Tff Hukuk Müşavirliği

Tff Hukuk Müşavirliği

Son dakika TFF Hukuk Müşavirliği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TFF Hukuk Müşavirliği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TFF Hukuk Müşavirliği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tff Hukuk Müşavirliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tff hukuk müşavirliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 113 tff hukuk müşavirliği haberi bulunmuştur. Tüm tff hukuk müşavirliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe PFDK'ya sevk edildi
Fenerbahçe PFDK'ya sevk edildi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Fenerbahçe'yi Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.
23.05.2017 Fenerbahçe
Dusko Tosic direkten döndü!
Dusko Tosic direkten döndü! Dusko Tosic'e TFF Hukuk Müşavirliği'nden bir iyi bir de kötü haber geldi.
23.09.2021 Süper Lig
PFDK sevkleri açıklandı
PFDK sevkleri açıklandı TFF Hukuk Müşavirliği, Süper Lig kulüpleri Medipol Başakşehir, Trabzonspor ve Bursaspor'u Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk etti.
10.11.2015 Trabzonspor
'Beni değil Biliç'i sorgulayın'
'Beni değil Biliç'i sorgulayın' Beşiktaş derbisinin devre arasında yaşanan olaylar nedeniyle Etik Kurulu'na sevk edilen Emre kendini savundu:
31.03.2015 Fenerbahçe
Tuna Aktürk PFDK'ya sevk edildi
Tuna Aktürk PFDK'ya sevk edildi TFF Hukuk Müşavirliği, Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk ile Balıkesirspor ve Trabzonspor kulüplerini PFDK'ya sevk etti.
24.02.2015 Futbol
PFDK sevkleri açıklandı: Osayi, Oosterwolde, İrfan Can tedbirsiz sevk edildi!
PFDK sevkleri açıklandı: Osayi, Oosterwolde, İrfan Can tedbirsiz sevk edildi! Trabzonspor Fenerbahçe arasında oynana Süper Lig müsabakasının ardından çıkan saha olayları ve futbolcuların karıştığı kavgalar sonrası Türkiye Futbol Federasyonu PFDK sevklerini açıkladı. Açıklamaya göre Fenerbahçe'den Osayi, oosterwolde, İrfan Can Eğribayat tedbirsiz olarak PFDK'ya sevk edildi.
1.04.2024 Fenerbahçe
TFF Başkanı Büyükekşi açıkladı! İşte Süper Lig'in yeniden başlama tarihi
TFF Başkanı Büyükekşi açıkladı! İşte Süper Lig'in yeniden başlama tarihi Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Ankaragücü - Rizespor maçının ardından sahaya giren Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulunmuştu. Tecrübeli hakem, sarı - lacivertlilerin eski başkanının çirkin saldırısından sonra hastaneye kaldırılmıştı. TFF, yaşanan skandal olayın akabinde tüm ligleri süresiz olarak ertelemişti. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, liglerin yeniden başlayacağı tarihi açıkladı.
13.12.2023 Süper Lig
Süper Lig’den 7 kulüp PFDK’ya sevk edildi
Süper Lig’den 7 kulüp PFDK’ya sevk edildi Spor Toto Süper Lig’de ilk hafta oynanan karşılaşmaların ardından Trabzonspor, Gaziantep FK, Fraport TAV Antalyaspor, MKE Ankaragücü, Konyaspor, Fenerbahçe ve Ümraniyespor, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi.
9.08.2022 Süper Lig
Galatasaray ve Fenerbahçe, PFDK'ya sevk edildi!
Galatasaray ve Fenerbahçe, PFDK'ya sevk edildi! Galatasaray Kulübü, GZT Giresunspor maçındaki çirkin ve kötü tezahüratlar; Fenerbahçe Kulübü ise Adana Demirspor karşılaşmasındaki saha olayları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi
11.01.2022 Şampiy10
Caner Erkin, Ahmet Çalık, Sadık Çiftpınar ve Adil Gevrek, PFDK'ya sevk edildi
Caner Erkin, Ahmet Çalık, Sadık Çiftpınar ve Adil Gevrek, PFDK'ya sevk edildi VavaCars Fatih Karagümrük forması giyen Caner Erkin, İttifak Holding Konyaspor forması giyen Ahmet Çalık ve Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ve Öznur Kablo Yeni Malatyaspor forması giyen Sadık Çiftpınar, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.
24.12.2021 Süper Lig
Ve Tahkim'den karar çıktı! Oğulcan Çağlayan ve Galatasaray...
Ve Tahkim'den karar çıktı! Oğulcan Çağlayan ve Galatasaray... Tahkim Kurulu, Galatasaray Kulübü ve Oğulcan Çağlayan'ın yaptığı itirazları reddetti.
4.08.2021 Galatasaray
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Fatih Terim'e cevap!
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Fatih Terim'e cevap! Türkiye Futbol Federasyonu, Konyaspor maçının ardından açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e resmi internet sitesinden yanıt verdi.
