THY uçuşları iptal mi? THY hangi seferleri iptal etti, iptal edilen uçuşlar nasıl sorgulanır? THY İstanbul uçuşları da iptal mi?
THY uçuşları iptal mi? THY hangi seferleri iptal etti, iptal edilen uçuşlar nasıl sorgulanır? THY İstanbul uçuşları da iptal mi? Türk Hava Yolları, yarın İstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle 40 seferinin karşılıklı olarak iptal edildiğini duyurdu.  İptal olan seferler hakkında detaylar, THY internet sitesi ve havalimanlarının internet siteleri üzerinden öğrenilebilecek. Peki, THY iptal seferler listesi nasıl ve nereden sorgulanır? 18 Kasım THY iptal sefer sorgulama…
17.11.2023 Gündem
THY iptal edilen uçuşların iadesi nasıl yapılır? 5 Şubat Pazar günü hava şartları nedeniyle THY iptal olan seferler var mı? THY uçuş durumu!
THY iptal edilen uçuşların iadesi nasıl yapılır? 5 Şubat Pazar günü hava şartları nedeniyle THY iptal olan seferler var mı? THY uçuş durumu! Türk Hava Yolları'ndan yolcularına sefer uyarısı geldi. THY’nin sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuruda “İstanbul kalkışlı/varışlı seyahati bulunan yolcularımızın dikkatine; 5 Şubat 2023’te beklenen hava muhalefeti nedeniyle İstanbul Havalimanı kalkış/varışlı uçuşlarımız yetkili makamların kısıtlama kararı çerçevesinde iptal edilebilmektedir. Uçuş tarihiniz yaklaştığında uçuş durumunuzu internet sitesinden kontrol etmenizi rica ederiz.” İfadeleri yer aldı.
4.02.2023 Gündem