Trnasfer

Trnasfer

Son dakika trnasfer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan trnasfer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını trnasfer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Trnasfer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan trnasfer gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 trnasfer haberi bulunmuştur. Tüm trnasfer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Volkan Demirel eski takım arkadaşını transfer ediyor
Volkan Demirel eski takım arkadaşını transfer ediyor Atakaş Hatayspor'un genç teknik direktörü Volkan Demirel, Fenerbahçe'den eski takım arkadaşı Alper Potuk için devreye girdi.
21.07.2023 Hatay Spor
Fenerbahçe'de hedef Enner Valencia'nın yerine Edin Dzeko
Fenerbahçe'de hedef Enner Valencia'nın yerine Edin Dzeko Enner Valencia ile yeni kontrat imzalamayan ve forvet hattında takviye yapmak için kolları sıvayan Fenerbahçe, dünyaca ünlü golcü Edin Dzeko ile ilgileniyor.
14.06.2023 Fenerbahçe
İsmail Kartal'ın olmazsa olmazı 2 ay sonra Beşiktaş'ta!
İsmail Kartal'ın olmazsa olmazı 2 ay sonra Beşiktaş'ta! Geçtiğimiz sezon özellikle İsmail Kartal'ın gelişiyle Fenerbahçe kariyerinde takdire şayan bir çıkış yakalayan ve attığı gollerle kalitesini gösteren tecrübeli orta sahanın 2 ay sonra Beşiktaş'a imza atacağı iddia edildi. İşte Sarı Lacivertli kulüpte yaşanan sıcak gelişmeler...
2.04.2023 Fenerbahçe
Burak Yılmaz bombası! Süper Lig'e geri dönüyor
Burak Yılmaz bombası! Süper Lig'e geri dönüyor Sezon sonunda Lille'le yollarını ayırmaya hazırlanan Burak Yılmaz için Adana Demirspor'un yoğun mesai harcadığı öğrenildi.
29.04.2022 Adana DemirSpor
Monaco, Henry Onyekuru'nun Galatasaray'a transfer olması için izin verdi!
Monaco, Henry Onyekuru'nun Galatasaray'a transfer olması için izin verdi! Galatasaray'ın uzun süredir beklediği müjde geldi. Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim, Henry Onyekuru'nun Galatasaray'a gitmesine izin verdi.
24.12.2019 Galatasaray
Tolgay Arslan 3 milyon euroya...
Tolgay Arslan 3 milyon euroya... Ada basınına göre West Bromwich’in hocası Bilic’in kadrosunda görmek istediği Tolgay Arslan için İngiliz kulübü Fenerbahçe’ye teklif sunmaya hazırlanıyor.
18.06.2019 Fenerbahçe
Dakikası tam 34 bin lira!
Dakikası tam 34 bin lira! Fenerbahçe'nin büyük uğraşlar sonucu transfer ettiği Mehmet Ekici, Sarı-lacivertli takıma henüz katkı verebilmiş değil.
6.02.2018 Fenerbahçe
Sultanlar gibi karşılandı
Sultanlar gibi karşılandı Bugün 18.00'de resmi sözleşmeye imza atacak olan van Persie'nin İstanbul'a gelişi dünya basınında büyük yankı uyandırdı:
13.07.2015 Fenerbahçe
Selçuk'a 'İnan'ılmaz teklif
Selçuk'a 'İnan'ılmaz teklif 1.5 ay önce "Mancini ile yapamıyorum" diyen Selçuk İnan'ı menajerler Beşiktaş'a "Florya'da mutsuz, Fenerbahçe'ye gitmek karakterine yakışmaz, isterseniz Kartal'a gelir" diye önerdi. Beşiktaşlı profesyoneller çalışma başlattı, ancak sorun "G.Saray yüksek bonservis ister" engeli.
25.04.2014 Futbol
Rize'den bir imza daha!
Rize'den bir imza daha! Süper Lig'in yeni ekiplerinden Çaykur Rizespor, geçtiğimiz sezon PTT 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka'da forma giyen kaleci Necati Yılmaz ile iki yıllık anlaşma imzaladı
5.07.2013 Rizespor
Rüya gibi başlangıç!
Rüya gibi başlangıç! Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında MP Antalyaspor'la Gençlerbirliği karşılaşıyor...
20.01.2013 Futbol
Trabzonspor'da rota Fabricio!
Trabzonspor'da rota Fabricio! TRNASFER çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Trabzonspor, Ziegler transferinde istediğ sonucu alamayınca alternatif isimleri araştırmaya başladı...
30.08.2011 Futbol
Fatih Terim farkı
Fatih Terim farkı Gerets, Skibbe ve Rijkaard’a toplam 5 milyon 200 bin Euro ödenmişti...
30.05.2011 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Trnasfer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki trnasfer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.