Totti

Totti

Son dakika totti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan totti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını totti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Totti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan totti gelişmeleri de dahil olmak üzere 273 totti haberi bulunmuştur. Tüm totti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Okan Buruk'tan taraftarları çıldırtacak transfer! 'Bu adam Gomis'in iki gömlek altı'
Okan Buruk'tan taraftarları çıldırtacak transfer! 'Bu adam Gomis'in iki gömlek altı' İcardi, Gomis ve Seferovic gibi forvet hattına sahip olmasına rağmen 3 yıldızla da sezon sonunda yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray, Emre Belözoğlu'nun gözden çıkardığı tecrübeli futbolcuyla görüşmelere başladı. Daha önce Totti ile birlikte Roma'da oynamasına rağmen İtalyan kulübünde kendisinden beklenen patlamayı yapamayan oyuncunun Sarı Kırmızılı takıma gelmeye son derece sıcak baktığı bildirilirken, Beşiktaş'ın da bu transfer için zemin yokladığı belirtildi.
1.01.2023 Galatasaray
Golden Foot (Altın Ayak) ödülü nedir, kimlere verilir? Şampiyonlar Yolu nerede? Fatih Terim'e Golden Foot (Altın Ayak) ödülü!
Golden Foot (Altın Ayak) ödülü nedir, kimlere verilir? Şampiyonlar Yolu nerede? Fatih Terim'e Golden Foot (Altın Ayak) ödülü! Dünya futbolunun efsanelerine layık görülen prestijli ödüller arasında olan Golden Foot (Altın Ayak) ödülleri sahiplerini buldu. Teknik direktör Fatih Terim, Monaco Prensliği tarafından düzenlenen Golden Foot (Altın Ayak) ödül töreninde efsaneler arasına girdi. Peki, Golden Foot (Altın Ayak) ödülü nedir, kimlere verilir? Şampiyonlar Yolu nerede? Fatih Terim’in ayak izin nerede yer alacak? Monaco neresi, Şampiyonlar Yolu nerede? Altın Ayak Efsaneler listesinde kimler var? İşte detaylar…
22.12.2022 Şampiy10
Gökhan İnler, Misli TV'ye açıkladı: Türkiye forması giymek için elimden geleni yaptım...
Gökhan İnler, Misli TV'ye açıkladı: Türkiye forması giymek için elimden geleni yaptım... Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig'e verilen arayı Antalya'da geçiren Adana Demirspor’un deneyimli orta saha oyuncusu Gökhan İnler, Misli TV'ye özel açıklamalarda bulundu.
12.12.2022 İddaa
Francesco Totti eşi Ilary Blasi’den neden boşandı? Yasak aşk iddiası!
Francesco Totti eşi Ilary Blasi’den neden boşandı? Yasak aşk iddiası! İtalya futbolunun efsane isimlerinden eski futbolcu Francesco Totti ve eşi Ilary Blasi geçtiğimiz günlerde boşanma kararı almıştı. Resmen boşanan çift ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. İtalyan basını Ilary Blasi’nin kişisel antrenörü ile yasak aşk yaşadığını yazdı. İhanet iddiası sosyal medyada gündem oldu. “Roma’yı aldatmayan adam aldatıldı” yorumları dikkat çekti. Peki, Francesco Totti kimdir? Francesco Totti eşi Ilary Blasi’den neden boşandı? İşte detaylar…
15.08.2022 Ünlüler Dünyası
Pjanic hem en sessiz hem de en çok konuşan futbolcuyu açıkladı!
Pjanic hem en sessiz hem de en çok konuşan futbolcuyu açıkladı! Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen ve siyah beyazlı kulüpte kalmayı isteyen Pjanic takımda en sessiz ve en çok konuşan futbolcuyu açıkladı.
28.01.2022 Beşiktaş
Güntekin Onay iki Beşiktaşlı futbolcuya ateş püskürdü! 'Rossi'yle Totti'yle oynadın ama...'
