Toplu İntihar

Toplu İntihar

Son dakika toplu intihar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan toplu intihar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını toplu intihar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Toplu İntihar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan toplu intihar gelişmeleri de dahil olmak üzere 206 toplu intihar haberi bulunmuştur. Tüm toplu intihar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kartal'daki olayın toplu intihar olduğu öğrenildi! 3 kişinin ayrı ayrı yazdığı 'son notları' ortaya çıktı...
Kartal'daki olayın toplu intihar olduğu öğrenildi! 3 kişinin ayrı ayrı yazdığı 'son notları' ortaya çıktı... Kartal'da bir evde 2 arkadaşıyla bulunan Cemre Bilmez başına isabet eden kurşunla hayatını kaybederken yanında bulunan bir arkadaşı da ağır yaralanmıştı. Olayda yer alan ve gözaltına alınan Y.İ.B. isimli şahsın ifadesine göre, Bilmez’in esrarengiz ölümünün aslında toplu intihar olduğu öğrenildi. Toplu şekilde intihar etmek için evde bir araya gelen Cemre Bilmez ile M.B.B. nin kendi başlarına ateş ederek intihar ettiği, Y.İ.B.’nin ise arkadaşlarını görerek intihardan vazgeçtiği öğrenildi.
24.05.2022 Yaşam
Manisa'daki toplu intihar olayında flaş gelişme!
Manisa'daki toplu intihar olayında flaş gelişme! Manisa’da, bir arkadaşları aşırı dozdan ölünce, intihar videosu çekip canlarına kıyan gençlerin kan örnekleri incelendi. 4 gencin kısa sürede bağımlılık yapan “delirten uyuşturucu” kullandığı belirlendi.
5.04.2021 Yaşam
4 gencin ölümünde acı detay: Önce siz intihar edin...
4 gencin ölümünde acı detay: Önce siz intihar edin... Manisa'da 4 gencin sır ölümünde kan donduran detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Yan yana intihar eden 3 gençten en son intihar edenin Serkan Zangal olduğu belirlendi. Önce Neşet ve Muharrem intihar etti. Son olarak Serkan Zangal tüfeği ateşleyerek başına ateş etti. Pompalı tüfek olay yerinde Serkan Zangal'ın bacaklarının üzerinde bulundu.
6.02.2021 Yaşam
Manisa'da 4 gencin ölümünde acı detay! Kim olduğu ortaya çıktı
Manisa'da 4 gencin ölümünde acı detay! Kim olduğu ortaya çıktı Manisa'da yan yana cansız bedenleri bulunan dört arkadaştan üçünün ölmeden önce kaydettiği veda videosunda "öbür tarafta görüşürüz" diye seslendikleri 'Mert'in kim olduğu ortaya çıktı. Gençlerin videoda adını geçirdiği Mert'in Neşet Dalgın'ın kardeşi Mert Dalgın olduğu belirlendi. Suriye'de uzman onbaşı olarak görev yaptığı öğrenilen Mert Dalgın'ın ağabeyi ile yakın arkadaş olduğu diğer gençlerin cenaze törenine katılmak için birliğinden izin alarak Alaşehir'e geldiği öğrenildi.
3.02.2021 Gündem
4 gencin ölümündeki sır perdesi kalkıyor!
4 gencin ölümündeki sır perdesi kalkıyor! Manisa'da 20'li yaşlarda 4 gencin tarlada yan yana ölü halde bulunduğu olayda çarpıcı gelişmeler yaşandı. Polisin adım adım yürüttüğü soruşturmada sır perdesi aralandı.
2.02.2021 Yaşam
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın açıkladı: Siyanürle ilgili flaş gelişme
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın açıkladı: Siyanürle ilgili flaş gelişme Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, yaptığı açıklamada siyanür satışına ilişkin "Erişimin, satışın kontrol altına alınması, ayrıca bir takip sisteminin kurulmasına dönük çalışma yapılacak." ifadelerini kullandı
19.11.2019 Siyaset
Kan donduran plan böyle bozuldu! Son anda gelen telefon...
Kan donduran plan böyle bozuldu! Son anda gelen telefon... Bilgisayar oyunu ‘Mavi Balina’nın etkisiyle canına kıyan 14 yaşındaki Sevda E.’nin 5 kız arkadaşının intiharı önlenmişti. Toplu intiharın, kızların bir arkadaşlarının polise yaptığı ihbar sayesinde engellendiği ortaya çıktı.
5.04.2019 Yaşam
Sonbahar ve kış dönemlerinde psikolojiye dikkat
Sonbahar ve kış dönemlerinde psikolojiye dikkat Psikiyatrist Yrd.Doç.Dr. Rıdvan Üney, sonbahar ve kış dönemlerinde insan psikolojisinin intihara daha yatkın olduğunu söyledi.
13.08.2018 Sağlık
7 kişilik aile topluca intihar etti
7 kişilik aile topluca intihar etti Ailenin tüm üyeleri tavana asılmış halde bulundu, 15 sayfalık bir intihar notu ortaya çıktı.
31.07.2018 Dünya
Koyunluğun sonu!
Koyunluğun sonu! Van’ın Gürpınar ilçesinin Topyıldız Mahallesi’ne bağlı 26 hanelik Yapraklı Mezrası sakinlerine ait koyun sürüsü, sabah saatlerinde çobanlar tarafından sarp kayalıkların bulunduğu bölgede otlatılırken, öndeki bir koyun karşı yamaca geçmek için aşağı atlayınca, arkasındaki bütün sürü de peşinden atladı.
