Tropik Fırtına

Tropik Fırtına

Son dakika tropik fırtına haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tropik fırtına ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tropik fırtına haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tropik Fırtına

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tropik fırtına gelişmeleri de dahil olmak üzere 54 tropik fırtına haberi bulunmuştur. Tüm tropik fırtına haberleri aşağıda listelenmiştir.
OHAL nedir, OHAL ilan edilen 10 il hangileri? OHAL ilan edildi ne demek, Olağanüstü hal hangi durumlarda ilan edilir, Ohal'de ne olur?
OHAL nedir, OHAL ilan edilen 10 il hangileri? OHAL ilan edildi ne demek, Olağanüstü hal hangi durumlarda ilan edilir, Ohal'de ne olur? Cumhurbaşkanı Erdoğan Ohal ilan edildiğini duyurdu. Yaptığı açıklamada “Çalışmaların süratle yürütülebilmesini temin için OHAL ilan etme kararı aldık. Deprem yaşanan 10 ilimizi kapsayacak ve 3 ay sürecek bu kararla ilgili Cumhurbaşkanlığı ve Meclis süreçlerini hızla tamamlayacağız.” İfadelerini kullandı. Peki, OHAL nedir, OHAL ilan edildi ne demek? Olağanüstü hal hangi durumlarda ilan edilir, Ohal'de ne olur?
8.02.2023 Gündem
Meksika'yı 'Narda' vurdu!
Meksika'yı 'Narda' vurdu! Meksika’yı vuran tropikal fırtına Narda, sel ve heyelanlara neden oldu, 2 kişi hayatını kaybetti. Jalisco eyaletinde sel sularıyla hızlanan nehirlerde mahsur kalan insanlar arama kurtarma ekipleri tarafından kurtarıldı.
2.10.2019 Dünya
O ülkeyi tropik fırtına vurdu! Ölü sayısı yükseldi
O ülkeyi tropik fırtına vurdu! Ölü sayısı yükseldi Filipinler’de etkili olan tropik fırtınanın yol açtığı sel ve heyelanda hayatını kaybedenlerin sayısı 22’ye yükseldi.
30.12.2018 Dünya
Michael kasırgası 13 can aldı
Michael kasırgası 13 can aldı ABD'nin güneydoğusunda etkili olan ve önceki gün tropik fırtına halini alan Michael kasırgasında hayatını kaybedenlerin sayısı 13'e yükseldi.
12.10.2018 Dünya
Michael ABD'yi vurdu! Ölü sayısı yükseliyor
Michael ABD'yi vurdu! Ölü sayısı yükseliyor ABD'nin güneydoğusunda etkili olan ve dün tropik fırtına halini alan Michael kasırgasında hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükseldi.
12.10.2018 Dünya
Yerle bir etti: 20 ölü
Yerle bir etti: 20 ölü ABD’de son 10 yılın en yıkıcı kasırgası olacağı belirtilen Michael Kasırgası ilk gününde biri çocuk iki kişinin ölümüne yol açtı.
11.10.2018 Dünya
Michael Kasırgası ABD'de bir can aldı
Michael Kasırgası ABD'de bir can aldı ABD'nin güneyinde Florida eyaletini vuran kasırga nedeniyle bir kişi hayatını kaybetti
11.10.2018 Dünya
'Son 100 yılın en kötüsü' ABD'ye hızla yaklaşıyor
'Son 100 yılın en kötüsü' ABD'ye hızla yaklaşıyor ABD'nin Florida eyaletini bugün vurması beklenen Michael Kasırgası, saatte 225 kilometre hızı bularak, 4. kategori kasırga seviyesine ulaştı.
10.10.2018 Dünya
Oltasını alan sahile koştu
Oltasını alan sahile koştu Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde geçen hafta tropik ve kırbaç fırtınası haberlerinden dolayı balık tutmaya çıkamayan olta balıkçıları bu hafta sonu sahile akın etti.
