Cinsiyet değiştiren Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz son halini yayınladı
Cinsiyet değiştiren Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz son halini yayınladı Çukur dizisinde ‘Timsah Celil’ karakterini canlandıran, ardından Cam Tavanlar dizisiyle izleyenlerin karşısına çıkan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, cinsiyet değiştirerek trans birey olduğunu açıklamıştı. Yeni hayatında Meli Bendeli adını alan oyuncu sosyal medya sayfasından paylaştığı gönderilerle sık sık gündeme geliyor. Ünlü oyuncu şimdi ise mini elbisesiyle kamera karşısına geçti.
8.01.2024 Magazin
Cinsiyet değiştiren 'Timsah Celil' lakaplı ünlü oyuncu Meli Bendeli, mini etekli poz verdi!
Cinsiyet değiştiren 'Timsah Celil' lakaplı ünlü oyuncu Meli Bendeli, mini etekli poz verdi! Çukur dizisinde canlandırdığı 'Timsah Celil' karakteriyle kitlelerce tanınan, ardından ise cinsiyet değiştirmesi çok konuşulan ünlü oyuncu Meli Bendeli, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Mini etekli ayna pozunu paylaşan oyuncu her geçen gün ne kadar değiştiğini gözler önüne seriyor.
31.07.2023 Magazin
Çukur'un ‘Timsah Celil'inin şaşırtan değişimi! Son pozlarıyla dikkat çekti
Çukur'un ‘Timsah Celil'inin şaşırtan değişimi! Son pozlarıyla dikkat çekti Çukur dizisinde ‘Timsah Celil’ karakterine hayat veren ve ardından Cam Tavanlar dizisiyle ekrana gelen oyuncu Ahmet Melih Yılmaz değişimiyle şaşırttı. Trans birey olduğunu açıklayan ve adını da değiştiren oyuncu son hali ve pozlarıyla dikkat çekiyor. Cinsiyet değiştirerek Meli Bendeli adını alan oyuncunun son pozuna "Bu ne güzellik" yorumları yağdı.
2.09.2022 Magazin
Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz'dan şaşırtan açıklama!
Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz'dan şaşırtan açıklama! Çukur dizisinde canlandırdığı Timsah Celil karakteriyle hafızalara kazınan Ahmet Melih Yılmaz, trans birey olduğunu açıkladı. Ödüllü oyuncu, değişimini sosyal medya paylaşımlarıyla gözler önüne serdi.
20.01.2022 Magazin