13.06.2018 Yaşam
Van'da 500 koyun intihar etti
Van'da 500 koyun intihar etti Van'ın Gürpınar ilçesinin Topyıldız Köyüne bağlı Yapraklı Mezrası yaylasında, sarp kayalık bir bölgede otlayan koyun sürüsü, uçurumdan atlayıp telef oldu. Kayalık bölgede otlayan sürüdeki bir koyun uçurumdan atlayınca, sürüdeki 500 koyun da peşinden atladı. Peş peşe 20 metre yükseklikteki kayalıktan atlayan koyunların hepsi telef oldu.
12.06.2018 Yaşam
Kız yurdunda şoke eden olay! 4 kız aynı anda...
Kız yurdunda şoke eden olay! 4 kız aynı anda... Bursa’da koruma altındaki kızların kaldığı yurtta 4 kız bileklerini keserek toplu intihar girişiminde bulundu.
11.12.2016 Yaşam
Şanlıurfa'da toplu intihar tehdidi
Şanlıurfa'da toplu intihar tehdidi Şanlıurfa’da valiliğin aldığı karar gereği Balıklıgöl’deki kafeleri kaldırmak için çalışma başlatan zabıta ekipleri, işletme sahiplerinin tepkisiyle karşılaştı...
24.10.2016 Yaşam
Korkutan olay! Yüzlercesi kıyıya vurdu
Korkutan olay! Yüzlercesi kıyıya vurdu Tekirdağ’ın Marmara Denizi’ne kıyısı olan Kumbağ Mahallesi’nde yüzlerce ölü deniz yıldızı karaya vurdu. Sahilde deniz yıldızlarını görünce şaşıran tatilcilerden bazıları toplayıp denize geri atarken, bir çoğu da sepetlere topladı. Tekirdağ Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü de ölü deniz yıldızlarının karaya vurmasıyla ilgili inceleme başlattı.
27.06.2016 Yaşam
Türk teknesine siper oldular ama...
Türk teknesine siper oldular ama... ‘Sığınmacı anlaşması’ kapsamında yasadışı yollarla Yunanistan’a geçenlerin Türkiye’ye geri gönderilmesi yeniden başladı. Pakistanlı 150 sığınmacı daha Türkiye’ye iade edildi. Aktivistler teknenin gidişini denize atlayıp engellemek istedi ama başarılı olamadılar
29.09.2021 Gündem
O ilçede intiharlar yine arttı! Psikolog bile...
O ilçede intiharlar yine arttı! Psikolog bile... İzmir’in en çok göç alan ilçelerinden 150 bin nüfuslu Torbalı’da rekor seviyelere ulaştıktan sonra alınan önlemlerle düşürülen intihar olaylarının tekrar artması, yetkilileri harekete geçirdi...
23.02.2016 Yaşam
İşçilerden toplu intihar eylemi
İşçilerden toplu intihar eylemi İzmir'in Ödemiş ilçesinde, bir hastane inşaatında çalışan ve iki yıldır alacakları 600 bin TL'nin ödenmediğini iddia eden 13 işçi, hastane inşaatının çatısında eyleme başladı.
15.01.2016 Yaşam
8 katlı binanın çatısında toplu intihar girişimi
8 katlı binanın çatısında toplu intihar girişimi Zonguldak’ta alkollü olduğu iddia edilen 3 kişi, 8 katlı otoparkın en üst katına çıkarak intihar girişiminde bulundu...
9.12.2015 Yaşam
İntihar etme olasılığı kadınlarda daha fazla
7.12.2015 Sağlık
Babacan: Son 1 ayda pozitif ayrıştık
Babacan: Son 1 ayda pozitif ayrıştık Başbakan eski Yardımcısı Ali Babacan, Habertürk TV-Bloomberg HT ortak yayınında açıklamalarda bulundu.
27.10.2015 Ekonomi
İşçilerden toplu intihar girişimi
İşçilerden toplu intihar girişimi İzmir'in Torbalı ilçesinde, devlet hastanesi inşaatında çalışan ve maaşlarını alamadıklarını söyleyen işçiler, toplu intihar için binanın üstüne çıktı...
9.10.2015 Yaşam
Taksicilerden toplu intihar girişimi
Taksicilerden toplu intihar girişimi Çin başkenti Pekin'de 30'dan fazla taksici kentin en işlek caddelerinden birinde hükümetin yeni taksi lisans kararını protesto etmek için toplu intihar girişiminde bulundu.
4.04.2015 Dünya
Toplu intihar girişimi! 7'si birden çatıya çıktı...
Toplu intihar girişimi! 7'si birden çatıya çıktı... Rize'nin Çayeli ilçesinde iş verenden alacaklarını tahsil edemeyen 7 işçi, intihar etmek için çatıya çıktı.
3.04.2015 Yaşam
İntihar etti ölmedi, tecavüz edildi
İntihar etti ölmedi, tecavüz edildi Hindistan'da annesi, babası ve 4 kız kardeşiyle denize atlayarak intihar etmeye çalışan kadının bedeni bilincini kaybetmiş bir şekilde kıyıya vurdu. Kadını sudan çıkaran iki balıkçı, kıyıda kadına tecavüz etti.
24.12.2014 Dünya
İsrail'den şok açıklama: "Toplu intihar olur"
İsrail'den şok açıklama: "Toplu intihar olur" İsrail İstihbarat Bakanı Steinitz: "Filistin devletinin bağımsızlık ilanı, İsrail için toplu intihar olacak."
15.12.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Toplu İntihar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki toplu intihar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.