Tolga Özkalfa

Tolga Özkalfa

Son dakika Tolga Özkalfa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tolga Özkalfa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tolga Özkalfa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tolga Özkalfa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tolga özkalfa gelişmeleri de dahil olmak üzere 337 tolga özkalfa haberi bulunmuştur. Tüm tolga özkalfa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deniz Çoban, sızan MHK toplantısını değerlendirdi!
Deniz Çoban, sızan MHK toplantısını değerlendirdi! 1 Mart 2024’te online olarak gerçekleşen MHK Eğitim Toplantısı’nın kayıtlarından bir bölüm önceki gece sızdırılmış, sonrasında ise TFF kaydın tamamını yayınlamıştı. Kayıtlardaki konuşmalar gündemde yer alırken eski hakem Deniz Çoban, görüntüleri değerlendirdi.
27.03.2024 Fenerbahçe
MHK'da istifa: TFF resmen açıkladı
MHK'da istifa: TFF resmen açıkladı TFF, VAR'dan sorumlu MHK Başkan Vekili Tolga Özkalfa'nın istifa ettiğini ve yerine Cem Satman'ın getirildiğini açıkladı.
28.02.2024 Süper Lig
TFF resmen açıkladı! MHK Başkanı Lale Orta oldu
TFF resmen açıkladı! MHK Başkanı Lale Orta oldu Türkiye Futbol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu'nun yeni başkanının Lale Orta olduğunu açıkladı.
29.01.2023 Süper Lig
Emre Belözoğlu: Galatasaray formasıyla...
Emre Belözoğlu: Galatasaray formasıyla... Medipol Başakşehir'in kaptanı Emre Belözoğlu, Hülya Avşar'ın sunduğu "Bir Hülya Avşar Sohbeti" programında önemli açıklamalarda bulundu.
10.11.2017 Başakşehir
Şenol Güneş'i Emre Belözoğlu kurtardı!
Şenol Güneş'i Emre Belözoğlu kurtardı! Beşiktaş, Emre Belözoğlu’nun 2014-2015’te Fenerbahçe forması giyerken hakaret fiiliyle disipline gönderilip, sportmenliğe aykırı harekete çevrilen kararını Şenol Güneş’in savunmasına koydu. Üç yıl önce, “Allah belanı versin” sözü hakaret sayılmadığı için siyah-beyazlı teknik adam da bir maçla kurtuldu.
30.09.2017 Beşiktaş
Tolga Özkalfa hakemliği bıraktı
Tolga Özkalfa hakemliği bıraktı FİFA kokartlı hakem Tolga Özkalfa Süper Lig kadrosundan çıkarıldı bu gelişmenin üzerine hakemliği bıraktı.
7.07.2017 Süper Lig
Kritik maçın hakemi açıklandı
Kritik maçın hakemi açıklandı TFF Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında oynanacak maçların hakemlerini açıkladı. Bu haftanın en kritik maçlarından biri olan Trabzonspor-Başakşehir maçını Fırat Aydınus yönetecek. İşte haftanın hakemleri...
18.05.2017 Galatasaray
Denizli'de gol sesi yok!
Denizli'de gol sesi yok! TFF 1. Lig'in 30. haftasında Denizlispor ile Elazığspor 0-0 berabere kaldı
29.04.2017 TFF 1.Lig
Galatasaray bu maçları şikayet edecek!
Galatasaray bu maçları şikayet edecek! Gece yarısı resmi Twitter hesabından Rodrigues’in pozisyonunun görüntüsünü paylaşıp, “Bu kaçıncı hata TFF?” diye soran G.Saray yöneticileri, hakem hataları yüzünden 9 maçta 9 puan kaybettiklerini savundu.
24.09.2021 Galatasaray
Fırat Aydınus geri dönüyor!
Fırat Aydınus geri dönüyor! Merkez Hakem Kurulunun devre arası Antalya’da yapmış olduğu atletik teste sakat olan Barış Şimşek ve ameliyat olan Tolga Özkalfa katılmamıştı. Fırat Aydınus ise testi tamamlayamayarak, başarısız olmuştu.
