Bakan Kasapoğlu, TCG Anadolu'yu ziyaret etti: Bu gurur, hepimizin gururu
Bakan Kasapoğlu, TCG Anadolu'yu ziyaret etti: Bu gurur, hepimizin gururu Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, bu sabah İzmir Alsancak Limanı'na yanaşan dünyanın ilk silahlı insansız hava aracı (SİHA) gemisi TCG Anadolu'yu ziyaret etti. Bakan Kasapoğlu, “Alsancak Limanı'nda bu şaheser ayrı bir gururla tüm dünyaya mesaj veriyor. Bu gurur, hepimizin gururu. Türkiye iddiası olan, hayallerini gerçekleştiren bir ülke" dedi.
3.05.2023 Gündem
TCG Anadolu Gemisini ziyaret etmek için vatandaşlar kilometrelerce kuyruk oluşturdu
TCG Anadolu Gemisini ziyaret etmek için vatandaşlar kilometrelerce kuyruk oluşturdu Sarayburnu’nda vatandaşların ziyaretine açılan milli ve yerli gemi olan TCG Anadolu Gemisini gezmek isteyen vatandaşlar, kilometrelerce kuyruk oluşturdu. Cankurtaran’dan başlayıp Sarayburnu’nda biten kuyruk havadan görüntülendi.
22.04.2023 Gündem
MSB'den TCG Anadolu töreninde 'Atatürk' açıklaması
MSB'den TCG Anadolu töreninde 'Atatürk' açıklaması Milli Savunma Bakanlığı'nca (MSB), TCG Anadolu'nun hizmete alım törenine ilişkin Twitter'da paylaşılan görüntülerde; törende okunan marşta 'Atatürk' ifadesine sansür uygulandığı iddiasına ilişkin, "Görüntüleri hazırlayan kuruluş söz konusu görüntülerle ilgili soruşturma başlatmış olup, Bakanlığımız tarafından da konu yakından takip edilmektedir" açıklaması yapıldı.
12.04.2023 Gündem
Selçuk Bayraktar'dan TCG Anadolu açıklaması: Görünce gurur duydum
Selçuk Bayraktar'dan TCG Anadolu açıklaması: Görünce gurur duydum Türkiye'nin en büyük askeri gemisi TCG Anadolu bugün Deniz Kuvvetleri Komutanlığına teslim ediliyor. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, CNN TÜRK'e açıklamalarda bulundu. Teslim töreni öncesi TCG Anadolu gemisini gezdiğini ve Türk mühendisliği açısından gurur duyduğunu belirten Bayraktar, 'Dünyada ilk defa SİHA kısa pistli gemiye konuşlanmış olacak.' dedi.
10.04.2023 Ekonomi