Total Oil

Total Oil

Son dakika Total Oil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Total Oil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Total Oil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Total Oil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan total oil gelişmeleri de dahil olmak üzere 45 total oil haberi bulunmuştur. Tüm total oil haberleri aşağıda listelenmiştir.
OYAK, TOTAL Oil Türkiye ve M Oil’i devralmak üzere başvuru yaptı
OYAK, TOTAL Oil Türkiye ve M Oil’i devralmak üzere başvuru yaptı Mesleki emeklilik fonu OYAK, Güzel Enerji (TOTAL Oil Türkiye) ve M Oil’i Demirören Holding’den devralmak üzere Rekabet Kurulu’na başvuru yaptı.
25.02.2020 Ekonomi
OYAK’tan stratejik adım
OYAK’tan stratejik adım Türkiye’nin en büyük mesleki emeklilik fonu OYAK yeni sektörlere odaklanarak sürdürülebilir büyüme stratejisi kapsamında akaryakıt ile otogaz dağıtım şirketleri ve operasyonlarıyla ilgilenmeye başladı.
1.11.2019 Ekonomi
Basketbol Milli Takımları ile Total Oil Türkiye sponsorluk anlaşması imzaladı
Basketbol Milli Takımları ile Total Oil Türkiye sponsorluk anlaşması imzaladı Basketbol Milli Takımları ile Türkiye’nin lider akaryakıt şirketlerinden Total Oil Türkiye güçlerini birleştirdi.
6.08.2019 Basketbol
Demirören Enerji Grubu, Petroleum Istanbul Fuarı'nda
Demirören Enerji Grubu, Petroleum Istanbul Fuarı'nda Demirören Enerji Grubu, Petroleum Istanbul Fuarı'nda 5 markasıyla yerini aldı. Marka temsilcileri, ziyaretçilere teknolojik gelişmeleri, dijital sistemleri ve istasyonlarda verdikleri hizmetleri anlattı.
28.03.2019 Ekonomi
Petroleum Istanbul 2019 Fuarı başladı! Bakan Dönmez: Oldubittiye izin vermeyeceğiz
Petroleum Istanbul 2019 Fuarı başladı! Bakan Dönmez: Oldubittiye izin vermeyeceğiz Uluslararası petrol, LPG, madeni yağ, ekipman, istasyon market ürünleri ve teknoloji fuarı 'Petroleum Istanbul 2019” açıldı. Fuarın açılışında konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Türkiye'yi enerjide bağımsız hale getireceğiz. Akdeniz'de oldubittiye izin vermeyeceğiz" dedi.
28.03.2019 Ekonomi
Total Oil Türkiye, akaryakıt sektöründe bir ilke imza atıyor
Total Oil Türkiye, akaryakıt sektöründe bir ilke imza atıyor İşitme engellilere yönelik “İki Elin Enerjisi Güzel Projesi” ile TOTAL istasyonları, akaryakıt sektöründe bir ilki gerçekleştirerek, işaret dili eğitimi almış personeliyle işaret dilinde hizmet vermeye başlayacak.
6.12.2018 Haber
Total Oil Türkiye, akaryakıt sektöründe bir ilke imza atıyor
Total Oil Türkiye, akaryakıt sektöründe bir ilke imza atıyor Türkiye’nin lider akaryakıt şirketlerinden TOTAL Oil Türkiye, kurumsal sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde akaryakıt sektöründe bir ilke imza atıyor. İşitme engellilere yönelik “İki Elin Enerjisi Güzel Projesi” ile TOTAL istasyonları, akaryakıt sektöründe bir ilki gerçekleştirerek, işaret dili eğitimi almış personeliyle işaret dilinde hizmet vermeye başlayacak.
6.12.2018 Ekonomi
En büyük TOTAL yeni havalimanına!
En büyük TOTAL yeni havalimanına! Demirören Holding bünyesinde faaliyet gösteren TOTAL Oil Türkiye, en büyük istasyonunu İstanbul Yeni Havalimanı’na açıyor. 5 bin metrekarelik alana sahip istasyonun açılışı yıl sonuna doğru gerçekleştirilecek
26.10.2018 Ekonomi
3 günde 500 firma
3 günde 500 firma Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’na destek veren kurum ve kuruluş sayısı 3 günde 500’ü aştı. Bu firmalar mağazalarında “Enflasyonla Topyekûn Mücadele” logosu kullanırken, asgari yüzde 10 indirim yapmayı taahhüt ediyor.
12.10.2018 Ekonomi
Demirören Enerji Grubu’ndan enflasyonla mücadeleye destek
Demirören Enerji Grubu’ndan enflasyonla mücadeleye destek Türkiye'nin lider enerji gruplarından Demirören Enerji, Enflasyonla Topyekün Mücadele programını tam desteklediğini açıkladı.
11.10.2018 Ekonomi
Total’in yeni enerjisi Nescafe Milano’dan
Total’in yeni enerjisi Nescafe Milano’dan Nestle Professional’ın premium markası Nescafe Milano’nun yeni jenerasyon kahve makineleri, Total istasyonlarındaki Cafe Bonjour’larda kahve severlerle buluşacak.
1.10.2018 Ekonomi
TOTAL’in yeni imaj kampanyası yayında
TOTAL’in yeni imaj kampanyası yayında TOTAL’in yeni imaj kampanyası yayına girdi.“Türkiye’nin Enerjisi Güzel” sloganıyla tüm Türkiye’ye seslenen markanın reklam yüzü Kenan İmirzalıoğlu oldu.
