Trump Kültür Ve Gösteri Merkezi

Trump Kültür Ve Gösteri Merkezi

Son dakika Trump Kültür ve Gösteri Merkezi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Trump Kültür ve Gösteri Merkezi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Trump Kültür ve Gösteri Merkezi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Trump Kültür Ve Gösteri Merkezi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan trump kültür ve gösteri merkezi gelişmeleri de dahil olmak üzere 53 trump kültür ve gösteri merkezi haberi bulunmuştur. Tüm trump kültür ve gösteri merkezi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sermiyan Midnight üçüncü sezona başladı
Sermiyan Midnight üçüncü sezona başladı Ünlü komedyen Sermiyan Midyat’ın, ‘Sermiyan Midnight’ ismini verdiği stand-up gösterisi, ünlü isimlerin katılımıyla Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde üçüncü sezona merhaba dedi.
12.11.2018 Kültür Sanat
Hayran olduğum kadın
Hayran olduğum kadın Nükhet Duru, “Mavi Düşler” projesinde düet yaptığı internet fenomeni komedyen Kaan Sekban’a sürpriz yaparak geçtiğimiz akşam Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde sahne alan komedyeni izlemeye gitti.
15.05.2018 Magazin
Bizim de gülmeye ihtiyacımız var
Bizim de gülmeye ihtiyacımız var Cem Yılmaz, genç komedyen Kaan Sekban’ın Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’ndeki şovunu izledi.
26.04.2018 Magazin
Konuk oyuncu olacağım
Konuk oyuncu olacağım Nur Fettahoğlu, geçtiğimiz akşam Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’ndeydi.
15.11.2017 Magazin
Tam not aldılar
Tam not aldılar Ahmet Çevik Tiyatrosu’nun, 2017-2018 sezonunda sahneleyeceği ‘Şaka Gibi’ adlı müzikli kabaresi Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde yapılan galası ile tiyatro seyircisiyle buluştu.
7.11.2017 Magazin
Hiçbir cana eziyet etmeyin
Hiçbir cana eziyet etmeyin 11’inci sezonuna giren Tiyatroadam, Erdem Akakçe, Fatih Koyunoğlu, Kadir Çermik ve Selen Öztürk’ün oynadığı ‘İntiharın Genel Provası’ oyunu önceki akşam Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde prömiyer yaptı.
1.11.2017 Magazin
'İsmail Abi' müjdeyi verdi! Leyla İle Mecnun...
'İsmail Abi' müjdeyi verdi! Leyla İle Mecnun... Serkan Keskin, NTV Radyo'nun konuğu oldu. Kesin, “Gerçekten yapmamız gerektiğini hissedersek Leyla ile Mecnun’un filmini yapabiliriz.” dedi.
9.10.2017 Televizyon
Bütün hayatlar birbirine çıkıyor
Bütün hayatlar birbirine çıkıyor İclal Aydın’ın yayımladığı romanıyla aynı adı taşıyan, ‘Unutursun’ isimli şiir/şarkı albümünden yola çıkarak hazırlanan müzikli sahne gösterisi, ‘Bizim Hikayemiz’ önceki akşam Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde izleyiciyle buluştu.
8.10.2017 Magazin
İclal Aydın'dan 'Bizim Hikayemiz'
İclal Aydın'dan 'Bizim Hikayemiz' İclal Aydın'ın 2017'de yayımladığı romanıyla aynı adı taşıyan 'Unutursun' isimli şiir/şarkı albümünden yola çıkarak hazırlanan müzikli sahne gösterisi 'Bizim Hikayemiz' 7 Ekim Cumartesi Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde izleyiciyle buluşacak.
29.09.2017 Kültür Sanat
Tiyatro buluşması
Tiyatro buluşması Trump Kültür ve Gösteri Merkezi sahnesinde Behiç Ak’ın kaleme aldığı ödüllü tiyatro oyunu Tek Kişilik Şehir’i önceki akşam yakın dost olan ünlü oyuncular Deniz Çakır ve Halil Ergün birlikte izledi.
2.05.2017 Magazin
Tiyatrodan vazgeçmem
Tiyatrodan vazgeçmem Aktör, yönetmen, televizyoncu ve eğitimci kimlikleriyle tanınan Serhat Kılıç, geçtiğimiz akşam Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde sahne aldığı tiyatro öncesi görüntülendi
18.04.2017 Magazin
Tiyatro meraklıları
Tiyatro meraklıları Örnek çift Sedef Avcı-Kıvanç Kasabalı çifti, önceki akşam Trump Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı.
