Thomas Cook

Thomas Cook

Son dakika thomas cook haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan thomas cook ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını thomas cook haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Thomas Cook

haberleri sayfasında son dakika yaşanan thomas cook gelişmeleri de dahil olmak üzere 90 thomas cook haberi bulunmuştur. Tüm thomas cook haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye turizmde yeni rekorlara hazırlanıyor! 47 milyon turist, 37 milyar dolar gelir...
Türkiye turizmde yeni rekorlara hazırlanıyor! 47 milyon turist, 37 milyar dolar gelir... Türkiye turizmi pandemi süreci ve sonrasında büyük bir gelişim gösterdi. Rakip Turizm ülkelerine göre daha hızlı bir büyüme yakalayan Türkiye, 2022 için belirlenen turizm hedeflerini de yükseltti. Konu ile ilgili Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nda (TGA) bir grup gazeteciye açıklamalar yaptı.
29.07.2022 Ekonomi
Bakan Ersoy: Bu sene turizm gelirinde Türkiye rekoru kırılacak
Bakan Ersoy: Bu sene turizm gelirinde Türkiye rekoru kırılacak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, öngörülen rakamlara ulaşıldığında, bu sene turizm gelirinde Türkiye Cumhuriyeti rekoru kırılacağını ifade ederek "2019'da 34.5 milyar dolar olarak kırılmıştı, tekrar bir rekor kıracak Türkiye. 37 milyar dolar dedik; inşallah bunu yukarı da çekeceğiz" dedi. 
28.07.2022 Ekonomi
Polonyalı LOT, Alman tatil hava yolu Condor’u satın aldı
Polonyalı LOT, Alman tatil hava yolu Condor’u satın aldı Polonya`nın milli hava yolu şirketi LOT`un, iflas eden Thomas Cook`a ait Alman tatil hava yolu markası Condor`u satın aldığı bildirildi.
24.01.2020 Ekonomi
Türk turizm şirketi Anex Tour, Alman Neckermann’ı satın aldı
Türk turizm şirketi Anex Tour, Alman Neckermann’ı satın aldı Türk turizm şirketi Anex Tour’un, iflas eden Thomas Cook'un Almanya’daki şirketlerinden Neckermann Reisen’i de satın aldığı bildirildi.
2.01.2020 Ekonomi
Türk şirketi Anex Tour, Alman Thomas Cook’u satın aldı
Türk şirketi Anex Tour, Alman Thomas Cook’u satın aldı Türk turizm şirketi Anex Tour’un, iflas eden Thomas Cook'un Almanya ayağı olan Öger Tours ve Bucher Reisen'i satın aldığı bildirildi.
20.11.2019 Ekonomi
İngiliz turist akını!
İngiliz turist akını! Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Erkan Yağcı, "Son yıllarda, Türkiye ve Antalya'yı daha fazla keşfetmeye başlayan İngiliz misafirlerimiz katlamalı şekilde artış trendine girdi" dedi.
16.11.2019 Ekonomi
Yüz binlerce sözleşmeli personele müjde! Bakan duyurdu...
Yüz binlerce sözleşmeli personele müjde! Bakan duyurdu... Bakan yüz binlerce kişiye müjdeyi verdi. Yeni düzenlemeyi duyuran Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy "Bütün sözleşmeli personeli kapsayacak genel bir yönetmeliğe gidiliyor. 1 Ocak'tan itibaren bizim bütçede maaşlar, bu şekilde programlandı" şeklinde konuştu.
15.11.2019 Çalışan Hakları
Fosun, Thomas Cook markasını 14.2 milyon dolara alacak
Fosun, Thomas Cook markasını 14.2 milyon dolara alacak Çin merkezli Fosun International, Birleşik Krallık merkezli seyahat şirketi Thomas Cook'un iflasını açıklamasından haftalar sonra, şirketin markasını 14.2 milyon dolara satın alacak.
4.11.2019 Dünya
Antalya 2018'in turist sayısını, 10 Ekim'de geçti
Antalya 2018'in turist sayısını, 10 Ekim'de geçti Turizmde bu yıl rekor üstüne rekor kıran Antalya, 10 Ekim itibarıyla 13 milyon 653 bin turist sayısına ulaşarak, 2018'in 12 aylık toplam rakamı 13 milyon 642 bini geçmeyi başardı. Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, 16 milyon turist hedefi koyan Antalya'nın 14.5 milyon turistle sezonu kapatacağını tahmin ettiğini belirterek, "Thomas Cook olayı dengeleri bozdu" dedi.
13.10.2019 Ekonomi
Thomas Cook müşterisi 40 bin kişi 'ücret iadesi' için başvurdu
Thomas Cook müşterisi 40 bin kişi 'ücret iadesi' için başvurdu İngiliz Sivil Havacılık Otoritesinden yapılan açıklamada, müşterilerin rezervasyonlarına ilişkin ödemelerini geri alabilmeleri için kurulan siteye şu ana kadar yaklaşık 40 bin kişinin başvuruda bulunduğu bildirildi
7.10.2019 Dünya
Bir iflas haberi daha! Önce Thomas Cook şimdi de...
Bir iflas haberi daha! Önce Thomas Cook şimdi de... İngiltere'de tur operatörü Thomas Cook'un iflasının ardından Bulgaristan'ın en eski ve büyük tur operatörü Astral Holiadays de iflasını duyurdu.
