TOGG'un 3 yıllık muhteşem yükselişi
TOGG'un 3 yıllık muhteşem yükselişi Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG'un Gemlik'te yapımı devam eden fabrikasının hızlı yükselişi kameralara yansıdı.
9.01.2022 Ekonomi
TOGG fabrika canlı yayını! TOGG'da son durum ne? 40 günde 500 bin kişi izledi!
TOGG fabrika canlı yayını! TOGG'da son durum ne? 40 günde 500 bin kişi izledi! TOGG fabrika canlı yayınını yüzbinlerce kişi izledi! Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), Gemlik tesisinde devam eden çalışmaların takip edilebilmesi için başlattığı TOGG canlı yayınını 40 günde 500 binden fazla kişi tarafından izlendiğini duyurdu. Peki, TOGG'da son durum ne? TOGG fabrika canlı yayını nasıl izlenir? TOGG fabrikası nerede? TOGG Gemlik Fabrikası'nda son durum ne? İşte TOGG TV canlı yayını...
19.05.2021 Ekonomi
Yerli otomobil için düğmeye basıldı!
Yerli otomobil için düğmeye basıldı! Türkiye'nin yerli otomobili TOGG ile ilgili çalışmalar Bilişim Vadisi'nde tüm hızıyla sürüyor. 2022'de banttan inecek seri üretim ilk yerli otomobillerin dijital altyapı ve hizmetlerinin merkezi olarak sunulacağı endüstriyel bulut platformu için de çalışmalar başladı. Hayati önem taşıyan endüstriyel bulut platformu pilot uygulaması ilk olarak otomotiv sektöründe başlayacak.
31.10.2020 Gündem