7.10.2018 Yaşam
‘Kırbaç’ sıyırdı
‘Kırbaç’ sıyırdı Yunanistan’da ‘Zorba’, Türkiye’de ‘Kırbaç’ denilen tropikal fırtına yön değiştirdi. Komşuyu felç eden fırtına Türkiye’yi teğet geçse de batı ilçelerinde yoğun yağış uyarısı yapıldı...
30.09.2018 Gündem
Son dakika: Meteoroloji'den hava durumu uyarısı! Fırtına gidiyor ama...
Son dakika: Meteoroloji'den hava durumu uyarısı! Fırtına gidiyor ama... Meteoroloji'den son dakika uyarıları gelmeye devam ediyor... Son gelen bilgilere göre Ege kıyılarını etkisi altına alması beklenen tropik fırtınanın Ege Denizi üzerinden şiddetini azaltarak kuzeye doğru ilerleyişi devam ediyor. Meteoroloji yetkilileri kıyı kesimlerde şiddetli yağışın etkili olacağını belirtti. İşte beklenen hava durumuyla ilgili tüm detaylar...
30.09.2018 Gündem
Meteorolojiden son açıklama! Yön değiştirdi
Meteorolojiden son açıklama! Yön değiştirdi Türkiye'nin batı kıyılarını yarın sabahtan itibaren etkilemesi beklenilen Orta Akdeniz'de oluşan tropik fırtınanın hareket yönü değişti. Fırtınanın Mora Yarımadası'ndan Ege Denizi üzerine kadar gelerek şiddetini kısmen azaltarak kuzeye yönelmesi tahmin ediliyor.
30.09.2018 Gündem
Tropik fırtına öncesi "anksiyete" uyarısı
Tropik fırtına öncesi "anksiyete" uyarısı Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Tıp Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gürkan Ersoy, afet durumunda en sık rastlanan sağlık sorunlarından birisinin anksiyete olduğunu söyledi.
30.09.2018 Sağlık
Edirne'de 'tropik fırtına' uyarısı
Edirne'de 'tropik fırtına' uyarısı Kriz masası oluşturan Edirne Belediyesi, Ege ve Marmara'da yarın için beklenen şiddetli fırtınanın neden olabileceği olumsuzluklara karşı vatandaşları anonslarla uyardı.
29.09.2018 Yaşam
AFAD'dan tropik fırtına uyarısı
AFAD'dan tropik fırtına uyarısı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), beklenen "tropik fırtına" konusunda vatandaşlara uyarıda bulundu.
29.09.2018 Gündem
Meteoroloji'den bir açıklama daha! Fırtınanın yönü değişti
Meteoroloji'den bir açıklama daha! Fırtınanın yönü değişti METEOROLOJİ Genel Müdürü Volkan Mutlu Coşkun, "Bilindiği üzere ülkemizin kıyı Ege kısımları ile Marmara'nın batısında etkili olması beklenen tropik fırtına, bugün yapılan son tahminlerde hareket yönünün değişerek Mora Yarımadası üzerinden Ege Denizi üzerine kadar gelmesi ve şiddetini kısmen azaltarak kuzeye yönelmesi tahmin ediliyor" dedi.
29.09.2018 Gündem
On kente tropik fırtına uyarısı!
On kente tropik fırtına uyarısı! Türkiye ilk kez tropik fırtına ile tanışıyor. Meteoroloji yetkilileri başta İzmir, Muğla, Aydın ve Manisa olmak üzere on kenti ‘Kırbaç’ adı verilen tropik fırtınaya karşı önlem almaya çağırdı
28.09.2018 Gündem
Balıkesir'de amatör maçlar iptal edildi
Balıkesir'de amatör maçlar iptal edildi Balıkesir'de hafta sonu oynanması planlanan amatör maçların tropik fırtına uyarıları nedeniyle iptal ediliği açıklandı.
28.09.2018 Futbol
Valilik uyardı! Pazar günü...
