Trt Spor

Trt Spor

Son dakika TRT Spor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TRT Spor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TRT Spor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Trt Spor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan trt spor gelişmeleri de dahil olmak üzere 398 trt spor haberi bulunmuştur. Tüm trt spor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tuna Akdemir kimdir? Tuna Akdemir nerede çalışıyor, kaç yaşında, nereli?
Tuna Akdemir kimdir? Tuna Akdemir nerede çalışıyor, kaç yaşında, nereli? Spor haberleriyle dikkatleri çeken Tuna Akdemir’in hayatı merak ediliyor. Meslek hayatına Beşiktaş muhabiri olarak başlayan Tuna Akdemir kimdir?
13.12.2023 Künye
Kadro dışı kalmıştı! Ljajic için sürpriz talip
Kadro dışı kalmıştı! Ljajic için sürpriz talip Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Ljajic için Yunan kulübü PAOK girişimlere başladı.
31.08.2021 Beşiktaş
2020 yaz olimpiyatları programı ve TRT Spor yıldız yayın akışı! İşte 2020 Tokyo Olimpiyatları ve olimpiyata Türkiye’den katılacak sporcular
2020 yaz olimpiyatları programı ve TRT Spor yıldız yayın akışı! İşte 2020 Tokyo Olimpiyatları ve olimpiyata Türkiye’den katılacak sporcular 2020 Tokyo Olimpiyatları merakla bekleniyordu, az bir süre kaldı. Türkiye’den de 108 sporcunun katılacağı olimpiyatların detayları yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle 2020 yılında gerçekleştirilemeyen Tokyo Olimpiyatları, bu yıl yapılacak. İşte 2020 yaz olimpiyatları programı ve TRT Spor yıldız yayın akışı…
23.07.2021 Gündem
Tokyo Olimpiyatları ne zaman başlıyor, hangi kanalda? Tokyo Olimpiyatları yayın akışı, programı ve açılış töreni saati…
Tokyo Olimpiyatları ne zaman başlıyor, hangi kanalda? Tokyo Olimpiyatları yayın akışı, programı ve açılış töreni saati… Tokyo Olimpiyatları için heyecan başladı. Spor severler "Tokyo Olimpiyatları ne zaman başlayacak?" sorusuna yanıt aramayı sürdürüyor. İşte Tokyo Olimpiyatları hakkında merak edilen başlangıç saati ve yayınlanacağı kanal, yayın akışı…
22.07.2021 Gündem
Tokyo Olimpiyatları ne zaman? Tokyo Olimpiyatları hangi kanalda yayınlanacak?
Tokyo Olimpiyatları ne zaman? Tokyo Olimpiyatları hangi kanalda yayınlanacak? 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'na geri sayım devam ediyor. 33 branş, 50 disiplinde dünyanın en iyi sporcularının yarışacağı Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’nda millîler, 18 branşta 108 sporcu ile yarışacak. Peki, Tokyo Olimpiyatları ne zaman? Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları tarihi...
16.07.2021 Gündem
Cenk Tosun Ancelotti - Fenerbahçe görüşmesini anlattı
Cenk Tosun Ancelotti - Fenerbahçe görüşmesini anlattı Everton'ın tecrübeli golcüsü Cenk Tosun, Ancelotti - Fenerbahçe görüşmesinin perde arkasını anlattı.
6.06.2021 Fenerbahçe
İrfan Can Kahveci'nin Fatih Terim hamlesi sosyal medyayı yıktı
İrfan Can Kahveci'nin Fatih Terim hamlesi sosyal medyayı yıktı Dün sosyal medya hesabından Fatih Terim'i takibe alan İrfan Can Kahveci Galatasaraylıları ayağa kaldırdı.
17.01.2021 Galatasaray
Fenerbahçe'de Ozan Tufan depremi!
Fenerbahçe'de Ozan Tufan depremi! 22 Aralık'ta koronavirüse yakalanan Ozan Tufan'ın ikinci testi de pozitif çıktı.
1.01.2021 Fenerbahçe
Başakşehir'den iki bomba transfer!
Başakşehir'den iki bomba transfer! Başakşehir Fenerbahçe forması giyen Deniz Türüç ve Giuliano'yu renklerine bağladı.
6.10.2020 Başakşehir
Vincent Aboubakar sürprizi! Görüşmeler başladı...
Vincent Aboubakar sürprizi! Görüşmeler başladı... Beşiktaş, Vincent Aboubakar ile görüşmelere başladı.
5.09.2020 Futbol
Mehmet Altıparmak: Thiam, yüzde 99 Fenerbahçe'ye transfer oldu
Mehmet Altıparmak: Thiam, yüzde 99 Fenerbahçe'ye transfer oldu Kasımpaşa Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak yaptığı açıklamada Mame Thiam'ın Fenerbahçe'ye yüzde 99 transfer olduğunu söyledi.
17.08.2020 Futbol
F.Bahçe'den flaş talep! 2 kulüp reddetti...Toplantı sona erdi!
