Tiger Woods

Tiger Woods

Son dakika Tiger Woods haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tiger Woods ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tiger Woods haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tiger Woods

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tiger woods gelişmeleri de dahil olmak üzere 128 tiger woods haberi bulunmuştur. Tüm tiger woods haberleri aşağıda listelenmiştir.
1 milyar dolarlık kazançla rekor kırdı
1 milyar dolarlık kazançla rekor kırdı Los Angeles Lakers yıldızı LeBron James, aktifk basketbolculuk kariyer kazançlarında 1 milyar doları aşan ilk NBA oyuncusu oldu.
23.07.2021 NBA
Cristiano Ronaldo, 1 milyar dolar kazanan ilk futbolcu olacak
Cristiano Ronaldo, 1 milyar dolar kazanan ilk futbolcu olacak İtalya ekibi Juventus'un Portekizli futbolcusu Cristiano Ronaldo, kariyeri boyunca 1 milyar dolar kazanan ilk futbolcu olacak.
4.04.2020 Futbol
Dünyaca ünlü davranış bilimcisi başarının 5 sırrını verdi
Dünyaca ünlü davranış bilimcisi başarının 5 sırrını verdi Dünyaca ünlü yazar ve insan davranış uzmanı Dr. John Demartini, başarılı olmanın sırlarını anlattı.
25.05.2022 Sağlık
Mayweather'ın geliri Messi ve Ronaldo'yu katladı!
Mayweather'ın geliri Messi ve Ronaldo'yu katladı! ABD'li boksör Mayweather'ın geliri, 2018 yılında 1,07 milyar dolara ulaştı. Mayweather 285 milyon, Messi 111 milyon, Ronaldo 108 milyon dolarla 2018'in en çok kazanan ilk üç sporcusu olarak göze çarptı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Buzları eriten güzeller
Buzları eriten güzeller Güney Kore’nin ev sahipliğini yaptığı 23’üncü Kış Olimpiyat Oyunları tam gaz devam ediyor. Sporseverlerin ilgisini tek çeken ise her zaman kış sporları olmuyor elbette. İzleyiciler buzları eriten güzelleri de dikkatle takip ediyor.
16.02.2018 Arşiv
Erdoğan, Trump ile görüştü! YPG'ye silah verilmeyecek!
Erdoğan, Trump ile görüştü! YPG'ye silah verilmeyecek! Erdoğan ile ABD Başkanı Trump telefonda görüştü. İlk açıklama yapıldı. Açıklamada Soçi zirvesi, Suriye krizi, ikili ilişkiler ve bölgesel sorunların görüşüldüğü belirtildi. Bakan Çavuşoğlu "ABD Başkanı Trump YPG'ye silah verilmeyeceğini açıkladı" dedi. Cumhurbaşkanlığı, Erdoğan-Trump görüşmesiyle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "DEAŞ, PKK, FETÖ ve benzeri örgütler dahil, tüm terör örgütlerine karşı birlikte mücadele etme konusunda mutabık kalındı. Erdoğan'ın Soçi zirvesi hakkında ABD Başkanı Trump ile bilgi paylaştığı telefon görüşmesinde, terörle mücadele üzerinde duruldu. Görüşmede, Türkiye ve ABD arasındaki ikili konular ele alındı, Suriye krizi ve bölgesel konular hakkında görüş teatisinde bulunuldu" denildi.
29.09.2021 Gündem
Altaylı'dan Kocaman'a sert sözler! "Dansöz gibi..."
Altaylı'dan Kocaman'a sert sözler! "Dansöz gibi..." Bloomberg HT'de Fatih Kuşçu'nun sunduğu Spor Saati programında konuşan Fatih Altaylı, spor gündemine dair çok önemli açıklamalarda bulundu. Altaylı, Aykut Kocaman'ın istifa konusunda kıvırdığını söylerken Fenerbahçe'nin sorunu olarak Aziz Yıldırım'ı gösterdi
6.11.2017 Futbol
Tiger Woods hakkında şoke eden gerçek!
Tiger Woods hakkında şoke eden gerçek! ABD'li golfçü Tiger Woods'un, 'alkol ya da uyuşturucu tesiri altında araç kullanma' suçlamasıyla gözaltına alındığı sırada yapılan kontrolleri sonucu kanında 5 farklı maddeye rastlandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Tiger Woods yetiştirmek imkansız değil
Tiger Woods yetiştirmek imkansız değil Cornelia Diamond Golf Resort Spa ve Cornelia De Luxe Resort Otelleri’nin Türkiye’de 33 golf sahası bulunuyor. Akademide ücretsiz eğitim alan öğrenciler Milli Takım’a gönderiliyor
