Tribün

Tribün

Son dakika Tribün haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tribün ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tribün haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tribün

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tribün gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.954 tribün haberi bulunmuştur. Tüm tribün haberleri aşağıda listelenmiştir.
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a ceza
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), kararları açıklandı. Kurul, Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası verdi.
19.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'ın kasası dolup taştı! Tam 2 milyar 827 milyon TL gelir
Galatasaray'ın kasası dolup taştı! Tam 2 milyar 827 milyon TL gelir Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, projelerinde de hedefe ulaştı. Sarı-kırmızılı kulüp, 2 milyar 827 milyon TL'lik geliri kasasına koydu.
18.04.2024 Galatasaray
11 Nisan Stadyumu nerede, hangi takımın? Galatasaray ile Fenerbahçe maçının oynanacağı 11 Nisan Stadyumu hangi şehirde, kimin, kaç kişilik?
11 Nisan Stadyumu nerede, hangi takımın? Galatasaray ile Fenerbahçe maçının oynanacağı 11 Nisan Stadyumu hangi şehirde, kimin, kaç kişilik? Galatasaray ile Fenerbahçe maçı 7 Nisan 2024 Pazar günü saat 21.30’da 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak. Peki, 11 Nisan Stadyumu nerede, hangi takımın?
6.04.2024 Yaşam
Olympiakos'a İstanbul'da seyirci yasağı!
Olympiakos'a İstanbul'da seyirci yasağı! İstanbul'da oynanacak Fenerbahçe-Olympiakos Konferans Ligi çeyrek final maçına seyirci götüremeyeceği, UEFA tarafından Olympiakos Kulübü'ne iletildi.
6.04.2024 Fenerbahçe
Adana Demirspor taraftarı iftarda buluştu
Adana Demirspor taraftarı iftarda buluştu Adana Demirspor taraftar oluşumu Şimşekler Grubu tarafından, uzun yıllardır bir gelenek halinde sürdürülen iftar buluşmaları bu yıl da halkın yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.
29.03.2024 Adana
Tahkim Kurulu'ndan Caner Erkin kararı! Cezası değişti
Tahkim Kurulu'ndan Caner Erkin kararı! Cezası değişti Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklamada onaylanan cezalar ve indirimler belli oldu. Kararda dikkat çeken ise Caner Erkin'in cezası oldu.
22.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe, zorlu maçı kazandı! Taraftarlar sahaya girdi
Fenerbahçe, zorlu maçı kazandı! Taraftarlar sahaya girdi Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup etti. Sarı-lacivertliler Fred ve Batshuayi'nin kaydettiği gollerle Süper Lig'deki deplasmanda galibiyet serisini 9 maça çıkardı. Maçın ardından, sarı lacivertli futbolcular orta sahada galibiyet sevinci yaşarken ev sahibi takım taraftarları sahaya girdi ve ortalık karıştı.
17.03.2024 Futbol
Adana Demirspor - Sivasspor maçının biletleri satışa çıktı
Adana Demirspor - Sivasspor maçının biletleri satışa çıktı Adana Demirspor’un Sivasspor ile karşılaşacağı maçın biletleri satışa çıktı
14.03.2024 Adana
Adana Demirspor - Fatih Karagümrük maçının biletleri satışa çıkıyor
Adana Demirspor - Fatih Karagümrük maçının biletleri satışa çıkıyor Adana Demirspor’un, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında evinde Fatih Karagümrük ile oynayacağı maçın biletleri bugün saat 19.40'ta satışa çıkacak.
29.02.2024 Adana
Adana Demirspor taraftarı takımını yalnız bırakmadı! On binlerce kişi tribünleri doldurdu
Adana Demirspor taraftarı takımını yalnız bırakmadı! On binlerce kişi tribünleri doldurdu Yukatel Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında 25 Şubat Pazar günü Trabzonspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Öte yandan Adana temsilcisini taraftarlar stadyumda yalnız bırakmadı. İç sahada toplam 13 maç geride kalırken 234 bin biletli taraftar takımlarını tribünden destekledi.
23.02.2024 Adana
Icardi'den olay hareket! Fenerbahçe ve Ankaragücü'nden açıklama
Icardi'den olay hareket! Fenerbahçe ve Ankaragücü'nden açıklama Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, Icardi'nin Ankaragücü karşılaşmasındaki hareketine yönelik açıklamada bulundu. Öte yandan MKE Ankaragücü de bu olay hakkında açıklama paylaştı.
20.02.2024 Futbol
Suç örgütleri 'Redkitler' ile 'Daltonlar'ın çatışma görüntüleri ortaya çıktı
Suç örgütleri 'Redkitler' ile 'Daltonlar'ın çatışma görüntüleri ortaya çıktı İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, liderliğini Ferhat Delen'in yaptığı 'Redkitler' suç örgütüne yönelik 6 ilde 52 adrese yapılan ve 31 kişinin gözaltına alındığı operasyonun detayları belli oldu. Örgütün cinayet, silahlı saldırı, iş yerine silahlı saldırı, kasten öldürmeye teşebbüs gibi çok sayıda suça karıştıkları belirlendi.
