Tour De France

Tour De France

Son dakika Tour de France haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tour de France ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tour de France haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tour De France

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tour de france gelişmeleri de dahil olmak üzere 48 tour de france haberi bulunmuştur. Tüm tour de france haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pankart açtı Fransa Bisiklet Turu’nu dağıttı! Fransa bu kadını arıyor!
Pankart açtı Fransa Bisiklet Turu’nu dağıttı! Fransa bu kadını arıyor! Fransa Bisiklet Turu’nun (Tour de France) cumartesi günü yapılan açılış etabında, açtığı pankart ile 50 bisikletçinin kaza geçirmesine yol açan seyirci aranıyor.
29.06.2021 Dünya
Türksat ile Discovery ortaklığı 3 yıl daha devam edecek
Türksat ile Discovery ortaklığı 3 yıl daha devam edecek Türksat ve Discovery arasında imzalanan anlaşmayla Discovery kanalları Discovery Science, ID, Eurosport 1 ve Eurosport 2 kanalları KabloTV'deki yayınlarına 3 yıl daha devam edecek.
31.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Bilim insanları, vücudun dayanıklılık sınırını tespit etti
Bilim insanları, vücudun dayanıklılık sınırını tespit etti İnsan vücudunun fiziksel dayanıklılık sınırını belirlemek üzere yapılan araştırmada 5.000 km yarışı ve Fransa Bisiklet Turu gibi dayanıklılık gerektiren etkinliklere katılan atletler incelendi.
7.06.2019 Bilim ve Teknoloji
İkinci tur etabını Peter Sagan kazandı
İkinci tur etabını Peter Sagan kazandı Yol bisikletinin en prestijli yarışı Fransa Bisiklet Turu'nun (Le Tour de France) ikinci etabını, Bora-Hansgrohe takımından Slovak sporcu Peter Sagan birinci sırada tamamladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Fransa Turu açılış etabı Gaviria'nın
Fransa Turu açılış etabı Gaviria'nın Turun açılış etabını, Quick-Step Floors takımının Kolombiyalı sporcusu Gaviria Rendon kazandı
10.11.2021 Diğer Sporlar
Dünyanın en pahalı satışı oldu
Dünyanın en pahalı satışı oldu 1963 model Ferrari GTO, 70 milyon dolarla şimdiye kadar satılan en pahalı otomobil oldu. Söz konusu araçtan sadece 36 tane üretilmişti. Daha öncesinde bilinen en yüksek rakam 2013 yılında 52 milyon dolarla yine bir 1963 Ferrari GTO'nun satışında gerçekleşmişti.
3.06.2018 Ekonomi
Cenk Ergün açıkladı! Şampiyon kadro böyle kuruldu...
Cenk Ergün açıkladı! Şampiyon kadro böyle kuruldu... Galatasaray'ın şampiyon kadrosunu kuran eski sportif direktör Cenk Ergün, transfer döneminin bilinmeyenlerini anlattı.
23.05.2018 Galatasaray
Çuvalla para saçtılar!
Çuvalla para saçtılar! 2017 yılı futbolda transfer çılgınlığına sahne oldu. Katarlı Nasser Al-Khelaifi’nin sahibi olduğu PSG piyasayı karıştırdı ve bonservis bedelleri dudak uçuklattı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Şampiyonda doping çıktı!
Şampiyonda doping çıktı! Bisiklet sporu bir doping skandalıyla daha sarsıldı. Sky takımının ve Büyük Britanya'nın en başarılı bisikletçilerinden Chris Froome'un La Vuelta'da alınan numunesi pozitif çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Alberto Contador emeklilik kararı aldı
Alberto Contador emeklilik kararı aldı Kariyerinde 7 büyük tur şampiyonluğu bulunan İspanyol bisikletçi Alberto Contador, 19 Ağustos-10 Eylül tarihlerinde düzenlenecek İspanya Bisiklet Turu'nun ardından emekliye ayrılacağını açıkladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Bir bisikletçinin 2 bin 800 kilometreden sonra bacağı!
