Tayın bedeli alan yiyecek bedeli alabilir mi? Tayin bedeli kimlere verilir?
Tayın bedeli alan yiyecek bedeli alabilir mi? Tayin bedeli kimlere verilir? Memurlara yiyecek ve içecek yardımı yapılması yerine ödenen Tayın Bedeli, konusu memurların en çok araştırdığı konuların başında geliyor. Peki, Tayın bedeli alan yiyecek bedeli alabilir mi? Tayin bedeli kimlere verilir?
16.08.2020 Memur
Bekçi maaşı haberlerinin ardından EGM açıklama yaptı! ‘’Özlük hakları bakımından farklılıklar bulunmaktadır’’
Bekçi maaşı haberlerinin ardından EGM açıklama yaptı! ‘’Özlük hakları bakımından farklılıklar bulunmaktadır’’ Bekçi maaşı haberlerinin sosyal medyada yoğun bir şekilde tartışılmasının ardından EGM'den açıklama geldi. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), çarşı ve mahalle bekçilerinin ücretleriyle ilgili yaptığı açıklamada, "Çarşı ve mahalle bekçilerinin taban maaşlarına bakıldığında, öğrenim durumu, gösterge ve ek göstergelerine göre diğer devlet memurlarına ödenen taban aylıklarıyla aynıdır. Farklılıklar ise, emniyet hizmetleri sınıfına ödenen fazla çalışma ücreti ve tayin bedelinden kaynaklanmaktadır" açıklamasını yaptı.
3.02.2020 Gündem
Tayın Bedeli nedir ve nasıl hesaplanır?
Tayın Bedeli nedir ve nasıl hesaplanır? Memurlara yiyecek ve içecek yardımı yapılması yerine ödenen Tayın Bedeli, 2020 Ocak ayından itibaren arttı. Memurları yakından ilgilendiren ödeme olan Tayın Bedeli nedir? Nasıl hesaplanır? Tayın Bedeli’nin aylık net miktarı ne? Kimlere Tayın Bedeli ödeniyor? İşte detaylar…
21.01.2020 Çalışma Hayatı