Güntekin Onay iki Beşiktaşlı futbolcuya ateş püskürdü! 'Rossi'yle Totti'yle oynadın ama...' Yayıncı kuruluşun yorumcularından Güntekin Onay, Kasımpaşa - Beşiktaş maçından sonra iki siyah beyazlı futbolcuyu hedef aldı. 20 yaşındaki Can Bozdoğan ve 38'lik Atiba'dan bahseden Onay "eğer bu oyunculara formanızı kaptırıyorsanız şapkanızı önünüze alıp düşünmeniz lazım" dedi.
3.12.2021 Beşiktaş
Perotti'den patlama! 'Yalan söylediler'
Perotti'den patlama! 'Yalan söylediler' Fenerbahçe'nin Arjantinli yıldızı Diego Perotti hakkında çıkan sakatlık haberlerine isyan etti.
3.03.2021 Fenerbahçe
Salih Uçan'dan yıllar sonra gelen itiraf: Beşiktaş...
Salih Uçan'dan yıllar sonra gelen itiraf: Beşiktaş... Aytemiz Alanyaspor'da forma giyen Salih Uçan, "Fenerbahçe ile sözleşme imzaladıktan sonra Samet hoca Beşiktaş'ın başına geçti. Samet hoca, 'Salih tüh kaçırdım seni, ben olsam Beşiktaş'a gelirdin' dedi. 'Hocam kısmet değilmiş' dedim. Samet Aybaba Fenerbahçe'yle anlaşmadan önce Beşiktaş'ın başında olsaydı o zaman Beşiktaş'a gidebilirdim. Çünkü bana takımda formayı veren Samet hocaydı. Onun için Beşiktaş'ı tercih edebilirdim" dedi.
12.01.2020 Alanyaspor
İtalyan basınından Euro 2020 yorumu: Türk Duvarı...
İtalyan basınından Euro 2020 yorumu: Türk Duvarı... İtalyan basını, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) gruplarında İtalya'nın eşleştiği Türk Milli Takımı'nın genç bir ekipten kurulu olduğuna ve eleme grubunda sadece üç gol yediğine dikkati çekerek, Merih Demiral ve Çağlar Söyüncü ikilisinin defansta adeta duvar ördüğünü yazdı.
1.12.2019 Futbol
İşte Türkiye'nin EURO 2020 rakipleri!
İşte Türkiye'nin EURO 2020 rakipleri! Şampiyona tarihinde ilk kez 12 ülkenin ev sahipliği yapacağı, 12 Haziran-12 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2020) kura çekimi yapıldı.
30.11.2019 Futbol
Cengiz Ünder'den UEFA'ya Totti itirafı!
Cengiz Ünder'den UEFA'ya Totti itirafı! Serie A'da Roma forması giyen milli gururumuz Cengiz Ünder, UEFA'nın resmi internet sitesine özel açıklamalarda bulundu.
10.02.2019 İtalya
Cengiz Ünder'in adını duyan köpek bir anda...
Cengiz Ünder'in adını duyan köpek bir anda... Roma forması giyen milli futbolcumuz Cengiz Ünder'in adını duyan köpeğin verdiği tepki sosyal medyada çok konuşuldu. Efsane isimler Totti ve Cannavaro'yu duyunca hiçbir reaksiyon göstermeyen köpeğin, Cengiz'e karşı gösterdiği tepki büyük beğeni topladı.
23.12.2018 Spor
Paris St. ve Juventus gözünü rekora dikti!
Paris St. ve Juventus gözünü rekora dikti! Ligue 1'e 9'da 9 ile başlayan Paris Saint-Germain ve Serie A'nın ilk 8 haftasını kayıpsız geçen Juventus gözünü rekora dikti.