Bir bisikletçinin 2 bin 800 kilometreden sonra bacağı! Bisiklet, en çok dayanıklılık isteyen spor dallarından biri.
21.07.2017 Yaşam
Fransa'da beşinci etap Aru'nun!
Fransa'da beşinci etap Aru'nun! Yol bisikletinin en prestijli yarışı Fransa Bisiklet Turu'nun (Le Tour de France) beşinci etabını, Astana Pro takımının İtalyan sporcusu Fabio Aru kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Peter Sagan diskalifiye edildi
Peter Sagan diskalifiye edildi Sprint finişinde Cavendish'e dirsek atan Peter Sagan, Tour de France'tan diskalifiye edildi
10.11.2021 Diğer Sporlar
Fransa'da üçüncü etap Peter Sagan'ın
Fransa'da üçüncü etap Peter Sagan'ın Turun üçüncü etabını, Bora-Hansgrohe takımının Slovak bisikletçisi Peter Sagan kazandı
10.11.2021 Diğer Sporlar
İkinci etabı Kittel kazandı
İkinci etabı Kittel kazandı Yol bisikletinin en prestijli yarışı Fransa Bisiklet Turu'nun (Le Tour de France) ikinci etabını, Quick-Step Floors takımının Alman sporcusu Marcel Kittel kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Ferdi Kübler 93 yaşında hayatını kaybetti
Ferdi Kübler 93 yaşında hayatını kaybetti 1950 yılında Tour de France'da genel klasman lideri olan İsviçre bisikletinin efsane isimlerinden Ferdi Kübler, 93 yaşında hayatını kaybetti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Gerard Depardieu özür diledi!
Gerard Depardieu özür diledi! R53'üncü Uluslararası Antalya Film Festivali'ne konuk olacağı açıklanan dünyaca ünlü aktör Gerard Depardieu, elinde olmayan nedenlerden dolayı Antalya'ya gelemeyeceğini açıkladı.
19.10.2016 Magazin
Türkiye’ye geliyor
Türkiye’ye geliyor Dünyaca ünlü oyuncu Gerard Depardieu, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 16-23 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek 53...
6.09.2016 Magazin
Fransa Bisiklet Turu dördüncü etabını, Marcel Kittel kazandı
Fransa Bisiklet Turu dördüncü etabını, Marcel Kittel kazandı Yol bisikletinin en prestijli yarışı Fransa Bisiklet Turu'nun (Le Tour de France) dördüncü etabını, Etixx-Quick Step takımının Alman sürücüsü Marcel Kittel kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
ABD vatandaşlarını teröre karşı uyardı
ABD vatandaşlarını teröre karşı uyardı ABD Dışişleri Bakanlığı, bu yaz Avrupa'ya ve Avrupa içinde seyahat edecek vatandaşlarını terör saldırıları ihtimaline karşı uyardı.
31.05.2016 Dünya
Fransa olağanüstü hali uzattı
Fransa olağanüstü hali uzattı Fransa Ulusal Meclisi olağanüstü hali Temmuz ayın sonuna kadar uzattı.
23.09.2021 Futbol
Yeni doping skandalı!
Yeni doping skandalı! İngiltere’de bir doktor aralarında ünlü tenisçiler, Premier Lig'de forma giyen futbolcular ve boksörlerin de bulunduğu 150 elit atlete doping yaptığını iddia ederken gizli kamera ile görüntüledi.
3.04.2016 İngiltere
Spor yaparken karbonhidrat mı yağ mı tüketelim?
Spor yaparken karbonhidrat mı yağ mı tüketelim? Daha iyi performans göstermek için kullanılan karbonhidratlı yiyecekler yanlış bir seçim mi?
6.02.2016 Arşiv
Hangi şanslı Türk binecek?
Hangi şanslı Türk binecek? Ferrari’nin son 10 yıldır özel müşterileri için sadece pistlerde kullanılmak üzere tasarladığı otomobilleri kapsayan özel programı doğrultusunda geliştirilen modellerine şimdi de F12tdf ekleniyor...
18.10.2015 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Tour De France ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tour de france haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.