F.Bahçe'den flaş talep! 2 kulüp reddetti...Toplantı sona erdi! TFF yöneticileri ile Kulüpler Birliği temsilcilerinin yaptığı toplantı sona erdi. Toplantıda Kulüpler Birliği, yüzde 15'lik sapmanın yüzde 40'a çıkarılmasını istedi. Öte yandan Fenerbahçe, ana para ödemesinin harcama limitlerinden kaldırılmasını talep etti. Galatasaray ve Trabzonspor bunu kabul etmedi
10.08.2020 Futbol
Burak Yılmaz Lille ile anlaşmaya vardı!
Burak Yılmaz Lille ile anlaşmaya vardı! Beşiktaş'tan 1 milyon euro alacağı bulunan Burak Yılmaz, alacağından vazgeçerek Fransız takımı Lille ile anlaşmaya vardı
23.07.2020 Futbol
Napoli - Inter maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Napoli - Inter maçı hangi kanalda, saat kaçta? Futbolda İtalya Kupası yarı final rövanş maçında Juventus, Milan ile 0-0 berabere kalırken, ilk maçtaki skor avantajıyla finale yükseldi. Juventus'un rakibi ise Napoli ile Inter arasında bu akşam oynanacak yarı final rövanş maçıyla belli olacak. Peki, Napoli - Inter maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte Napoli-Inter maçı ile ilgili detaylar...
13.06.2020 Gündem
Göksel Gümüşdağ'dan Mert Günok ve Beşiktaş açıklaması!
Göksel Gümüşdağ'dan Mert Günok ve Beşiktaş açıklaması! Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, ismi Beşiktaş ile anılan Mert Günok için açıklamalarda bulundu.
29.05.2020 Başakşehir
Mete Kalkavan'dan Beşiktaş - Antalyaspor anısı!
Mete Kalkavan'dan Beşiktaş - Antalyaspor anısı! FIFA kokartlı hakem Mete Kalkavan canlı yayında açıklamalarda bulundu. Futbolu özlediğini söyleyen Kalkavan, Beşiktaş - Antalyaspor maçında yaşanan anısını anlattı.
12.05.2020 Süper Lig
Nostaljik maçları yayınlayacak
Nostaljik maçları yayınlayacak TRT Spor, yeni tip koronavirüs nedeniyle evde kalan sporseverler için "unutulmaz efsane maçları" tekrar ekrana getirecek.
20.04.2020 Televizyon
Yönetmen Bahri Eryılmaz genç yaşında hayatını kaybetti
Yönetmen Bahri Eryılmaz genç yaşında hayatını kaybetti Yönetmen, eğitmen, oyun ve metin yazarı Bahri Eryılmaz 42 yaşında hayatını kaybetti.
6.04.2020 Magazin
Beşiktaş, Guilherme ile anlaştı!
Beşiktaş, Guilherme ile anlaştı! Beşiktaş, BtcTurk Yeni Malatyaspor'da forma giyen Guilherme ile anlaştı. Başkan Adil Gevrek ise "Beşiktaş'tan herhangi kimse aramadı bizi. Ben bunu etik görmüyorum zaten. Kiralık olarak oyuncu bizde bulunuyor." dedi. Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın canlı yayında Guilherme'nin Beşiktaş ile görüştüğünü dile getirmişti.
11.01.2020 Beşiktaş
İsmail Ünal adaylıktan çekildi
İsmail Ünal adaylıktan çekildi Beşiktaş'ta 20 Ekim'de yapılacak başkanlık seçimi öncesi adaylardan İsmail Ünal yarıştan çekildi.
17.10.2019 Beşiktaş
Hidayet Türkoğlu'ndan çok sert tepki! "Bu bir utançtır!"
Hidayet Türkoğlu'ndan çok sert tepki! "Bu bir utançtır!" Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, 18 Yaş Altı Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda, Türkiye'nin İspanya'ya kaybettiği maçta, skandal kararlar veren hakemlere sert tepki gösterdi.
5.08.2019 Arşiv
Bakary Sako Denizlispor'da!
Bakary Sako Denizlispor'da! Süper Lig'e şampiyon olarak yükselen Denizlispor, Crystal Palace forması giyen Bakary Sako'yu renklerine bağladığını açıkladı.
29.07.2019 Süper Lig
Orkun Kökçü Türkiye'yi seçti
Orkun Kökçü Türkiye'yi seçti Feyenoord'un 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Orkun Kökçü, A Milli Takım tercihini Türkiye'den yana kullandı.
21.07.2019 Futbol
Beşiktaş'ta Yasin Öztekin bombası!
Beşiktaş'ta Yasin Öztekin bombası! Spor Toto Süper Lig'de transfer hareketliliği sürüyor. Beşiktaş'ın transferde Yasin Öztekin'i gündemine aldığı belirtildi.
6.06.2019 Beşiktaş
Emre Belözoğlu Galatasaray maçı kadrosuna alındı!
Emre Belözoğlu Galatasaray maçı kadrosuna alındı! Medipol Başakşehir'de sakatlığı bulunan ve hafta boyunca yapılan idmanlarda yer alamayan kaptan Emre Belözoğlu, Galatasaray maçının kadrosuna alındı.
19.05.2019 Başakşehir

Benzer Haber Etiketleri

Trt Spor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki trt spor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.