Meli Bendeli

Meli Bendeli

Son dakika Meli Bendeli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Meli Bendeli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Meli Bendeli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meli Bendeli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meli bendeli gelişmeleri de dahil olmak üzere 7 meli bendeli haberi bulunmuştur. Tüm meli bendeli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cinsiyet değiştiren Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz son halini yayınladı
Cinsiyet değiştiren Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz son halini yayınladı Çukur dizisinde ‘Timsah Celil’ karakterini canlandıran, ardından Cam Tavanlar dizisiyle izleyenlerin karşısına çıkan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, cinsiyet değiştirerek trans birey olduğunu açıklamıştı. Yeni hayatında Meli Bendeli adını alan oyuncu sosyal medya sayfasından paylaştığı gönderilerle sık sık gündeme geliyor. Ünlü oyuncu şimdi ise mini elbisesiyle kamera karşısına geçti.
8.01.2024 Magazin
Cinsiyet değiştirmişti: Çukur'un Timsah'ı Ahmet Melih Yılmaz son halini paylaştı
Cinsiyet değiştirmişti: Çukur'un Timsah'ı Ahmet Melih Yılmaz son halini paylaştı Çukur'da Timsah Celil rolüyle hafızalara kazınan Ahmet Melih Yılmaz, geçtiğimiz yıllarda cinsiyet değiştirme ameliyatı olmuştu. Yılmaz yeni ismini Meli Bendeli olarak değiştirdi. Sosyal medya hesabından son hallerini paylaştı.
3.09.2023 Magazin
Cinsiyet değiştirmişti: Çukur'un Timsah Celil'i son halini paylaştı
Cinsiyet değiştirmişti: Çukur'un Timsah Celil'i son halini paylaştı Çukur'da Timsah Celil rolüyle hafızalara kazınan Ahmet Melih Yılmaz, geçtiğimiz yıllarda cinsiyet değiştirme ameliyatı olmuştu. Yılmaz yeni ismini Meli Bendeli olarak değiştirdi. Sosyal medya hesabından son hallerini paylaştı.
18.08.2023 Magazin
Cinsiyet değiştiren 'Timsah Celil' lakaplı ünlü oyuncu Meli Bendeli, mini etekli poz verdi!
Cinsiyet değiştiren 'Timsah Celil' lakaplı ünlü oyuncu Meli Bendeli, mini etekli poz verdi! Çukur dizisinde canlandırdığı 'Timsah Celil' karakteriyle kitlelerce tanınan, ardından ise cinsiyet değiştirmesi çok konuşulan ünlü oyuncu Meli Bendeli, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Mini etekli ayna pozunu paylaşan oyuncu her geçen gün ne kadar değiştiğini gözler önüne seriyor.
31.07.2023 Magazin
Cinsiyet değişimiyle gündeme gelen Ahmet Melih Yılmaz son halini paylaştı!
Cinsiyet değişimiyle gündeme gelen Ahmet Melih Yılmaz son halini paylaştı! Bir döneme damga vuran fenomen dizi Çukur'da ‘Timsah Celil’ karakterini canlandıran, ardından Cam Tavanlar dizisiyle izleyenlerin karşısına çıkan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, cinsiyet değiştirerek trans birey olduğunu açıklamıştı. Yeni hayatında Meli Bendeli adını alan oyuncu sosyal medya sayfasından paylaştığı gönderilerle sık sık gündeme geliyor. Meli Bendeli şimdi ise son halini takipçilerinin beğenisine sundu.
16.06.2023 Magazin
Timsah Celil olarak akıllara kazınan Ahmet Melih Yılmaz'dan derin yırtmaçlı pozlar!
Timsah Celil olarak akıllara kazınan Ahmet Melih Yılmaz'dan derin yırtmaçlı pozlar! Çukur dizisinde canlandırdığı Timsah Celil karakteriyle hafızalara kazınan ve oyuncu Ahmet Melih Yılmaz 2022 yılında trans birey olduğunu açıklamıştı. Cinsiyet değiştiren başarılı oyuncu adını da Meli Bendeli olarak değiştirdi. Meli Bendeli 2023 yılına girerken iddialı pozlarıyla dikkat çekti.
1.01.2023 Magazin
Çukur'un ‘Timsah Celil'inin şaşırtan değişimi! Son pozlarıyla dikkat çekti
Çukur'un ‘Timsah Celil'inin şaşırtan değişimi! Son pozlarıyla dikkat çekti Çukur dizisinde ‘Timsah Celil’ karakterine hayat veren ve ardından Cam Tavanlar dizisiyle ekrana gelen oyuncu Ahmet Melih Yılmaz değişimiyle şaşırttı. Trans birey olduğunu açıklayan ve adını da değiştiren oyuncu son hali ve pozlarıyla dikkat çekiyor. Cinsiyet değiştirerek Meli Bendeli adını alan oyuncunun son pozuna "Bu ne güzellik" yorumları yağdı.
2.09.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Meli Bendeli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meli bendeli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.