16.02.2017 Magazin
‘Aşk-ı Memduh’ oyunu seyirciyle buluştu
‘Aşk-ı Memduh’ oyunu seyirciyle buluştu Erhan Yazıcıoğlu'nun Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ı canlandırdığı ‘Aşk-ı Memduh’ oyununun prömiyeri yapıldı.
15.02.2017 Kültür Sanat
Keyfi yerinde
Keyfi yerinde Ahu Yağtu, Cem Yılmaz’dan olan oğlu Kemal Yılmaz ile birlikte Trump AVM’deydi.
4.02.2017 Magazin
Aşk-ı Memduh gün sayıyor!
Aşk-ı Memduh gün sayıyor! Provaları aralıksız süren ve 13 Şubat’ta Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde prömiyer yapacak olan “Aşk-ı Memduh”un ekibi, önceki gün bir araya geldi.
2.02.2017 Magazin
Destek buluşması
Destek buluşması Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde sahnelenen ‘Bütün Kadınların Kafası Karışıktır’ adlı oyunu izlemeye gelenler arasında ünlü oyuncular Gonca Vuslateri ve İpek Erdem de vardı...
15.12.2016 Magazin
Selen Uçer'e arkadaş desteği!
Selen Uçer'e arkadaş desteği! Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde sahnelenen 'Bütün Kadınların Kafası Karışıktır' adlı oyunu izlemeye gelenler arasında Gonca Vuslateri ve İpek Erdem de vardı.
15.12.2016 Magazin
'Vahşet Tanrısı' oyununu izlediler
'Vahşet Tanrısı' oyununu izlediler Yapımcı Kerem Çatay ve oyuncu Çiçek Dilligil, önceki akşam Trump Kültür ve Gösteri Merkezi sahnesinde ikinci sezona başlayan 'Vahşet Tanrısı'nı izledi.
21.11.2016 Magazin
Trump’da Broadway rüzgarı
Trump’da Broadway rüzgarı Broadway müzikali ‘Hedwig ve Angry Inch’in galası önceki gün Trump AVM’de yapıldı. Ünlü isimler, oyuna akın etti.
16.11.2016 Magazin
'İsimsiz Yıldız' oyunu 27 Ekim'de başlıyor
'İsimsiz Yıldız' oyunu 27 Ekim'de başlıyor Tuba Ünsal Prodüksiyon’un ilk tiyatro oyunu 'İsimsiz Yıldız'ın provası, geçtiğimiz gün Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde yapıldı.
24.10.2016 Kültür Sanat
'Vahşet Tanrısı' yeni sezona hazır
'Vahşet Tanrısı' yeni sezona hazır Tülin Özen, Tansu Biçer, Çetin Sarıkartal ve Roza Erdem’in birlikte oynadığı geçtiğimiz sezonun büyük beğeni toplayan oyunu 'Vahşet Tanrısı' yeni sezona 30 Ekim’de başlıyor.
20.10.2016 Magazin
Perdelerini açıyor
Perdelerini açıyor Tülin Özen, Tansu Biçer, Çetin Sarıkartal ve Rıza Erdem’in birlikte oynadığı geçtiğimiz sezonun büyük beğeni toplayan “Vahşet Tanrısı” yeni sezona 30 Ekim’de Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde başlıyor...
19.10.2016 Magazin
11 türkü söyledi
11 türkü söyledi Oyuncu Fırat Tanış’ın tek kişilik türkülü seyirlik gösterisi ‘Gelin Tanış Olalım’ın galası önceki gün akşam Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde yapıldı...
4.06.2016 Magazin
Oyunumuza bekliyoruz
Oyunumuza bekliyoruz ‘Yetersiz Bakiye’ adlı tiyatro oyununda birlikte rol alan Hakan Yılmaz, Hande Subaşı ve Eylül Öztürk, geçtiğimiz akşam Trump AVM’nin yemek katında objektiflere yansıdı...
16.05.2016 Magazin
Caz albümüne özel gala
Caz albümüne özel gala Fatih Erkoç, söz ve besteleri kendine ait ilk solo caz albümü ‘True Love’ı tanıttı...
8.03.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Trump Kültür Ve Gösteri Merkezi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki trump kültür ve gösteri merkezi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.