Tranfer

Tranfer

Son dakika tranfer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tranfer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tranfer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tranfer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tranfer gelişmeleri de dahil olmak üzere 105 tranfer haberi bulunmuştur. Tüm tranfer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bonucci sonrası Krunic hayırlı olsun! İstanbul'a geliyor, işte bonservisi ve alacağı maaş...
Bonucci sonrası Krunic hayırlı olsun! İstanbul'a geliyor, işte bonservisi ve alacağı maaş... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe, Milan'ın Bosna Hersekli yıldızı Rade Krunic'i renklerine bağladı. İtalyan basını Fenerbahçe'nin Krunic için Milan'a ödeyeceği bonservisi duyururken yıldız oyuncunun İstanbul'a geliş tarihi netlik kazandı.
11.01.2024 Fenerbahçe
Muslera'ya güle güle! Galatasaray'ın yeni kalecisi belli oldu
Muslera'ya güle güle! Galatasaray'ın yeni kalecisi belli oldu Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Sarı-Kırmızılılar'da Fernando Muslera'nın ilerleyen yaşı nedeniyle transferde rota kaleye çevrildi. İtalyanlar'dan da flaş bir iddia geldi. Galatasaray'ın, Çizme'den transfer etmek istediği ismi duyurdular.
9.01.2024 Galatasaray
Ndombele ve Sanchez geldi iki yıldıza güle güle! Okan Buruk Florya'dan gönderdi
Ndombele ve Sanchez geldi iki yıldıza güle güle! Okan Buruk Florya'dan gönderdi Galatasaray'da son dakika transfer ve ayrılık gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray’ın Tanguy Ndombele ve Davinson Sanchez transferlerini gerçekleştirmesinin ardından tüm gözler takımdan ayrılacak son isimlere çevrildi. Okan Buruk'un gözüne giremeyen iki isimler yollar ayrılıyor. İşte tranfer haberinin detayları...
5.09.2023 Galatasaray
Samet Akaydın'ı Fenerbahçe'ye sattılar Mert Çetin'den sonra dünya yıldızını transfer ettiler
Samet Akaydın'ı Fenerbahçe'ye sattılar Mert Çetin'den sonra dünya yıldızını transfer ettiler Samet Akaydın'ı 3 milyon 750 bin euro'ya Fenerbahçe'ye gönderen Adana Demirspor, Mert Çetin'den sonra dünyaca ünlü orta saha Bakayoko ile anlaşmaya vardı.
25.01.2023 Adana DemirSpor
Transfer sezonu ne zaman başlıyor? 2023 Ara transfer sezonu ne zaman?
Transfer sezonu ne zaman başlıyor? 2023 Ara transfer sezonu ne zaman? 2022 yılı sona ererken ara transfer dönemi futbolseverlerin gündeminde yer alıyor. Takımların Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray transfer haberleri başta olmak üzere diğer takımların transfer yapıp yapmayacağını merak ediliyor. TFF tranfer dönemi ile ilgili tarihleri duyurmuştu. Peki, Transfer sezonu ne zaman başlıyor? Ara transfer sezonu ne zaman başlıyor? İşte, TFF Ocak transfer dönemi ile ilgili bilgiler…
27.12.2022 Şampiy10
2022-2023 yaz transfer döneminde imzalar peşpeşe geldi! İşte Süper Lig'de biten güncel transferler...
2022-2023 yaz transfer döneminde imzalar peşpeşe geldi! İşte Süper Lig'de biten güncel transferler... Süper Lig'de transfer dönemi hızlı başladı. Abdullah Avcı yönetimindeki şampiyon Trabzonspor, imzaları art arda attırken Jorge Jesus'lu Fenerbahçe, 2 hamleyle kadrosunu güçlendirdi. Takımı Okan Buruk'a emanet eden Galatasaray, perdeyi Abdülkerim Bardakcı ile açarken Ismael'li Beşiktaş, şu ana kadar Gedson ve Saiss'e Siyah Beyazlı formayı giydirdi.
30.06.2022 Süper Lig
Koronavirüse karşı 'domates aşısı' geliştirdiler!
Koronavirüse karşı 'domates aşısı' geliştirdiler! Özbekistan'da bilim insanları koronavirüse karşı domates aşısı geliştirdiklerini öne sürdü. Yenilebilir bu aşının yan etkilerinin de az olacağı savunuldu. Ancak, domates aşısı uluslararası otoriteler tarafından onaylanmış değil.
13.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Michy Batshuayi kimdir? Kaç yaşında, aslen nereli? Beşiktaş’a transfer edileceği iddia edilen Michy Batshuayi’nin kariyeri…
Michy Batshuayi kimdir? Kaç yaşında, aslen nereli? Beşiktaş’a transfer edileceği iddia edilen Michy Batshuayi’nin kariyeri… Beşiktaş, Chelsea forması giyen Michy Batshuayi'yi kadrosuna katmak için harekete geçti. Michy Batshuayi kimdir, kaç yaşında? İşte Michy Batshuayi’nin kariyeri…
10.08.2021 Gündem
Aytaç Kara'nın paylaşımı heyecan yarattı
Aytaç Kara'nın paylaşımı heyecan yarattı Kasımpaşa'nın yıldız futbolcusu Aytaç Kara'nın sosyal medya paylaşımı özellikle Galatasaraylıların dikkatini çekti.
13.05.2021 Galatasaray
Yıldız futbolcu için şok açıklama! 'Allah yolunu açık etsin'
Yıldız futbolcu için şok açıklama! 'Allah yolunu açık etsin' Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, adı sık sık Galatasaray ile anılan Dorukhan Toköz için 'Sözleşme imzalamazsa Allah yolunu açık etsin' dedi.
