Tokkal Ailesi

Tokkal Ailesi

Son dakika Tokkal ailesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tokkal ailesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tokkal ailesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tokkal Ailesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tokkal ailesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 7 tokkal ailesi haberi bulunmuştur. Tüm tokkal ailesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tokkal ailesi katili tutuklandı mı, Mehmet Şerif Boğa kaç yıl ceza aldı? Tokkal davası son durum!
Tokkal ailesi katili tutuklandı mı, Mehmet Şerif Boğa kaç yıl ceza aldı? Tokkal davası son durum! Eskişehir'de Emel (41) ve İlkay (42) Tokkal çifti ile 4 yaşındaki çocukları Ali Doruk'u evlerinde bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklu olarak yargılanan Mehmet Şerif Boğa (29) hakkında mahkemeden karar çıktı. Boğa, Eskişehir 1'inci Ağır Ceza Mahkemesinde 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla yargılanıyordu. Tokkal ailesi katili tutuklandı mı, Mehmet Şerif Boğa kaç yıl ceza aldı?
25.05.2021 Gündem
Tokkal ailesi cinayeti davasında karar çıktı
Tokkal ailesi cinayeti davasında karar çıktı Eşkişehir'de Emel (41) ve İlkay Tokkal (42) çifti ile 4 yaşındaki çocukları Ali Doruk'u evlerinde bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan Mehmet Şerif Boğa (29), ‘kasten öldürme’ suçundan 1'i ağırlaştırılmış, 3 kez müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Sanık Boğa savunmasında, "Ben böyle bir şeyi nasıl yaparım? Canavar mıyım ben? Aradığınız kişi ben değilim, katil dışarıda geziyor" dedi. Öldürülen Emel Tokkal'ın kızı Beyzanur Kaya ise, "Bence çok şanslı biri, hak ettiğinden çok daha iyi ceza aldı. Sadece bunu söylemek istiyorum" diye konuştu.
25.05.2021 Gündem
Tokkal ailesini katletti! Dehşet otopside ortaya çıktı: Normal bir cinayet değil
Tokkal ailesini katletti! Dehşet otopside ortaya çıktı: Normal bir cinayet değil Eskişehir’de İlkay-Emel Tokkal çifti ile 4 yaşındaki çocukları Ali Doruk'u evlerinde bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Mehmet Şerif Boğa (29) hakkında ‘canavarca hisle, eziyet çektirerek birden fazla kişiyi kasten öldürme’ suçundan 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. Eskişehir 1’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek olan davanın iddianamesinde İlkay Tokkal’ın 27, Emel Tokkal'ın 18 , 4 yaşındaki Ali Doruk’un ise 4 kez bıçaklanarak öldürüldüğü bilgisi yer aldı.
18.03.2021 Gündem
Tokkal ailesinin katliamında yeni gelişme! 73 dakika sürmüş, görüntüler ortaya çıktı
Tokkal ailesinin katliamında yeni gelişme! 73 dakika sürmüş, görüntüler ortaya çıktı Eskişehir’de İlkay-Emel Tokkal çifti ile 4 yaşındaki çocukları Ali Doruk'u evlerinde bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Mehmet Şerif Boğa’nın (29), evinde bulunan çorap ve ayakkabıdaki kan örnekleri, Tokkal ailesinin kan örnekleriyle eşleşti. Suçlamayı kabul etmeyen Boğa’nın Tokkal ailesinin evine girişi ile çıkışını gösteren güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıkarken, zanlının kendisine inşaat işçisi görüntüsü verdiği, 73 dakika kaldığı evde cinayetlerin ardından kanlı pantolonunu İlkay Tokkal’ın pantalonuyla değiştirdiği belirlendi.
1.03.2021 Gündem
PKK'lı teröristlerin mezarlığında fotoğrafı çıktı! Tokkal ailesinin katil zanlısı Mehmet Şerif Boğa hakkında flaş gelişme...
PKK'lı teröristlerin mezarlığında fotoğrafı çıktı! Tokkal ailesinin katil zanlısı Mehmet Şerif Boğa hakkında flaş gelişme... Eskişehir’de İlkay-Emel Tokkal çifti ile 4 yaşındaki çocukları Ali Doruk'u evlerinde bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Mehmet Şerif Boğa’nın (29) Mardin’de PKK’lı teröristlerin mezarı başında zafer işareti yaparak, poz verdiği fotoğraflar ortaya çıktı.
22.02.2021 Gündem
Evlerinde vahşice öldürülmüşlerdi! Yeni gelişme
Evlerinde vahşice öldürülmüşlerdi! Yeni gelişme Eskişehir’de Tokkal çifti ile 4 yaşındaki Ali Doruk’un katil zanlısı olarak adliyeye sevk edilen evli ve 2 çocuk babası Mehmet Şerif Boğa, yeğeni Hakkı Boğa, akrabası Fesih Yiğit ile dayısı Zeki Oğuz sevkedildikleri mahkemede tutuklandılar .Katil zanlısı Mehmet Şerif Boğa'nın canavarca hisle kasten adam öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklandığı bildirildi.
21.02.2021 Yaşam
Eskişehir'de aile katliamı! Şüpheli, kocanın ilk eşinden olan oğlu çıktı
Eskişehir'de aile katliamı! Şüpheli, kocanın ilk eşinden olan oğlu çıktı Eskişehir’de İlkay-Emel Tokkal çifti ile 4 yaşındaki çocukları Ali Doruk'un evlerinde bıçaklanarak öldürülmeleriyle ilgili İlkay Tokkal'ın ilk eşinden olan oğlu Buğra Can Tokkal'ın da aralarında olduğu 3 şüpheli gözaltına alındı.
17.02.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tokkal Ailesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tokkal ailesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.