Bakanlık harekete geçti! Artık o mesajlar gelmeyecek
Bakanlık harekete geçti! Artık o mesajlar gelmeyecek Tüketiciler tarafından istenmeyen SMS, e posta ve sesli aramalar gibi ticari elektronik iletilerle ilgili maruz kaldığı rahatsızlıkların ortadan kaldırılması amacıyla Ticari Elektronik İleti Yönetim Sistemi oluşturuldu.
7.01.2021 Ekonomi
Bugün başladı! e-Devlet'ten kontrol edilebilecek, 16 Şubat'a kadar...
Bugün başladı! e-Devlet'ten kontrol edilebilecek, 16 Şubat'a kadar... Türkiye'de yaşayan herkesi ilgilendiriyor. Yeni dönem başladı ve kullanıma sunuldu. Bugünden itibaren 16 Şubat'a kadar e-Devlet'ten kontrol edilebilecek. Ticaret Bakanlığının "Ticari Elektronik İleti Yönetim Sistemi" vatandaşın kullanımına açıldı. Sistem ile tüketiciler verdiği tüm ticari elektronik ileti onaylarını tek bir noktadan görebilecek, kontrol edebilecek ve reddetme hakkını kullanabilecek. Vatandaşlar ticari elektronik iletilere ilişkin onaylarını bugünden itibaren 16 Şubat'a kadar e-Devlet üzerinden veya www.iys.org.tr adresinden kontrol edebilecek ve onay tercihlerini değiştirebilecek.
7.01.2021 Ekonomi
Ticaret Bakanlığı duyurdu! Tarih ertelendi...
Ticaret Bakanlığı duyurdu! Tarih ertelendi... Hizmet sağlayıcıların Ticari Elektronik İleti Yönetim Sistemi'ne (İYS) son kaydolma ve mevcut onaylarını yükleme tarihleri ertelendi.
30.11.2020 Ekonomi