16.10.2020 Galatasaray
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın ilk transferini yapıyor
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın ilk transferini yapıyor Kaleci arayışlarını sürdüren Beşiktaş, İbrahim Sehic'i gündemine aldı.
13.05.2020 Beşiktaş
Sercan Yıldırım kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor Sercan Yıldırım’ın eski sevgilileri
Sercan Yıldırım kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor Sercan Yıldırım’ın eski sevgilileri Futbol kariyeri boyunca pek çok takımda top koşturan Sercan Yıldırım, Survivor 2020’daki performansı ile adından sık sık söz ettiriyor. Sercan Yıldırım’ın son olarak Survivor Nisa’ya olan ilgisi Survivor takipçilerinin gözünden kaçmadı. Sık sık Survivor Nisa ile olan videoları paylaşılan Survivor Sercan Yıldırım’ın eski sevgilileri de magazin gündeminde en çok konuşulan konular arasında. Peki, Survivor Sercan Yıldırım kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Sercan Yıldırım’ın biyografisi ve eski sevgilileri…
18.04.2020 Magazin
Bitcoin Safiye'yi eğlence tutkusu yakalattı
Bitcoin Safiye'yi eğlence tutkusu yakalattı Türkiye'nin birçok ilinden vatandaşı dolandırıp aldığı paralarla İstanbul’da alem yaparken görüntüleri ortaya çıkan Safiye Gökçen Yüce, bu lüks tutkusu sayesinde yakalandı. Beyoğlu'nda Yüce'nin eğlendiği mekanda kullandığı kredi kartından yola çıkan polis, kadını İzmir yolu Bursa gişelerinde yakaladı. Yüce, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.
9.11.2019 Gündem
Birol Güven açıkladı! Çocuklar Duymasın'la ilgili bomba gelişme
Birol Güven açıkladı! Çocuklar Duymasın'la ilgili bomba gelişme Kanal D'nin fenomen dizisi 'Çocuklar Duymasın'la ilgili dizinin yapımcısı Birol Güven'den bomba açıklama. İşte dizinin hayranlarını heyecanlandıran o duyuru...
6.01.2019 Magazin
Gabriel Torje yeniden Süper Lig'de!
Gabriel Torje yeniden Süper Lig'de! Sivasspor, geçtiğimiz sezon Rusya Premier Lig'i ekiplerinden Akhmat Grozny forma giyen Gabriel Torje ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
1.09.2018 Sivas Spor
Cari açığa Tosun Paşa golü
Cari açığa Tosun Paşa golü Türkiye’nin yumuşak karnı cari açığa futboldan dev katkı geldi.
4.01.2018 Ekonomi
Beşiktaş'ta ayrılık! Menajeri duyurdu...
Beşiktaş'ta ayrılık! Menajeri duyurdu... Beşiktaş'ın Dnipro'dan tranfer ettiği ancak bir türlü verim alamadığı Ukraynalı kaleci Boyko ile yollar devre arasında ayrılıyor.
31.12.2017 Beşiktaş
"Allah'ın apaçisi, giyinme özürlüsü..."
"Allah'ın apaçisi, giyinme özürlüsü..." Osmanlıspor'un eski teknik direktörü Bülent Uygun, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.
21.09.2017 Süper Lig
Trabzonspor'da hedef yeniden Junuzovic
Trabzonspor'da hedef yeniden Junuzovic Trabzonspor, uzun süredir tranfer etmek için uğraş verdiği Zlatko Junuzovic ile büyük ölçüde anlaştı. Trabzon, uzun süredir peşinde olduğu Avusturyalı ‘10 numara’ konusunda mutlu sona çok yaklaştı.
25.08.2017 Fenerbahçe
Galatasaray'da sol ona emanet!
Galatasaray'da sol ona emanet! İspanyol sol bek ile 2.2 milyon Euro’ya el sıkışan yönetim, Villarreal ile de pürüzleri çözdü. Bu hafta içinde 4 yıllık imzanın atılacağı belirtiliyor.
24.07.2017 Galatasaray
ABD’ye yönetici ihraç ettik
ABD’ye yönetici ihraç ettik Tofaş, otomotivin anavatanı ABD’ye fabrika direktörü ihraç ediyor.
2.04.2017 Otomobil
Vargas'a uyum vetosu!
Vargas'a uyum vetosu! Hoffenheim ile anlaşıldı, Şilili golcü gelmek istedi fakat yönetim, Riekerink ile konuşup hem performansı hem de uyum süreci nedeniyle transferden vazgeçti.
24.09.2021 Galatasaray
Beşiktaş'a bir Fenerbahçeli daha!
Beşiktaş'a bir Fenerbahçeli daha! Fenerbahçe ile yolları ayrılan Kenan Sipahi, Beşiktaş Sompo Japan ile anlaşmaya vardı. Transfer resmi siteden duyuruldu. Kenan Sipahi, Gökhan Gönül ve Caner Erkin'den sonra Beşiktaş'ın transfer ettiği üçüncü Fenerbahçeli oldu.
24.09.2021 Beşiktaş
PSG durdurulamıyor!
PSG durdurulamıyor! Fransa Süper Kupa mücadelesinde PSG, Lyon'u 4-1 mağlup ederek kupanın sahibi oldu.
6.08.2016 Fransa
Düğümü THY çözdü
Düğümü THY çözdü THY, ABD’nin ulaşımda düğüm noktası, dünyanın en yoğun havalimanı Atlanta’ya uçuyor
16.05.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tranfer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tranfer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.