Trtspor

Trtspor

Son dakika trtspor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan trtspor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını trtspor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Trtspor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan trtspor gelişmeleri de dahil olmak üzere 191 trtspor haberi bulunmuştur. Tüm trtspor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Miha Zajc'ta flaş gelişme! Crespo ile birlikte...
Miha Zajc'ta flaş gelişme! Crespo ile birlikte... Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren tecrübeli orta saha oyuncusu Miha Zajc, Sarı Lacivertli kulüple yeni sözleşme imzalamaya çok yakın.
2.07.2023 Fenerbahçe
Meksika Polonya maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? 2022 FIFA Dünya Kupası canlı yayın bilgileri ve maçın kadrosu!
Meksika Polonya maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? 2022 FIFA Dünya Kupası canlı yayın bilgileri ve maçın kadrosu! 2022 FIFA Dünya Kupası’nda heyecan devam ediyor. Büyük organizasyonda grup karşılaşmaları bugün C ve D Grubu’nda oynanacak. Katar Dünya Kupasında Meksika ile Polonya, 44 yıl sonra karşılaşacak. Gözler maç saatine çevrilirken, Meksika Polonya maçı ile ilgili tüm bilgiler futbolseverlerin gündeminde yer alıyor. Peki, Meksika Polonya maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? İşte 2022 FIFA Dünya Kupası canlı yayın bilgileri ve maçın kadrosu!
22.11.2022 Şampiy10
TRT Spor Spikerinden Fatih Terim bombası! 'Hoca teklif aldı, 5 yıl...'
TRT Spor Spikerinden Fatih Terim bombası! 'Hoca teklif aldı, 5 yıl...' En son Galatasaray'da görev alan ve geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Giresunspor mağlubiyetinden sonra Burak Elmas tarafından görevine son verilen Fatih Terim'in bazı kulüplerden teklif aldığı ortaya çıktı. TRT Spor Spikeri Veli Yiğit, başarılı teknik adam hakkında çok özel açıklamalarda bulunurken, Yiğit'in 'Fatih Terim kitap yazıyor' sözleri ise bir hayli dikkat çekti.
9.11.2022 Galatasaray
Bugün maç var mı? Hangi maç, hangi kanalda? İşte maç programı!
Bugün maç var mı? Hangi maç, hangi kanalda? İşte maç programı! Hafta sonu nedeniyle milyonlar günü maç programını merak ediyor. Futbolseverler tarafından Spor Toto Süper Lig 33 hafta, Spor Toto 1. Lig 32.hafta, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maç programını araştırıyor. Peki, Bugün maç var mı? Bugün ne maçı var? Hangi maç, hangi kanalda? İşte maç programı!
16.04.2022 Şampiy10
'Benim futbolcularım yürümekten daha fazlasını yapabilirler'
'Benim futbolcularım yürümekten daha fazlasını yapabilirler' Türkiye maçı öncesi açıklamalarda bulunan Louis Van Gaal "Benim futbolcularım yürümekten daha fazlasını yapabilirler" ifadelerini kullandı.
6.09.2021 Futbol
Rıdvan Dilmen'in yeni kanalı belli oldu
Rıdvan Dilmen'in yeni kanalı belli oldu Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, TRT Spor ile anlaşmaya vardı.
6.08.2021 Süper Lig
Taha Akgül’ün maçı ne zaman, Taha Akgül ne zaman güreşecek? Serbest güreş Taha Akgül Tokyo 2020 maçının günü ve saati!
Taha Akgül’ün maçı ne zaman, Taha Akgül ne zaman güreşecek? Serbest güreş Taha Akgül Tokyo 2020 maçının günü ve saati! Taha Akgül olimpiyat maçı ne zaman, Taha Akgül ne zaman güreşecek? Taha Akgül maçını izlemek isteyenler arama motorlarına yöneldi. Serbest sitilde 8 Avrupa şampiyonluğuna ulaşan 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda da serbest stil 125 kiloda Türkiye’yi temsil eden Akgül’ün maçı heyecanla bekleniyor. Peki, Taha Akgül’ün maçı ne zaman yapılacak? Taha Akgül maçı hangi gün, saat kaçta?
3.08.2021 Gündem
EURO 2020'deki İtalya - İngiltere finalinde Luke Shaw'dan tarihi gol
EURO 2020'deki İtalya - İngiltere finalinde Luke Shaw'dan tarihi gol Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) final maçında İtalya karşısında henüz maçın başında öne geçen İngiltere tarihi bir gole imza attı.
11.07.2021 Futbol
Fenerbahçe Atilla Szalai için resmi teklifte bulundu
Fenerbahçe Atilla Szalai için resmi teklifte bulundu Fenerbahçe, Macar stoper Atilla Szalai için Apollon Limassol’a resmi teklif yaptı.
14.01.2021 Fenerbahçe
Adanaspor, Fenerbahçe'den Cenk Alptekin'i kadrosuna kattı
Adanaspor, Fenerbahçe'den Cenk Alptekin'i kadrosuna kattı TFF 1.Lig ekiplerinden Adanaspor, Fenerbahçe'nin genç savunmacısı Cenk Alptekin'i kadrosuna kadrosuna kattı.
