İlk teravih namazı ne zaman 2021? Camilerde teravih namazı kılınacak mı, teravih namazı ne zaman nasıl kılınır, kaç rekattır?
İlk teravih namazı ne zaman 2021? Camilerde teravih namazı kılınacak mı, teravih namazı ne zaman nasıl kılınır, kaç rekattır? Koronavirüs nedeniyle bu sene de camilerde cemaat halinde teravih namaz kılınmayacak. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, teravih namazı evlerde kılınabilecek. Koronavirüs gölgesinde geçecek olan teravih namazı kaç rekattır, ne zaman, nasıl kılınır? İşte İlk teravih namazı...
10.04.2021 Gündem
Teravih namazı en az kaç rekat kılınır? Teravih namazı nasıl, ne zaman kılınır, yatsı namazından önce mi, sonra mı?
Teravih namazı en az kaç rekat kılınır? Teravih namazı nasıl, ne zaman kılınır, yatsı namazından önce mi, sonra mı? Diyanet İşleri Başkanlığı, koronavirüs sebebiyle camilerde cemaat halinde namaz kılınmayacağını ve teravih namazının evlerde kılınabileceğini açıklamasıyla, Teravih namazı hakkındaki araştırmalar da hızlandı. Ramazan ayının bu yıl da koronavirüs gölgesinde geçecek. Peki, Teravih namazı nasıl kılınır ve kaç rekattır? Teravih namazı ne zaman kılınır?
6.04.2021 Gündem