Teröristbaşı Murat Karayılan'dan alçak talimat!
Teröristbaşı Murat Karayılan'dan alçak talimat! Gara'da 53 teröristin öldürüldüğü "Pençe Kartal-2" operasyonunda sağ olarak yakalanan 2 PKK'lının Şırnak'ta Jandarma Komutanlığı'nda ifadeleri alındı. İfadelerde teröristbaşı Murat Karayılan'ın alçak talimatı ortaya çıktı.
25.02.2021 Gündem
İmralı Adası'nda orman yangını
İmralı Adası'nda orman yangını Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın ve 8 mahkumun hükümlü bulunduğu İmralı Adası'nda orman yangını çıktı. Lodosun etkisiyle büyüyen yangına orman ekipleri müdahale etmek için harekete geçti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yangınla ilgili "İmralı’daki cezaevinin çok ötesinde bir yerde, hemen Bekir Pakdemirli beyle temasa geçtik ve helikopterler harekete geçti gerekli çalışmalar yapılıyor bir lodos var ama zannediyorum yakın zamanda söndürülür. Büyük bir yangın değil" dedi.
27.02.2020 Yaşam
Son dakika: Bayık ve Karayılan bakın nereye kaçtı
Son dakika: Bayık ve Karayılan bakın nereye kaçtı Türkiye'nin Kandil'e operasyonu tüm kararlığıyla sürüyor. PKK'nın sözde lider kadrosunun ise nerede olduğu herkes tarafından merak ediliyordu. Genelkurmay İstihbarat Dairesi eski Başkanı Em. Korg. İsmail Hakkı Pekin teröristbaşlarının kaçabileceği bütün yerleri sıraladı. Karayılan ve Bayık hangi ülkeye kaçtı? İşte cevabı...
14.06.2018 Gündem
‘AKP, CHP'nin başı zorla...'
‘AKP, CHP'nin başı zorla...' Demirtaş, Erdoğan'a fena yüklendi
19.06.2013 Siyaset