2.09.2020 Fenerbahçe
Beşiktaş'tan transfer için Adama Soumaoro hamlesi
Beşiktaş'tan transfer için Adama Soumaoro hamlesi Atletico Madrid'den 21 yaşındaki stoper Francisco Montero'yu transfer eden Beşiktaş, Lille forması giyen Fransız stoper Adama Soumaoro için de görüşmelere başladı.
29.08.2020 Beşiktaş
Beşiktaş Henry Onyekuru'ya talip
Beşiktaş Henry Onyekuru'ya talip Bernard Mensah'ı Galatasaray'ın elinden kapan, Mario Lemina'yı da kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, Sarı Kırmızılılar'a bir darbe daha vurabilir.
19.08.2020 Galatasaray
Fenerbahçe'den Selmani hamlesi!
Fenerbahçe'den Selmani hamlesi! Fenerbahçe, gelecek sezon daha güçlü bir kadro kurmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor.
13.08.2020 Fenerbahçe
Kaan Ayhan Sassuolo'ya transfer oluyor!
Kaan Ayhan Sassuolo'ya transfer oluyor! Milli oyuncu Kaan Ayhan'ın adı transfer piyasasında uzun zamandır Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılıyordu. Takımı Düsseldorf'un alt lige düşmesinin ardından rotasını başka takımlara çeviren Kaan Ayhan'ın Serie A ekiplerinden Sassuolo ile anlaşmaya yakın. Milli oyuncu için Serie A ekibinin resmi teklif yaptığı öğrenildi
1.08.2020 Futbol
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oldu!
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oldu! Fenerbahçe, teknik direktör Erol Bulut ile her konuda anlaşma sağladı.
28.07.2020 Futbol
Beşiktaş, Kasımpaşalı Fode Koita'nın menajeriyle görüştü
Beşiktaş, Kasımpaşalı Fode Koita'nın menajeriyle görüştü Burak Yılmaz'ı Lille'e gönderen Beşiktaş, Kasımpaşa'nın golcüsü Fode Koita'yı gündemine aldı.
28.07.2020 Beşiktaş
Fenerbahçe Roma'dan Perotti ile görüşüyor
Fenerbahçe Roma'dan Perotti ile görüşüyor Fenerbahçe gelecek sezonun kadrosunu oluşturmaya çalışırken önemli bir iddia gündeme geldi. Cengiz Ünder'in formasını giydiği Roma'da oynayan Arjantinli oyuncu Diego Perotti ile temasa geçen Fenerbahçe'nin oyuncunun menajeriyle görüşmeler başladığı belirtildi
10.07.2020 Fenerbahçe
Emre Belözoğlu: Gökhan bana dirsek atmadı
Emre Belözoğlu: Gökhan bana dirsek atmadı Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, çok tartışılan pozisyonu TRT Spor'dan Ersin Düzen'e mesajla anlattı. Tecrübeli futbolcu, pozisyonda Gökhan Töre'yi görmediğini ve kendisine bir dirsek temasını olmadığını iletti.
28.06.2020 Fenerbahçe
Şenes Erzik: Yarı Final maçları da İstanbul'da oynanabilir
Şenes Erzik: Yarı Final maçları da İstanbul'da oynanabilir UEFA Onursal Yönetim Kurulu Üyesi Şenes Erzik, EURO 2020'nin ertelenmesi kararını değerlendirdi. Erzik, "Yapılacak tek bir şey vardı. EURO 2020'nin ertelenmesiydi. Yarı final maçları için cuma'dan başlayıp pazar'a kadar bu işi bitirmek formül olabilir" ifadelerini kullandı
18.03.2020 Futbol
Ahmet Ağaoğlu: Talisca için kimseyle görüşmedik
Ahmet Ağaoğlu: Talisca için kimseyle görüşmedik Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu takımın kamp yaptığı Antalya'da gündemi değerlendirdi.
6.01.2020 Futbol
Hidayet Türkoğlu: 'Larkin'in menajeriyle görüşeceğiz'
Hidayet Türkoğlu: 'Larkin'in menajeriyle görüşeceğiz' Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Shane Larkin'in milli takım forması giymesiyle alakası bugün menajeriyle bir görüşme yapılacağını açıkladı.
4.01.2020 Basketbol
Nazım Sangare'den flaş Galatasaray açıklaması
Nazım Sangare'den flaş Galatasaray açıklaması Antalyasporlu Nazım Sangare Galatasaray maçının ardından yaptığı açıklamada sarı kırmızılıların kendisine teklif yaptığı iddiası ile ilgili TRTSpor'a konuştu.
29.12.2019 Galatasaray
Trabzonspor'da son dakika transfer haberi! Ndiaye geliyor...
Trabzonspor'da son dakika transfer haberi! Ndiaye geliyor... Ara transfer döneminin yaklaşmasıyla Trabzonspor'da hareketli saatler yaşanmaya başladı. Karadeniz temsilcisinin hedefindeki isim bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Badou Ndiaye...
18.12.2019 Trabzonspor
La Liga ekibi Celil Yüksel'e talip!
La Liga ekibi Celil Yüksel'e talip! İspanyol ekibi Leganes, Galatasaray altyapısından yetişen Celil Yüksel’i kiralamak istiyor.
6.06.2019 Galatasaray
Daum sürprizi! Görüşme yapıldı...
Daum sürprizi! Görüşme yapıldı... Spor Toto Süper Lig'de Christoph Daum sürprizi yaşanıyor.
1.06.2019 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Trtspor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki trtspor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.