Tolga Karakaş

Tolga Karakaş

Son dakika Tolga Karakaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tolga Karakaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tolga Karakaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tolga Karakaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tolga karakaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 54 tolga karakaş haberi bulunmuştur. Tüm tolga karakaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski eşi ve kardeşinin aşk yaşadığı iddia edilmişti! Emine Ün'den yeni açıklama
Eski eşi ve kardeşinin aşk yaşadığı iddia edilmişti! Emine Ün'den yeni açıklama Oyuncu Emine Ün 2012'de nikâh masasına oturduğu iş insanı Tolga Karakaş ile 2021'de sürpriz şekilde boşanmıştı. Biten evlilik sonrası Emine Ün'ün kız kardeşi Mine Ün ile eski eşinin aşk yaşadığı öne sürülmüştü. Etiler'de görüntülenen Emine Ün'e, "ikilinin mesajlarının ifşa olması" yönünde magazin basınına yansıyan haberler soruldu.
14.02.2024 Magazin
Emine Ün'den evlilik yanıtı: Büyük konuşmamak lazım
Emine Ün'den evlilik yanıtı: Büyük konuşmamak lazım Meslektaşı Emre Kınay ile 6 yıl evli kalan, 2012'de dünyaevine girdiği iş insanı Tolga Karakaş'tan 2021'de boşanan Emine Ün (45), bir süredir Ayk Karakulakyan ile aşk yaşıyor. Nişantaşı'nda görüntülenen Emine Ün'e evlilik sorusu yöneltildi. Ün, bakın ne dedi...
27.04.2023 Magazin
Emine Ün'ün eski eşi ve kardeşi aşk mı yaşıyor? İhanet iddiasına yanıt
Emine Ün'ün eski eşi ve kardeşi aşk mı yaşıyor? İhanet iddiasına yanıt Emine Ün ve geçtiğimiz yıl boşandığı eşi Tolga Karakaş hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Buna göre; Karakaş ve Ün'ün kardeşi Mine Ün'ün iş ortaklığıyla başlayan ilişkileri aşka döndü ve Ün kardeşler aralarındaki bağları kopardı. Basına yansıyan haberler sonrasında Emine Ün ve Tolga Karakaş cephesinden açıklamalar geldi.
2.07.2022 Magazin
9 yıllık evlilik bitiyor! Emine Ün ile Tolga Karakaş boşanıyor
9 yıllık evlilik bitiyor! Emine Ün ile Tolga Karakaş boşanıyor Oyuncu Emine Ün, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile 2012 yılında evlendiği iş insanı Tolga Karakaş ile boşanma kararı aldıklarını duyurdu.
26.04.2021 Magazin
Emine Ün ile Tolga Karakaş boşanıyor! Bu sözlerle duyurdu
Emine Ün ile Tolga Karakaş boşanıyor! Bu sözlerle duyurdu Emine Ün sosyal medyadan yaptığı açıklama ile 2012'de evlendiği iş adamı Tolga Karakaş ile boşanma kararı aldıklarını duyurdu. Emine Ün ile eşi Tolga Karakaş'ın ayrılık haberinin ayrıntıları merak konusu olurken, Emine Ün yaptığı açıklamada "Tatlılıkla ve tüm güzellikleri dileyerek ayrılık kararı aldık" sözleri ile anlaşarak boşanma kararı aldıklarını belirtti.
24.04.2021 Magazin
Öp öp doyamadı
Öp öp doyamadı Emine Ün, eşi Tolga Karakaş’la Bodrum X Beach’te tatil yaparken görüntülendi.
14.07.2019 Magazin
Havalı Emine!
Havalı Emine! Oyuncu Emine Ün, önceki gün hayat arkadaşı Tolga Karakaş’la birlikte Bebek’te görüntülendi.
5.06.2019 Magazin
Emine Ün: Her kadın tacizsini ifşa etmeli
Emine Ün: Her kadın tacizsini ifşa etmeli Oyuncu Emine Ün, "Ben tacize uğradığımda utanmadım ve o kişiyi yakalattım. Her kadın tacizcisini ifşa etmeli" dedi.