Valilik uyardı! Pazar günü... Bursa Valiliği, pazar günü vatandaşları tropik fırtına için uyardı.
28.09.2018 Gündem
Aydın’da izinlere tropik fırtına iptali
Aydın’da izinlere tropik fırtına iptali Aydın’da, Pazar günü etkili olması beklenen tropik fırtına nedeniyle Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personelinin izinleri iptal edildi, izinde olan personel geri çağrıldı.
28.09.2018 Gündem
Fırtına öncesi deniz keyfi
Fırtına öncesi deniz keyfi Orta Akdeniz üzerinde oluşacak olan ve Pazar günü Türkiye’de etkili olması beklenen tropik fırtına öncesi, Marmaris’te deniz keyfi devam etti.
28.09.2018 Gündem
İzmir'deki amatör maçlara 'tropik fırtına' engeli
İzmir'deki amatör maçlara 'tropik fırtına' engeli İzmir'de beklenen tropik fırtına nedeniyle hafta sonu oynanacak amatör futbol müsabakalarının iptal edildiği bildirildi.
28.09.2018 Futbol
Meteoroloji'den son dakika uyarısı!
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Meteoroloji'den tropik fırtınayla ilgili son dakika uyarısı geldi. Orta Akdeniz üzerinde oluşan tropik fırtınanın, pazar günü ülkemizin batı kesimlerini etkilemesi bekleniyor. Yunanistan'da “Zorbas” adı verilen fırtına nedeniyle ülkenin kuzeyinde bazı binaların çatıları uçtu, 400 yıllık Aslan Paşa Camisi’nin üst kısmı yıkıldı. Atina Meteoroloji Merkezi, dalgaların 11 metreyi aşabileceği uyarısında bulundu. 'Tropik fırtına'nın hızı, saatte 120 kilometreye ulaşacak. Ege'de yıkıcı etkilere sahip muhtemel fırtınaya karşı İzmir Valiliği de teyakkuza geçerken, İzmir İl Afet Acil Durum Yönetimi Merkezi Başkanı Vali Yardımcısı Aydın Memük, yaptığı son dakika açıklamasında, “İzmir Valiliği olarak bütün tedbirlerimizi almış bulunmaktayız. Vatandaşlarımızın kıyıdaki teknelerini karaya çekmelerini ve daha güvenli bir şekilde karada tutmalarını öneriyoruz" dedi. İzmir'de 29-30 Eylül'de yapılacak tüm amatör futbol maçları iptal edildi. Kuşadası Liman Başkanlığı 29-30 Eylül'de teknelerin denize açılmasını yasakladı.
28.09.2018 Gündem
Türkiye'ye doğru hızla ilerliyor! Yetkililer alarmda
Türkiye'ye doğru hızla ilerliyor! Yetkililer alarmda Kasırga geliyor! Akdeniz üzerinden gelen ve İzmir başta olmak üzere Ege kıyılarını etkisi altına alacak "Kırbaç Kasırgası" için yetkililer alarma geçti. Meteoroloji'den peş peşe uyarılar gelirken, Tropikal fırtına Yunanistan’ın bazı şehirlerinde etkili olmaya başladı. “Zorbas” adı verilen fırtına nedeniyle ülkenin kuzeyindeki Yanya şehrinde bazı binaların çatıları uçtu, 400 yıllık Aslan Paşa Camisi’nin üst kısmı yıkıldı.
28.09.2018 Gündem
Türkiye'de kasırga alarmı! İzmir ve Muğla teyakkuzda
Türkiye'de kasırga alarmı! İzmir ve Muğla teyakkuzda Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Ege ve Akdeniz için yaptığı Tropik Fırtına uyarısı İzmir ve Muğla Büyükşehir Belediyelerini alarma geçirdi. Türkiye'ye Ege kıyılarından gelmesi ön görülen fırtınanın saatte 100-120 kilometre hızla ülkeye giriş yapması öngörülüyor.
28.09.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tropik Fırtına ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tropik fırtına haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.