Ara transferde yıldız yağmuru! Beşiktaş'ın listesinde dev takımların ünlü isimleri var...
Ara transferde yıldız yağmuru! Beşiktaş'ın listesinde dev takımların ünlü isimleri var... Transfer yıldız isimleri Beşiktaş'ın radarında. Teknik Direktör görevine Fernando Santos'un da gelmesiyle çalışmalarını hızlandıran siyah-beyazlılar, dev takımların yıldız futbolcularına gözü dikti...
8.01.2024 Beşiktaş
Transferde Galatasaray'dan İtalya turu! Jorge Jesus çok istiyordu Aslan alıyor: 7 isim birden...
Transferde Galatasaray'dan İtalya turu! Jorge Jesus çok istiyordu Aslan alıyor: 7 isim birden... Süper Lig için güçlü bir kadro oluşturmak isteyen Galatasaray, gündemdeki oyuncular için Avrupa turuna çıktı. Cenk Ergün, İstanbul’da Marcao için Sevilla ile pazarlıkları sürdürürken Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, İtalya’ya gitti. Sarı kırmızılı yönetici burada önce prensipte anlaşılan oyuncu için kulübüyle masaya oturacak. Ardından milli stoperin takımını ikna etmeye çalışacak. Öte yandan Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus'un istediği isme de kanca atıldı.
7.07.2022 Galatasaray
Aslan'ın transferi için Falcao devreye girdi!
Aslan'ın transferi için Falcao devreye girdi! Orta sahaya sert futbolcu isteyen Galatasaray ilk tercihi için Radamel Falcao'yu da devreye sokarak harekete geçti. 25 yaşındaki oyuncu için 2.5 milyon euro bedel talep ediliyor.
15.08.2020 Galatasaray