16.02.2024 Gündem
PFDK'dan Murat Sancak'a 3 ay men cezası!
PFDK'dan Murat Sancak'a 3 ay men cezası! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Hatayspor maçında müsabaka hakemlerine yönelik fiili müdahale içeren sportmenliğe aykırı hareketi ve hakareti nedeniyle Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'a 3 ay hak mahrumiyeti cezası verdi.
2.02.2024 Adana DemirSpor
Başkan Sancak’tan tribünde değişiklik
Başkan Sancak’tan tribünde değişiklik Yukatel Adana Demirspor yarın önemli maçta Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. Yeni statta oynanacak olan zorlu karşılaşma 19.00’da başlayacak.
26.01.2024 Adana
Kozan'a yeni tenis kortu müjdesi
Kozan'a yeni tenis kortu müjdesi Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, 31 Mart yerel seçimleri için İYİ Parti'den adaylığını açıkladıktan sonra projelerini kamuoyuyla paylaşmaya devam ediyor.
24.01.2024 Adana
PFDK'dan Süper Lig'de 6 kulübe ceza
PFDK'dan Süper Lig'de 6 kulübe ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Süper Lig'deki 6 kulübe çeşitli cezalar verdi.
28.12.2023 Futbol
Ankaragücü ve Faruk Koca'ya verilen ceza belli oldu
Ankaragücü ve Faruk Koca'ya verilen ceza belli oldu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçı sonrasında Halil Umut Meler'e yönelik saldırıya ilişkin verilen cezaları açıkladı. Ankaragücü ve Faruk Koca'nın aldıkları cezalar resmen belli oldu.
14.12.2023 Futbol
UEFA'dan Bayern Münih'e 'Galatasaray maçı' cezası
UEFA'dan Bayern Münih'e 'Galatasaray maçı' cezası Bayern Münih'e Galatasaray ile oynadıkları karşılaşmada saldırgan niteliği olan provokatif mesaj sergilenmesi ve geçiş yollarının bloke edilmesi nedeniyle 30 bin euronun üzerinde para cezası verildi.
14.12.2023 Galatasaray
Brezilya-Arjantin maçında tribünler savaş alanına döndü! Messi takımı sahadan çekti: Ağzından çıkan kelimelere dikkat et
Brezilya-Arjantin maçında tribünler savaş alanına döndü! Messi takımı sahadan çekti: Ağzından çıkan kelimelere dikkat et Brezilya Dünya Kupası elemeleri grup maçında son şampiyon Arjantin ile karşı karşıya geldi. Kritik maç öncesi milli marşlar okunurken tribünler savaş alanına döndü. Brezilya polisi Arjantinli taraftarların bulunduğu bölüme girdi ve taraftarları copladı. Bunun üzerine Messi takımı sahadan çekti!
22.11.2023 Futbol
Kahramanmaraşlı çocuklar milli maç için İstanbul'daydı
Kahramanmaraşlı çocuklar milli maç için İstanbul'daydı "Bir Gülüş Yeter" projesi kapsamında depremden etkilenen Kahramanmaraşlı çocuklar iki gün boyunca İstanbul'da ağırlandı. Çocuklar, program kapsamında İstanbul turu yaptıktan sonra Türkiye - Ukrayna milli basketbol maçında millileri tribünden destekledi.
17.08.2023 Yaşam
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
15.08.2023 İddaa
UEFA'dan Beşiktaş'a ceza! Arthur Masuaku'ya indirim
UEFA'dan Beşiktaş'a ceza! Arthur Masuaku'ya indirim UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde oynanan Tirana maçında kırmızı kart gören Arthur Masuaku'nun cezası 2 maçtan 1 maça indirildi. UEFA, Beşiktaş'a tribün olayları nedeniyle siyah-beyazlılara ceza verdi.
9.08.2023 Beşiktaş
'Fenerbahçe bize teklif edilmiş olsa kimseyi mahcup etmeyiz'
'Fenerbahçe bize teklif edilmiş olsa kimseyi mahcup etmeyiz' Türk futbolunun tecrübeli teknik direktörlerinden Yılmaz Vural, yeni hoca arayışlarına devam edem Ali Koç'a mesaj göndererek "Böyle bir görev bize teklif edilmiş olsa kimseyi mahcup etmeyiz" ifadelerini kullandı.
18.06.2023 Fenerbahçe
İrfan Can Eğribayat: Ne bir menajerim vardı, ne bir yol gösterecek bir ağabeyim vardı
İrfan Can Eğribayat: Ne bir menajerim vardı, ne bir yol gösterecek bir ağabeyim vardı Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi İrfan Can Eğribayat, Türkiye Kupası şampiyonluğuyla tamamlanan sezonun ardından Fenerbahçe Televizyonu’nda ‘Günün Röportajı’ programının konuğu oldu.
14.06.2023 Fenerbahçe
PFDK'dan Nicolo Zaniolo ve Samet Akaydin kararı!
PFDK'dan Nicolo Zaniolo ve Samet Akaydin kararı! PFDK, Nicolo Zaniolo'ya 2 maç ceza verdiğini açıkladı. İki maçlık cezasının ilkini Sivasspor maçında çeken Zaniolo, Fenerbahçe maçında oynayabilecek. Samet Akaydin'in ise isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından 'ceza tayinine yer olmadığına' karar verildiği açıklandı.
23.05.2023 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Tribün ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tribün haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.