Tatlı Bela

Tatlı Bela

Son dakika tatlı bela haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tatlı bela ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tatlı bela haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tatlı Bela

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tatlı bela gelişmeleri de dahil olmak üzere 96 tatlı bela haberi bulunmuştur. Tüm tatlı bela haberleri aşağıda listelenmiştir.
22 yıl sonra bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı
22 yıl sonra bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı Bursa’da 22 yıl önce karbonmonoksit zehirlenmesi nedeniyle bitkisel hayata giren Neslihan Köse (42), annesi Hale Kabacaoğlu’nun (69) çabalarıyla gördüğü tedaviler sonrası hayata yeniden başladı. Annesinin önce fiziksel olarak ayağa kaldırdığı Neslihan’ın, mental sağlığında da büyük ilerleme kaydedildi. Anlık hafızası yeniden oluşturulan Neslihan’ın unutmadığı tek şey ise şarkılar. Neslihan’ın en büyük hayali ise en sevdiği sanatçı olan Tarkan ile aynı sahneyi paylaşıp, onunla şarkı söylemek.
29.01.2024 Gündem
'Dön Ne Olur'u söyleyen Melike Şahin'e Ebru Gündeş'ten yorum!
'Dön Ne Olur'u söyleyen Melike Şahin'e Ebru Gündeş'ten yorum! Ebru Gündeş, 1999'da albüm tanıtımı esnasında beyin kanaması geçirmişti. Bu anlar kameralar tarafından kayda da alınmıştı. Melike Şahin, konserinde Gündeş'in ölümün eşiğinden döndüğü 'Dön Ne Olur' şarkısını seslendirdi. Sosyal medya hesabından meslektaşının videosunu paylaşan Gündeş'ten duygu yüklü bir yorum geldi.
7.01.2023 Magazin
Yasak Elma Julia kimdir? Nehir Erdoğan kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde rol aldı?
Yasak Elma Julia kimdir? Nehir Erdoğan kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde rol aldı? Yasak Elma dizisine 5 yeni oyuncu katıldı. Dizinin 161. fragmanında Nehir Erdoğan’ın yer aldığı görüldü. Yabancı Damat dizisinde gönülleri fetheden Nehir Erdoğan uzun bir aranın ardından Yasak Elma dizisinin kadrosuna dahil oldu. Peki, Nehir Erdoğan kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde rol aldı?
2.01.2023 Televizyon
Onur Büyüktopçu kimdir, kaç yaşında? Çarkıfelek'in yeni sunucusu Onur Büyüktopçu'nun biyografisi
Onur Büyüktopçu kimdir, kaç yaşında? Çarkıfelek'in yeni sunucusu Onur Büyüktopçu'nun biyografisi Kanal D’nin efsane programı Çarkıfelek, yeni sunucusu ve bölümleriyle ekranda olacak. Neşesi, eğlencesi ve birbirinden değerli ödülleriyle izleyici karşısına çıkacak olan Çarkıfelek’in sunuculuğunu oyuncu Onur Büyüktopçu üstlenecek. Peki, Onur Büyüktopçu kimdir, kaç yaşında ve nereli? Onur Büyüktopçu hangi dizlerde oynadı? Çarkıfelek ne zaman başlıyor? İşte Çarkıfelek'in yeni sunucusu Onur Büyüktopçu hakkında merak edilenler...
16.05.2020 Gündem
Cankat Ergin kimdir?
Cankat Ergin kimdir? Cankat Ergin kimdir? Sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Ünlü senarist Cankat Ergin'in hayatını kaybettiği haberi gündemde sarsıcı etki yarattı. İşte Cankat Ergin'in hayatı hakkında merak edilen tüm bilgiler...
14.08.2018 Gündem
Cüneyt Arkın kimdir?
