TEOG YEP sonuçları açıklandı! TEOG tercihleri ne zaman yapılacak?
TEOG YEP sonuçları açıklandı! TEOG tercihleri ne zaman yapılacak? TEOG sınavına giren öğrencilerin merakla beklediği YEP (Yerleştirme Esas Puanları) sonuçları açıklandı. Alınacak puanlara göre, okul tercihleri yapılacak. Peki TEOG tercihleri ne zaman başlayacak? İşte TEOG YEP sonuçlarına ilişkin merak edilenler...
29.09.2021 Gündem
TEOG YEP sonuçları açıklandı!
TEOG YEP sonuçları açıklandı! TEOG YEP (Yerleştirme Esas Puanları) sonuçları, milyonlarca öğrenci tarafından heyecanla bekleniyordu. YEP sonuçları az önce açıklandı. TEOG YEP sonuçlarına göre tercihler ne zaman yapılacak?
29.09.2021 Gündem
TEOG YEP sonuçları ne zaman açıklanacak?
TEOG YEP sonuçları ne zaman açıklanacak? TEOG YEP puanlarının açıklanacağı tarih, öğrenciler ve veliler tarafından merakla bekleniyor. Öğrencilerin YEP sonuçlarının açıklanması ile birlikte tercih süreci başlayacak. Peki TEOG YEP sonuçları ne zaman açıklanacak? Tercih işlemleri nasıl yapılacak?
29.09.2021 Gündem
MEB TEOG yerleştirme esas puanlarını açıklandı! İşte TEOG sonuçları
MEB TEOG yerleştirme esas puanlarını açıklandı! İşte TEOG sonuçları MEB tarafından düzenlenen Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TEOG) sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından merakla beklenen TEOG Yerleştirme Esas Puanları (YEP) açıklandı. TEOG YEP sonuçlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem