darbe! Galatasaray'da futbol şubesini Alp Yalman'ın patronluğuna bırakan başkan Dursun Özbek, TT Arena'da görev yapan kulübün üst düzey profesyonellerine de neşteri attı.
24.09.2021 Galatasaray
İstanbul’da yarın bu yollara dikkat!
İstanbul’da yarın bu yollara dikkat! Türk Telekom Arena Stadı’nda Galatasaray A.Ş.-Beşiktaş A.Ş. takımları arasında oynanacak olan derbi nedeniyle yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak.
7.05.2016 Yaşam
3 puanı 'Alman' lazım
3 puanı 'Alman' lazım Galatasaray ile Beşiktaş'ın yarınki derbide en büyük kozları ileri uçtaki panzerleri olacak.
6.05.2016 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Tt Arena ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tt arena haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.