9.06.2017 Arşiv
Ünlü golfçü Woods gözaltına alındı
Ünlü golfçü Woods gözaltına alındı Tüm zamanların en başarılı golfçüsü olan ABD'li Tiger Woods, Florida'da "Alkol veya uyuşturucunun etkisi altında araç kullanmak" suçundan gözaltına alındı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
'Söylemesi değil halletmesi lazım'
'Söylemesi değil halletmesi lazım' Rıdvan Dilmen'le yabancı sınırından, altyapılara, UEFA yönetimine giren Servet Yardımcı'dan, yöneticilere, her soruya farklı bir bakış açısı getirdi.
7.04.2017 Futbol
'Mideleri küçülünce içkiye başlıyorlar!'
'Mideleri küçülünce içkiye başlıyorlar!' ÜSKÜDAR Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Nesrin Dilbaz, zayıflama ameliyatları sonrasında bağımlılıklarda artış görmeye başladıklarını belirterek, "Çünkü yemekle ruhsal açlıklarını doyururken, ameliyatla yemelerini ellerinden aldığınızda bu kez içki içmeye başlıyorlar" dedi.
8.01.2017 Sağlık
Moore: Türkiye'de bir sıkıntı yok
Moore: Türkiye'de bir sıkıntı yok İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore, kendi ülkesinin medyasında çıkan haberlere aldırış etmeden Türkiye'de 3 gün boyunca golf oynadı.
29.09.2021 Gündem
Golfün kralı hayatını kaybetti
Golfün kralı hayatını kaybetti ABD'li efsane golfçü Arnold Palmer, 87 yaşında hayatını kaybetti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Ronaldo fark attı!
Ronaldo fark attı! Forbes dergisinin araştırmasına göre, Cristiano Ronaldo 88 milyon dolarla son bir yılda en çok kazanan sporcu oldu. Barcelonalı Lionel Messi ise, 81,4 milyon dolar gelir ile ikinci sırada kendine yer buldu.
9.06.2016 İspanya
Tiger Woods Meksika'da
Tiger Woods Meksika'da ABD'li golfçü Tiger Woods, eylül ayının sonunda geçirdiği sırt ameliyatının rehabilitasyon sürecinin "bıktırıcı ve uzun" olacağını söyledi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Efsane çift ayrıldı!
Efsane çift ayrıldı! Spor dünyasının en ünlü çiftlerinden golfçü Tiger Woods ile kayak şampiyonu Linsey Vonn, üç yıllık ilişkilerinin bittiğini Facebook’tan duyurdu.
4.05.2015 Magazin
Tiger Woods'dan şoke eden karar!
Tiger Woods'dan şoke eden karar! Golf tarihinin en başarılı isimlerinden Amerikalı sporcu Tiger Woods, golfe süresiz ara verdiğini açıkladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
‘Uyku hapı suç işletiyor’
‘Uyku hapı suç işletiyor’ Uzmanlardan uyku haplarıyla ilgili dikkat çekici bir uyarı geldi...
1.12.2014 Sağlık
Turkish Airlines Open başlıyor
Turkish Airlines Open başlıyor Turkish Airlines Open, yarın sabah ilk raundla başlayacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
2 yaşında şampiyon!
2 yaşında şampiyon! Minik Tiger Woods, yaşıtlarının atabildiği kadarın 8 katı uzaklığına golf topunu gönderebiliyor.
2.06.2014 Dünya
Prestijli turnuva Belek'te başladı
Prestijli turnuva Belek'te başladı Dünya Kurumsal Golf Turnuvası'nın (World Corporate Golf Challenge) Türkiye ayağı, Antalya'nın Serik İlçesi'nde başladı
10.11.2021 Diğer Sporlar
Adaylar açıklandı!
Adaylar açıklandı! Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'un 26 Mart tarihinde evsahipliği yapacağı törenle dağıtılacak 2014 Laureus Dünya Spor Ödülleri'nin adayları açıklandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yeni bakandan dikkat çeken yorum!
Yeni bakandan dikkat çeken yorum! Bakanlık görevine getirilmesini radyodan öğrendiğini anlatan Mevlüt Çavuşoğlu, yargı sistemi için de dikkat çeken bir yorumda bulundu...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tiger Woods ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tiger woods haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.