16.10.2018 Fransa
3 Türk futbolcunun forma giydiği Serie A'da sezon açılıyor
3 Türk futbolcunun forma giydiği Serie A'da sezon açılıyor Türk oyuncular Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder ve Salih Uçan'ın mücadele edeceği İtalya 1. Futbol Ligi'nde (Serie A) 2018-2019 sezonunun ilk düdüğü, yarın çalacak.
17.08.2018 İtalya
Roma'dan Juventus'a flaş gönderme!
Roma'dan Juventus'a flaş gönderme! Roma Kulübü, ezeli rakibi Juventus'un Ronaldo'yu transfer etmesi sonrası sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çeken bir paylaşıma imza attı.
11.07.2018 İtalya
Çağlar Söyüncü Arsenal'ı doğruladı!
Çağlar Söyüncü Arsenal'ı doğruladı! Freiburg'da gösterdiği performansla Avrupa devlerinin radarına giren Çağlar Söyüncü, Arsenal'den teklif aldığını doğruladı. Çağlar, "İnşallah Arsenal'e giderim. Premier Lig'de oynamayı çok istiyorum ama her şey takımıma bağlı" dedi.
21.06.2018 Futbol
Pirlo'nun jübilesinde yıldızlar geçidi
Pirlo'nun jübilesinde yıldızlar geçidi İtalyan futbolcu Andrea Pirlo, birçok yıldız ismin yer aldığı karşılaşmayla jübilesini yaptı.
21.05.2018 Futbol
"Totti gibi efsane olmak istiyorum"
"Totti gibi efsane olmak istiyorum" Cengiz Ünder İtalya’da geçirdiği başarılı sezonu TRT Spor Muhabirlerinden Dündar Keşaplı’ya anlattı.
18.05.2018 İtalya
Totti: Benim gibisi zor gelir
Totti: Benim gibisi zor gelir Futbolculuk kariyerinin tamamını Roma formasıyla geçen ve futbolu bıraktıktan sonra da Roma yöneticisi olan Francesco Totti, İtalyan basınına röportaj verdi.
14.02.2018 İtalya
Cengiz Ünder Totti'nin kanatları altında
Cengiz Ünder Totti'nin kanatları altında İtalyan futboluna uyum sürecini hızlı bir şekilde atlatmaya başlayan ve Roma’nın kilit oyuncularından biri haline gelen Cengiz Ünder, Başkent ekibinde kulübün efsane yıldızı Francesco Totti’nin kanatları altında.
8.02.2018 Futbol
Salih'ten çok özel açıklamalar!
Salih'ten çok özel açıklamalar! Bucaspor altyapısından yetiştikten sonra Fenerbahçe'de yükselişe geçen ardından Roma'ya transfer olan, daha sonrasında tekrardan Fenerbahçe'ye dönen ve şimdi de İsviçre Ligi takımlarından Sion'da forma giyen Salih Uçan, liglerin devre arasına girmesiyle birlikte, Fenerbahçe'ye transfer olma öyküsünden, Roma'ya gidişine, Totti ve De Rossi'den İsviçre Ligi'ne, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışından beğendiği futbolculara kadar bir çok konuda Doğan Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
30.12.2017 Fenerbahçe
En iyi futbolcu Cristiano Ronaldo
En iyi futbolcu Cristiano Ronaldo Dubai Spor Konseyi, Avrupa Kulüpler Birliği ve Avrupa Futbol Menajerleri Birliği'nin düzenlendiği Dünya Futbol Ödülleri, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentinde organize edilen törenle sahiplerini buldu.
28.12.2017 Futbol
Totti bombaladı! Transfer eleştirisi...
Totti bombaladı! Transfer eleştirisi... Roma'nın efsanevi yıldızı Francesco Totti, Dubai'de katıldığı bir ödül töreni sırasında gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Bu yıl emekliğe ayrılan İtalyan efsane, Lionel Messi-Cristiano Ronaldo rekabetinden Virgil van Dijk transferine kadar pek çok konuya değindi.
28.12.2017 İtalya

Benzer Haber Etiketleri

Totti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki totti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.