29.08.2018 Ekonomi
Bu ülke özel, enerjisi güzel
Bu ülke özel, enerjisi güzel Türkiye’nin lider akaryakıt şirketlerinden TOTAL’in yeni imaj kampanyası yayına girdi. ‘Türkiye’nin Enerjisi Güzel’ sloganıyla Türkiye’nin ve insanının güzelliklerine değinilen kampanyanın reklam yüzü Kenan İmirzalıoğlu oldu.
16.08.2018 Ekonomi
TOTAL'in yeni imaj kampanyası yayına girdi
TOTAL'in yeni imaj kampanyası yayına girdi Demirören Holding bünyesinde Nisan 2016’dan bu yana  faaliyet gösteren, Türkiye’nin "lider" akaryakıt şirketlerinden TOTAL Oil Türkiye  AŞ, yeni bir imaj kampanyası başlattı.
16.08.2018 Ekonomi
Türkiye’ye hep inandı cesaretle yatırım yaptı
Türkiye’ye hep inandı cesaretle yatırım yaptı Erdoğan Demirören denince akla vatanı, bayrağı, milleti için durmak bilmeden yatırım yapan, kazandığının tamamını Türkiye’de yatırıma, istihdama dönüştüren bir iş insanı portresi geliyor. Demirören’in 19’unda adım attığı iş hayatı başarılarla doluydu. En kötü zamanlarda bile Türkiye’ye güvenip yatırım yapan duayen bir iş insanıydı
8.06.2018 Gündem
Tüm kadınların sesi oldular
Tüm kadınların sesi oldular Kadınların iş ve toplum hayatındaki tüm sorunları ve çözüm önerileri, ‘TOTAL Oil Türkiye’ işbirliğiyle gerçekleşen ‘Sesim Olur Musun?’ panelinde tartışıldı
29.04.2018 Gündem
'Sesim Olur musun?' paneliyle kadınların sesi oldular!
'Sesim Olur musun?' paneliyle kadınların sesi oldular! Kadınların iş ve toplum hayatındaki sorunlarının tartışıldığı; bugüne kadar organize sanayi bölgeleri, sanayi ve ticaret odaları, üniversiteler, belediyeler ve özel kurumlar bünyesinde seri halinde düzenlenen “Sesim Olur musun?” paneli, Total işbirliği ile gerçekleşti.
28.04.2018 Gündem
Total’den ilk: İstasyonda ozonlu temizlik dönemi
Total’den ilk: İstasyonda ozonlu temizlik dönemi Türkiye’nin lider akaryakıt şirketlerinden Total Oil Türkiye, sektörün en önemli ilklerinden birine imza atarak, istasyon tuvaletlerinde ‘Ozon Uygulaması’nı hayata geçirdi.
12.03.2018 Ekonomi
Smyrna İzmir’in tarihine bir adım daha yakın
Smyrna İzmir’in tarihine bir adım daha yakın Gladyatörler, gemiler ve Roma günlük hayatına ışık tutan grafitileri, hamamı, kent alanıyla geniş ve zengin bir antik kent olan ve Total Oil Türkiye’nin desteklediği Smyrna’yı Kazı Başkanı DEÜ arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Akın Ersoy’la birlikte gezdik ve çalışmalardaki yenilikleri dinledik
29.09.2021 Gündem
Total Oil Türkiye’de çifte atama
Total Oil Türkiye’de çifte atama Demirören Grubu bünyesinde faaliyetlerine devam eden Total Oil Türkiye’de yeni yönetim yapılanması devam ediyor.
3.05.2017 Ekonomi
Türkiye’nin en meşhur şapkası Demirören’in
Türkiye’nin en meşhur şapkası Demirören’in Demirören, 86 yıllık bilinirliğe sahip güçlü akaryakıt markası TÜRKPETROL’ü aldı. Şapka Şekli, TP ve Turkoil gibi 12 farklı marka daha Demirören’in oldu. Grubun 38 yıllık Ankara Pazarları zinciri de istasyonlarda hizmete girdi
22.03.2017 Ekonomi
Enerjide dev anlaşma
Enerjide dev anlaşma Akaryakıt sektöründe Milangaz, MOil ve Total markaları, 1100’den fazla istasyonuyla en önemli oyunculardan biri olan Demirören Grubu, Rus Rosneft ile motorin sevkiyatı anlaşması imzaladı.
10.12.2016 Ekonomi
Total’in Demirören’e devrine onay çıktı
Total’in Demirören’e devrine onay çıktı REKABET Kurulu, Total Oil Türkiye AŞ’nin kontrolünün Demirören Holding AŞ tarafından devralınması işlemine izin verdi...
18.01.2016 Ekonomi
Demirören ekonomiye güvendi, TOTAL'i aldı
Demirören ekonomiye güvendi, TOTAL'i aldı Demirören Holding, Türkiye ekonomisine güvenin bir sonucu olarak Fransız Total’in Türkiye operasyonlarını 325 milyon euroya satın aldı. Total’in 440 bayisi bulunuyor.
1.09.2015 Ekonomi
Total Türkiye'nin yeni sahibi
Total Türkiye'nin yeni sahibi Demirören Grubu, Türk ekonomisine duyduğu güvenin bir sonucu olarak Fransız enerji devi Total Türkiye'yi 325 milyon Euro'ya satın aldı.
1.09.2015 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Total Oil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki total oil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.