TOKİ inşaatı hangi illerde başlayacak, TOKİ sosyal konut projesi kura çekimi ne zaman 2022?
TOKİ inşaatı hangi illerde başlayacak, TOKİ sosyal konut projesi kura çekimi ne zaman 2022? Cumhuriyet tarihinin en büyük konut, iş yeri ve arsanın temel atma töreni Cumhurbaşkanı Erdoğan katılımıyla bugün gerçekleşecek. Türkiye'nin 81 ilinde inşa edilecek 2+1, 3+1 konutlar için en uygun fiyatlar ve ödeme seçenekleri sunan TOKİ, yüzde 10 peşinat ve 240 ay vade ile dar gelirlileri ev sahibi yapacak. Peki, TOKİ inşaatı hangi illerde başlayacak, TOKİ sosyal konut projesi kura çekimi ne zaman 2022?
25.10.2022 Ekonomi
TOKİ Sosyal Konut projesinde ilk temeller nerede atılıyor? Hangi illerde TOKİ evlerinin yapımına başlandı? TOKİ evleri ne zaman bitecek?
TOKİ Sosyal Konut projesinde ilk temeller nerede atılıyor? Hangi illerde TOKİ evlerinin yapımına başlandı? TOKİ evleri ne zaman bitecek? TOKİ’nin Sosyal Konut kapsamında başlattığı "İlk Evim İlk İş Yerim" projesinin ilk temelleri atılıyor. 17 ilde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla temel atma töreni gerçekleştirilecek. Peki, TOKİ Sosyal Konut’ta ilk temeller nerede atılıyor? Hangi illerde TOKİ evlerinin yapımına başlandı? TOKİ evleri ne zaman bitecek? İşte detaylar…
25.10.2022 Ekonomi
Aylık 2280 lira taksitle ev sahibi olma fırsatı! Detaylar resmen duyuruldu
Aylık 2280 lira taksitle ev sahibi olma fırsatı! Detaylar resmen duyuruldu Ev sahibi olmak isteyen herkesi yakından ilgilendiriyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi duyuruldu. Çok düşük taksitlerle ev sahibi olunabilecek. Dev konut projesinin 2+1 ve 3+1 seçeneği bulunuyor. Toplam fiyat ve kampanyadan faydalanma şartları belli oldu. Belirlenen toplam konut ücretinin yüzde 10’u peşin olarak alınacak. Taksit ödemeleri ise sözleşmenin imzalanmasıyla başlayacak. Başvurular yarın itibarıyla alınacak. İşte detaylar...
13.09.2022 Ekonomi
TOKİ sosyal konut projesi hangi illerde kaç tane yapılacak? İstanbul’da TOKİ nereye yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!
TOKİ sosyal konut projesi hangi illerde kaç tane yapılacak? İstanbul’da TOKİ nereye yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Hangi ilde kaç TOKİ sosyal konut projesi yapılacak, İstanbul’da TOKİ nereye yapılacak? TOKİ konut başvurusuyla ilgili detaylar Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Yapılan duyuruda 2+1 ve 3+1 evlerin fiyatları, taksit miktarları da açıklandı. Peki, TOKİ sosyal konut projesi hangi illerde kaç tane yapılacak? İstanbul’da TOKİ nereye yapılacak?
13.09.2022 Ekonomi
TOKİ sosyal konut projesi başvuruları ne zaman başlıyor, bitiyor? 81 ilde sosyal konut projesinden kimler yararlanacak, başvuru şartları nelerdir?
TOKİ sosyal konut projesi başvuruları ne zaman başlıyor, bitiyor? 81 ilde sosyal konut projesinden kimler yararlanacak, başvuru şartları nelerdir? Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki, TOKİ sosyal konut projesi başvuruları ne zaman başlıyor, bitiyor? 81 ilde sosyal konut projesinden kimler yararlanacak, başvuru şartları nelerdir?
13.09.2022 Ekonomi
Sosyal konut projesi için tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan detayları açıkladı
Sosyal konut projesi için tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan detayları açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin tanıtımını yaparak, 81 il ve tüm ilçelerde 2023-2028'i kapsayan 5 yıllık süreçte 500 bin sosyal konut, 250 bin konut amaçlı arsa ile 50 bin iş yeri yapmayı hedeflediklerini söyledi. Erdoğan, "Vatandaşlarımız toplamda 608 bin lira fiyata sahip 2+1 konutlarımıza aylık 2 bin 280 liradan başlayan taksitlerle ve 240 ay vade ile sahip olabilecektir. Aynı şekilde toplamda 850 bin lira fiyata sahip 3+1 konutların ödemesi 3 bin 187 liradan başlayan taksitlerle 240 ay vade ile yapılabilecektir" dedi.
13.09.2022 Siyaset
Asgari ücretliye ev fırsatı! Dar gelirliye ev projesinin detayları ortaya çıktı
Asgari ücretliye ev fırsatı! Dar gelirliye ev projesinin detayları ortaya çıktı Asgari ücretli çalışanlara ev fırsatı geldi. Dar gelirliyi ev sahibi yapacak olan sosyal konut projesinin detayları ortaya çıktı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, dünkü kabine sonrasında sosyal konut projesine yönelik açıklamalar yaptı. Bakan Kurum, 240 ay vade olacağını ve asgari ücretlinin ödeyebileceği tutar olacağını söyledi.
23.08.2022 Ekonomi
Başvurular dün başladı! TOKİ 50 bin konut projesinin detayları...
Başvurular dün başladı! TOKİ 50 bin konut projesinin detayları... TOKİ 6 bin 300’ü İstanbul’da olmak üzere yurt genelinde 50 bin sosyal konut inşa edecek. Talep toplama sürecinin dün itibari ile başlamasıyla ev almak isteyen vatandaşlar da TOKİ’nin 50 bin konut içi nasıl başvuracaklarını araştırmaya başladı.
7.03.2019 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu! 50 bin konutla başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu! 50 bin konutla başlıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan yatay şehirleşmeyle yükselen Türkiye’yi tanıtacak. Yatay mimariyle 50 bin sosyal konut projesi yarın kamuoyu ile paylaşılacak.
4.03.2019 Ekonomi