Cüneyt Arkın kimdir? Türk sinemasının büyük aktörlerinden biri olan Cüneyt Arkın, rol aldığı filmlerle hafızalara kazınmıştır. Avantür filmlerin ünlü oyuncusu Cüneyt Arkın 300'den fazla filmde rol aldı. Filmlerinin bir kısmında yapımcı ve yönetmen olarak da çalıştı. İki oğlu olan ünlü oyuncu Türk Sineması'na Artist Dergisi'nin açtığı bir yarışma ile girdi. 1999yılında 36. Antalya Film Şenliği'nde "Yaşam Boyu Onur Ödülü" aldı. Bunun dışında 1969 ve 1976'da Antalya Film Şenliği ve 1972'de Adana Altın Koza Film Şenliği'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödüllerini aldı.
6.08.2018 Gündem
Murat Soydan hastaneye kaldırıldı
Murat Soydan hastaneye kaldırıldı Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Murat Soydan (77), evinde yatağından düşünce hastanelik oldu.
18.06.2018 Magazin
Eda Erol: Aşık olamıyorum devrelerimde sorun var
Eda Erol: Aşık olamıyorum devrelerimde sorun var ‘Sunucu Esra Erol’un kardeşi’ Eda Erol olarak tanıdık onu. Daha sonra Alişan ile nişanlandı, herkes onları konuştu. 2,5 ay süren bu ilişkinin ardından Eda Erol kendini oyunculuğa adadı. O artık yepyeni bir Eda!
2.06.2018 Magazin
Berk Oktay kimdir?
Berk Oktay kimdir? Berk Oktay kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Yakışıklılığı ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken Berk Oktay'ın hayatına dair bilgiler merak edilerek araştırılmaya başlandı. İşte Berk Oktay ile ilgili bilgiler...
30.04.2018 Gündem
Berk Oktay ve eşi Merve Şarapçıoğlu kimdir?
Berk Oktay ve eşi Merve Şarapçıoğlu kimdir? Berk Oktay ve eşi Merve Şarapçıoğlu kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılıyor. Başarılı ve yakışıklı oyuncu Berk Oktay ve güzel eşi Merve Şarapçıoğlu'nun hayatı merak ediliyor. İşte Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu ile ilgili bilgiler...
21.03.2018 Gündem
Tatlı Bela final mi yapıyor? Tatlı Bela 129. bölüm fragmanı yayınlandı!
Tatlı Bela final mi yapıyor? Tatlı Bela 129. bölüm fragmanı yayınlandı! Tatlı Bela fenomen Hint dizileri arasında yer alıyor. Gitgide sona yaklaşan Tatlı Bela'nın bu akşam final yapıp yapmayacağı merak konusu oldu. Tatlı Bela 129. bölümünde Inderjeet Shlok'u kaçırıyor. İşte tüm ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem
Tatlı Bela 125. yeni bölümünde Shlok'tan Ashta'ya romantik sürpriz!
Tatlı Bela 125. yeni bölümünde Shlok'tan Ashta'ya romantik sürpriz! Tatlı Bela 125. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Tatlı Bela'da hafızasını kaybeden Ashta Inderjit'in karısı olduğunu düşünse de Shlok gerçeği ona hatırlatmak için elinden geleni yapıyor. Heyecanlı olaylarıyla Tatlı Bela bu akşam...
29.09.2021 Gündem
Tatlı Bela 114. yeni bölümünde Anjali zor durumda!
Tatlı Bela 114. yeni bölümünde Anjali zor durumda! Tatlı Bela 114. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Tatlı Bela'nın yeni bölümünde Anjali Ahilya'nın tuzağına çekiliyor. Peki Ahilya'nın planı nedir, Anjali'yi öldürecek mi? Tatlı Bela bu akşam Kanal 7 ekranlarında olacak.
29.09.2021 Gündem
Tatlı Bela 107. yeni bölümünde ihaleyi kim kazanacak?
Tatlı Bela 107. yeni bölümünde ihaleyi kim kazanacak? Tatlı Bela 107. yeni bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Tatlı Bela'da inderjit Sarkar ihale için rakam belirlerken Shlok ve Astha bunu öğrenmeye çalışıyor. Peki başarılı olabilecekler mi? İhaleyi Agnihotri ailesi mi alacak? Hepsi bu akşam Tatlı Bela'nın yeni bölümünde olacak.
29.09.2021 Gündem
Tatlı Bela 98. yeni bölümünde Niranjan ile Shlok karşılaşır!