7.10.2019 Dünya
Tur operatörü Thomas Cook'un iflası
Tur operatörü Thomas Cook'un iflası Kültür ve Turizm Bakanlığı konaklama tesisi işletmelerine yönelik kredi destek paketi için başvuruları almaya başladı. Başvurular 18 Ekim Cuma günü mesai saati bitimine kadar Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğüne yapılacak.
4.10.2019 Ekonomi
Thomas Cook Hollanda'da da iflas etti
Thomas Cook Hollanda'da da iflas etti Dünyanın en büyük seyahat şirketlerinden İngiliz tur operatörü Thomas Cook'un iflasını açıklanmasının ardından Hollanda'daki iştiraki olan Thomas Cook Hollanda da iflas etti.
30.09.2019 Dünya
Moody's'den Thomas Cook açıklaması
Moody's'den Thomas Cook açıklaması Dünyanın önde gelen turizm, seyahat şirketlerinden Thomas Cook'un iflasının etkilerini değerlendiren Moody's, bu iflasın Türk bankaları için ciddi bir etkisinin olmayacağını vurguladı.
26.09.2019 Ekonomi
İngiliz hükümetinden Thomas Cook yöneticilerine soruşturma talimatı
İngiliz hükümetinden Thomas Cook yöneticilerine soruşturma talimatı İngiliz hükümeti, ünlü turizm şirketi Thomas Cook'un iflasında yöneticilerin rolünün incelenmesi için soruşturma talimatı verdi.
24.09.2019 Dünya
Ve dönüyorlar! Muğla'ya 12 uçak birden geldi...
Ve dönüyorlar! Muğla'ya 12 uçak birden geldi... Dünyanın en büyük seyahat şirketlerinden İngiliz tur operatörü Thomas Cook'un iflasının açıklanmasının ardından, Muğla'nın bazı ilçelerinde tatillerini yapan İngiliz turistlerin ülkelerine dönmesi için İngiliz Sivil Havacılık Kurumunca görevlendirilen 12 uçak Dalaman Havalimanına geldi.
23.09.2019 Gündem
Turistler otellerde rehin tutuluyor! Firmanın iflası...
Turistler otellerde rehin tutuluyor! Firmanın iflası... İngiliz tur operatörü Thomas Cook'un iflası sebebiyle yüz binlerce turist mağdur oldu.
23.09.2019 Dünya
Bakanlık duyurdu! Kredi Destek Paketi" en kısa sürede...
Bakanlık duyurdu! Kredi Destek Paketi" en kısa sürede... Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı arasında Thomas Cook İngiltere'nin faaliyetlerinden zarar görebilecek işletmeler için üzerinde çalışılan "Kredi Destek Paketi"nin en kısa sürede hayata geçirileceğini bildirdi.
23.09.2019 Ekonomi
Thomas Cook resmen battı!
Thomas Cook resmen battı! Dünyanın en büyük seyahat şirketlerinden İngiliz tur operatörü Thomas Cook, şirketi kurtarmak için yapılan son dakika görüşmelerinden sonuç alınamaması üzerine resmen battı. Kültür ve Turizm Bakanlığınca, bugün itibarıyla iflas eden seyahat ve hava yolu şirketi Thomas Cook aracılığıyla Türkiye'de konaklayan misafirlere ilişkin Twitter'dan açıklama yapıldı.
23.09.2019 Dünya
Thomas Cook için iflas alarmı
Thomas Cook için iflas alarmı İngiliz seyahat şirketi Thomas Cook’un iflasın eşiğinde olduğu haberleri Türkiye’de tatil yapan İngiliz turistleri tedirgin etti.
22.09.2019 Dünya
Rezervasyonlar yüzde 40 arttı
Rezervasyonlar yüzde 40 arttı Son yıllarda turizm sektöründe umduğunu bulamayan Türkiye’nin 2019 ile ilgili verileri, ülkeye rağbetin yeniden arttığını gösteriyor. Alman TUI şirketi, Türkiye rezervasyonlarında yüzde 40 artış olduğunu duyurdu.
7.06.2019 Gündem
İlk tercihleri Türkiye oldu!
İlk tercihleri Türkiye oldu! Yaz tatili yaklaşırken, İngiltere'de çoğu kişi tatil için seçimini ve rezervasyonunu yaptı. En fazla rezervasyon İspanya için yapılırken, Avrupa Birliği dışında da ilk tercih Türkiye oldu.
29.04.2019 Ekonomi
Turizmde rekor yolda
Turizmde rekor yolda Erken seçim Türkiye’yi yazın en çok tercih edilen ülke yaptı. Türkiye ilgisi Rusya’da pasaport sırasına neden oldu.
25.04.2018 Ekonomi
Türkiye için geçen yıla göre yüzde 84 artış
Türkiye için geçen yıla göre yüzde 84 artış İngiltere'nin en büyük seyahat acentalarından Thomas Cook, Türkiye'ye yönelik paket tur rezervasyonlarının geçen yıla göre yüzde 84 arttığını açıkladı.
23.04.2018 Dünya
İngilizler açıkladı! Rezervasyonlar fırladı
İngilizler açıkladı! Rezervasyonlar fırladı Yabancı tur operatörleri Türkiye'ye duyulan güvenin geri geldiğini ve geçtiğimiz 2 yılda başka rotaları tercih edenlerin tekrar yönünü Ege'ye kırdığını bildirdi.
23.04.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Thomas Cook ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki thomas cook haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.