9.04.2018 Magazin
Beş taşlı Emine
Beş taşlı Emine Emine Ün, önceki akşam ‘Yolculuğum’ adlı tiyatro oyununu seyretti.
5.03.2018 Magazin
Ünlü isimlerden işitme engelli çocukların eğitimine destek!
Ünlü isimlerden işitme engelli çocukların eğitimine destek! Sanat, spor ve iş dünyasının ünlü isimleri, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi bünyesinde işitme implantı takılan çocukların işitme eğitimlerine 1 yıllık fon sağlanması amacıyla düzenlenen "Çocuklara Göz Kulak Oluyoruz" kampanyasına destek sağladı.
18.01.2018 Sağlık
Ailece bayram
Ailece bayram Emine Ün, kızı Duru ve eşi Tolga Karakaş ile birlikte önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’ndeydi.
24.06.2017 Magazin
Baş başa sinema keyfi!
Baş başa sinema keyfi! Oyuncu Emine Ün, geçtiğimiz gün eşi Tolga Karakaş ile beraber Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.
23.02.2017 Magazin
Anlamlı kutlama
Anlamlı kutlama Fenerbahçe’nin milli yıldızı Mehmet Topal ve eşi Selda Topal, lösemili çocuklar için doğum günü organizasyonu düzenledi. Birçok ünlü isim de organizasyona katılarak destek verdi.
5.12.2016 Magazin
Alışveriş turu
Alışveriş turu Emine Ün, geçtiğimiz gün eşi Tolga Karakaş ile Zorlu AVM’deydi...
31.03.2016 Magazin
Romantik pazar
Romantik pazar Emine Ün, eşi Tolga Karakaş’la önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi...
26.10.2015 Magazin
Zor günler geride kaldı!
Zor günler geride kaldı! OYUNCU Emine Ün ile Şubat ayında troid kanseri teşhisi konan eşi Tolga Karakaş ameliyatın ardından zor günleri atlattı...
9.08.2015 Magazin
Yılbaşına kadar İstanbul
Yılbaşına kadar İstanbul Önceki gün 10 yaşına gelen kızı Duru ile City’s alışveriş merkezini gezen Emine Ün bayramı İstanbul’da geçireceklerini söyledi...
6.10.2014 Magazin
Duru’yla tatil sırası babada...
Duru’yla tatil sırası babada... Emine Ün ve eşi Tolga Karakaş, önceki gün Rumelihisarı’nda kahvaltı yaparken görüntülendi...
21.08.2014 Magazin
Emine Ün’den kızı Duru’ya jest
Emine Ün’den kızı Duru’ya jest Emin Ün, önceki gün kızı Duru’yla Bebek Şenliği’nde görüntülendi...
14.06.2014 Magazin
Emine Ün evlendi!
Emine Ün evlendi! Tartışılan birlikteliğini nikah masasına taşıdı...
23.09.2012 Magazin
Aile boyu tatil
Aile boyu tatil Nikâh masasına oturmaya hazırlanan Emine Ün ve Tolga Karakaş, kızlarını da alıp tatile çıktı
16.07.2012 Magazin
Emine Ün nişanlandı
Emine Ün nişanlandı Emre Kınay'dan boşanan Emine Ün, önceki akşam sevgilisi Tolga Karakaş’la Bebek’teydi...
29.09.2021 Gündem
Emine Ün'den müjdeli haber
Emine Ün'den müjdeli haber Beyin toplardamarlarının tıkandığı tespit edilen ünlü oyuncu Emine Ün’ün sağlık durumu iyiye gidiyor
24.07.2011 Magazin
‘Kızını görememekten korktu’
‘Kızını görememekten korktu’ Kısmi felç geçiren oyuncu Emine Ün’ün sevgilisi Tolga Karakaş anlattı: “Gözünü açar açmaz ilk olarak kızı Duru’yu görmek istedi”
23.07.2011 Magazin
Yasak aşkın fotoğrafı!
Yasak aşkın fotoğrafı! Emine Ün, yasak aşk yaşadığı iddia edilen Tolga Karakaş’la Nişantaşı’nda yakalandı...
6.05.2011 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tolga Karakaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tolga karakaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.