29.04.2021 Galatasaray
Fenerbahçe'de Ali Koç ve Emre Belözoğlu PFDK'ya sevk edildi
Fenerbahçe'de Ali Koç ve Emre Belözoğlu PFDK'ya sevk edildi Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç ve Emre Belözoğlu, "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle tedbirsiz olarak PFDK'ya sevk edildi.
2.03.2021 Fenerbahçe
Galatasaray'da Mahmut Recevik ve Emre Kılınç PFDK'ye sevk edildi!
Galatasaray'da Mahmut Recevik ve Emre Kılınç PFDK'ye sevk edildi! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Galatasaray Kulübünün yanı sıra kulübün yönetim kurulu üyesi Mahmut Recevik ile futbolcusu Emre Kılınç'ı Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.
4.01.2021 Gündem
PFDK'nın Rafael kararı sonrası kritik açıklama! Maç tekrarlanır mı?
PFDK'nın Rafael kararı sonrası kritik açıklama! Maç tekrarlanır mı? Fenerbahçe - Başakşehir maçında Rafael'in kırmızı kartla oyundan atılması ve sonrasında PFDK'nın kart iptali tartışmaları alevlendirdi. Rafael'in kart iptaliyle ilgili çarpıcı tespitler...
25.12.2020 Süper Lig
G.Saray, Beşiktaş, Jahovic ve Sinan Gümüş PFDK'ya sevk edildi
G.Saray, Beşiktaş, Jahovic ve Sinan Gümüş PFDK'ya sevk edildi Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, sevk kararlarını açıkladı.
3.11.2020 Galatasaray
4 Süper Lig kulübü PFDK'ya sevk edildi
4 Süper Lig kulübü PFDK'ya sevk edildi Trabzonspor, Yeni Malatyaspor, Göztepe ve Yukatel Denizlispor kulüplerinin yanı sıra, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Gaziantep FK Teknik Direktörü Mariusi Sumudica PFDK'ya sevk edildi.
6.10.2020 Başakşehir
Galatasaray ve Ahmet Ağaoğlu PFDK'ya sevk edildi
Galatasaray ve Ahmet Ağaoğlu PFDK'ya sevk edildi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen takımları açıkladı. Galatasaray, "saha olayları" ve "7 futbolcusunun sarı kart görmesi suretiyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.
29.09.2020 Futbol
Ali Koç ve Semih Özsoy, PFDK'ya sevk edildi
Ali Koç ve Semih Özsoy, PFDK'ya sevk edildi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve Başkan Vekili Semih Özsoy'u Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.
10.06.2020 Futbol
10 Süper Lig kulübü, PFDK'ya sevk edildi
10 Süper Lig kulübü, PFDK'ya sevk edildi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği; Beşiktaş, MKE Ankaragücü, BtcTurk Yeni Malatyaspor, Gaziantep FK, Trabzonspor, Fenerbahçe, Yukatel Denizlispor, Hes Kablo Kayserispor, Demir Grup Sivasspor ve Galatasaray'ın Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildiğini açıkladı. Ayrıca, Trabzonsporlu yöneticiler Ertuğrul Doğan ve Ömer Sağıroğlu da PFDK'ya sevk edilen isimler oldu.
10.03.2020 Futbol
Alexander Sörloth PFDK'ya sevk edildi
Alexander Sörloth PFDK'ya sevk edildi Trabzonspor'da kırmızı kart gören Alexander Sörloth, tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi.
12.02.2020 Trabzonspor
Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor PFDK'da!
Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor PFDK'da! Süper Lig'in 9. haftasının ardından Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.
29.10.2019 Galatasaray
TFF harekete geçti! Futbolcularını döven Halit Kurt'a detaylı soruşturma!
TFF harekete geçti! Futbolcularını döven Halit Kurt'a detaylı soruşturma! Kayseri'de yaşanan skandal olayla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) harekete geçti. TFF Hukuk Müşavirliği, sosyal medyada çıkan teknik direktörün futbolcularını tokatlama görüntüsünü delil olarak görüp, Halit Kurt hakkında soruşturma başlattı.
25.10.2019 Futbol
PFDK, Ali Koç'un cezasını açıkladı
PFDK, Ali Koç'un cezasını açıkladı Kurul, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'a sportmenliğe aykırı açıklamalarda bulunduğu gerekçesiyle 30 gün hak mahrumiyeti ve 20 bin lira para cezası verdi.
24.09.2019 Fenerbahçe
Mehmet Ekici, PFDK'ya sevk edildi
Mehmet Ekici, PFDK'ya sevk edildi Fenerbahçe'nin MKE Ankaragücü ile oynadığı müsabakada çıkan arbedenin ardından kırmızı kartla oyun dışında kalan Mehmet Ekici ve Hector Canteros, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.
10.04.2019 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Tff Hukuk Müşavirliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tff hukuk müşavirliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.