Toyota'dan kötü haber! Dev şirketten kritik karar, dünyaya duyurdular
Toyota'dan kötü haber! Dev şirketten kritik karar, dünyaya duyurdular Toyota'dan flaş karar! Kötü haberi duyurdular. Süre uzatıldı. Otomobil piyasasını altüst eden çip sorunu devam ediyor. Birçok firma bu nedenle üretim yapamıyor. Üretim aksamaları ise hem sıfır hem de ikinci el araba piyasasına fiyat artışı olarak yansıyor. Çip krizi Toyota'yı da vurdu. Üretimde yaşanan aksaklıklar devam ediyor. Toyota, tedarik zinciri sorunlarının etkisini hissetmeye devam ettiği için Japonya'daki bazı fabrikalarda üretim durmalarını uzatacağını duyurdu.
14.12.2021 Otomobil
Toyota resmen duyurdu! Tarih belli oldu
Toyota resmen duyurdu! Tarih belli oldu Toyota tarafından yeni bir karara imza atıldı. 15 Ağustos tarihine kadar durduruldu. Toyota, onarım ve revizyon çalışmaları nedeniyle Ağustos ayının ilk 15 günü faaliyetlerini durduracak.
30.07.2021 Otomobil
Toyota'dan flaş karar! Geçici olarak durduruldu
Toyota'dan flaş karar! Geçici olarak durduruldu Toyota Motor, Japonya'daki 9 fabrikasında 14 hatta üretimi deprem nedeniyle durdurdu.
16.02.2021 Otomobil
Toyota Türkiye'de üretime başlıyor
Toyota Türkiye'de üretime başlıyor Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, hem Sağlık Bakanlığının hem de global yetkililerin tavsiyeleri doğrultusunda çalışanlarının sağlığını korumak ve iş ve toplum sağlığını desteklemek amacıyla 21 Mart tarihinde üretime ara vermişti. Yeniden üretime geçecekleri tarih belli oldu.
8.05.2020 Ekonomi