23.09.2021 Futbol
Advocaat çileden çıktı
Advocaat çileden çıktı Trabzonspor - Fenerbahçe maçında Sarı - lacivertli ekibin teknik direktörü Advocaat çileden çıktı.
24.09.2021 Fenerbahçe
Trabzonspor - Fenerbahçe maçında hakem değişikliği
Trabzonspor - Fenerbahçe maçında hakem değişikliği Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçın ilk devresinde yan hakem sakatlığı nedeniyle görev değişikliği yapıldı.
24.09.2021 Fenerbahçe
Boluspor - Beşiktaş
Boluspor - Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası D Grubu maçında Beşiktaş, deplasmanda Boluspor'a konuk oluyor.
Ziraat Türkiye Kupası'nda hakemler belli oldu
Ziraat Türkiye Kupası'nda hakemler belli oldu Ziraat Türkiye Kupası gruplarının üçüncü haftasında yarın yapılacak maçları yönetecek hakemler açıklandı
19.12.2016 Beşiktaş
UEFA'dan Hüseyin Göçek'e görev!
UEFA'dan Hüseyin Göçek'e görev! FIFA kokartlı hakem Göçek, UEFA Avrupa Ligi'nde Romanya'nın Astra Giurgiu ile İtalya'nın Roma takımları arasında oynanacak maçı yönetecek
6.12.2016 UEFA Avrupa Ligi
Fenerbahçe - Beşiktaş
Fenerbahçe - Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'de yılın son derbisinde Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Beşiktaş'ı konuk ediyor.
24.09.2021 Fenerbahçe
Skandal böyle yaşandı!
Skandal böyle yaşandı! Koita’nın golü sonrası yardımcısına “Ofsayt mı?” diye soran Tolga Özkalfa, “Hayır” yanıtına rağmen “Adem kalecinin önünü kapattı mı?” diyor. Yardımcı, “Ben görmedim” dese de Özkalfa, “Sen bayrağı kaldır, ben golü iptal edeceğim” ifadesini kullanıp ‘tertemiz golü’ vermiyor
24.09.2021 Kasımpaşa Spor
O karar kariyerini yaktı!
O karar kariyerini yaktı! Akhisar maçında skandal bir kararla Kasımpaşa’nın net golünü iptal eden yardımcı hakem Cevdet Kömürcüoğlu’na sezon sonuna kadar maç verilmeyecek. Kömürcüoğlu ayrıca bir alt klasmana düşürülecek.
24.09.2021 Kasımpaşa Spor
Hüseyin Göçek'e UEFA'dan bir görev daha!
Hüseyin Göçek'e UEFA'dan bir görev daha! FIFA kokartlı Türk hakem Hüseyin Göçek, 3 Kasım Perşembe günü Fransa'nın Nice ile Avusturya'nın Salzburg takımları arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi maçını yönetecek.
1.11.2016 UEFA Avrupa Ligi
Boluspor son anda kazandı!
Boluspor son anda kazandı! TFF 1. Lig'in 9'uncu haftasında Boluspor, kendi sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u konuk etti.
29.10.2016 TFF 1.Lig
Hamza Hamzaoğlu'ndan Terim'e destek
Hamza Hamzaoğlu'ndan Terim'e destek Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, milli takımda Fatih Terim-Arda Turan krizine ilişkin açıklamalarda bulundu.
9.10.2016 Futbol
Haftanın hakemleri belli oldu
Haftanın hakemleri belli oldu Spor Toto Süper Lig'de 6. hafta, yarın oynanacak Akhisar Belediyespor-Gençlerbirliği maçıyla başlayacak
24.09.2021 Galatasaray
Haftanın hakemleri açıklandı
Haftanın hakemleri açıklandı Spor Toto Süper Lig'de 4. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.
13.09.2016 Süper Lig
Süper Lig'de 3. hafta hakemleri açıklandı
Süper Lig'de 3. hafta hakemleri açıklandı 3. hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemler belli oldu.
23.09.2021 Süper Lig
UEFA'dan Türk hakemlere görev
UEFA'dan Türk hakemlere görev FIFA kokartlı hakemler Halis Özkahya ve Mete Kalkavan, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçlarında görev yapacak.
27.07.2016 UEFA Avrupa Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Tolga Özkalfa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tolga özkalfa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.