Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Meksika Polonya maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? 2022 FIFA Dünya Kupası canlı yayın bilgileri ve maçın kadrosu!

Meksika Polonya maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? 2022 FIFA Dünya Kupası canlı yayın bilgileri ve maçın kadrosu!

2022 FIFA Dünya Kupası’nda heyecan devam ediyor. Büyük organizasyonda grup karşılaşmaları bugün C ve D Grubu’nda oynanacak. Katar Dünya Kupasında Meksika ile Polonya, 44 yıl sonra karşılaşacak. Gözler maç saatine çevrilirken, Meksika Polonya maçı ile ilgili tüm bilgiler futbolseverlerin gündeminde yer alıyor. Peki, Meksika Polonya maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? İşte 2022 FIFA Dünya Kupası canlı yayın bilgileri ve maçın kadrosu!

Meksika Polonya maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? 2022 FIFA Dünya Kupası canlı yayın bilgileri ve maçın kadrosu!

2022 FIFA Dünya Kupası’nda nefesler tutuldu. Gözler maç programına ve karşılaşmalarına çevrilirken bugün oynanacak maçlar ile futbol şöleni devam edecek. 2022 FIFA Dünya Kupası'nda 44 yıl sonra Meksika ile Polonya rakip olarak karşı karşıya gelecek.

MEKSİKA POLONYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Stat 974'te oynanacak C Grubu karşılaşmalarından Meksika Polonya maçı, saat 19.00'da başlayacak. Müsabakayı Avustralyalı hakem Chris Beath yönetecek. Maç TRT1 ve TRT Spor ekranlarında olacak.

GEÇMİŞTE MEKSİKA POLONYA KARŞILAŞMALARI

İki takım, dünya futbolunun milli takımlar düzeyindeki bir numaralı organizasyonunda son olarak Arjantin 1978'de karşı karşıya geldi. Polonya, grup maçında Meksika'yı 3-1 mağlup etmişti.

Meksika, katıldığı 17 Dünya Kupası'nda 2 kez çeyrek final oynama başarısı gösterdi. Polonya ise 9'uncu kez sahne alacağı organizasyonda 2 defa üçüncülük elde etti.