Tatlı Bela 98. yeni bölümünde Niranjan ile Shlok karşılaşır! Tatlı Bela 98. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Tatlı Bela'da heyecanın dorukta olduğu yeni bir bölüm yaşanacak. Muhtaç duruma düşen Niranjan sonunda sevgili oğlu Shlok'a kavuşsa da onun gönlünü alması kolay olmayacaktır. Tüm gelişmeler bu akşam Tatlı Bela'da olacak.
29.09.2021 Gündem
Tatlı Bela 93. yeni bölümünde Astha ve Shlok'un restoranı kapatılıyor!
Tatlı Bela 93. yeni bölümünde Astha ve Shlok'un restoranı kapatılıyor! Tatlı Bela 93. yeni bölümü bu akşam izleyicileriyle buluşacak. Tatlı Bela'da Shlok ile Astha'yı büyük bir şok bekliyor, yaptıkları lokantanın ruhsatı olmadığı için zabıta el koyuyor. Peki ne yapacaklar, lokantanın kapanmasını engelleyebilecekler mi? Hepsi bu akşam Tatlı Bela'da olacak.
29.09.2021 Gündem
Tatlı Bela 91. yeni bölümünde Shlok ile Astha yemek yerini açıyor!
Tatlı Bela 91. yeni bölümünde Shlok ile Astha yemek yerini açıyor! Tatlı Bela 91. yeni bölümüyle bu akşam Kanal 7'de izlenebilecek. Tatlı Bela'da Shlok Astha'ya büyük annesinin verdiği altınları ne yaptığını soruyor, bu olay sorun yaratacak mı? İşte Tatlı Bela'nın yeni bölümünde yaşanacaklar...
29.09.2021 Gündem
Tatlı Bela 88. yeni bölümünde Anjali gizlice Agnihotri malikanesine gidiyor!
Tatlı Bela 88. yeni bölümünde Anjali gizlice Agnihotri malikanesine gidiyor! Tatlı Bela 88. yeni bölümüyle bu akşam Kanal 7 ekranlarında olacak. Tatlı Bela'da Anjali'nin Divali Bayramı için Agnihotri malikanesine gitmesi ve mum yakması ilgi uyandırdı. Peki Niranjan onu görecek mi? Tüm merak edilenler bu akşam Tatlı Bela'da olacak.
29.09.2021 Gündem
Tatlı Bela 87. yeni bölümünde Astha kayboluyor!
Tatlı Bela 87. yeni bölümünde Astha kayboluyor! Tatlı Bela 87. yeni bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Fenomen Hint dizisi Tatlı Bela'da heyecanlı olaylar bitmek bilmiyor. Babasının gerçek yüzünü gören ve evden ayrılan Shlok ve Astha için zor günler bitmek bilmiyor. İşte Tatlı Bela'nın yeni bölümünde yaşanacaklar...
29.09.2021 Gündem
Tatlı Bela 72. bölüm fragmanı yayınlandı!
Tatlı Bela 72. bölüm fragmanı yayınlandı! Tatlı Bela izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının ilgi ile takip edilen dizisi Tatlı Bela 72. yeni bölümde ortalık karışıyor. Tatlı Bela 72. bölümüyle 21:30'da ekranlara gelecek...
29.09.2021 Gündem
Tatlı Bela 60. yeni bölümünde Shlok Astha'yı yakalıyor!
Tatlı Bela 60. yeni bölümünde Shlok Astha'yı yakalıyor! Tatlı Bela 60. bölüm fragmanında heyecanlı gelişmeler yaşanıyor. Tatlı Bela'da Astha ile Anjali gitgide daha iyi anlaşmaya başlıyor. Niranjan ise bu durumdan hiç hoşlanmıyor ve yine şiddete başvurmaya hazırlanıyor. Tatlı Bela bu akşam Kanal 7'de olacak.
29.09.2021 Gündem
Tatlı Bela 58. yeni bölümünde Anjali anne ve babasıyla karşılaşıyor!
Tatlı Bela 58. yeni bölümünde Anjali anne ve babasıyla karşılaşıyor! Kanal 7 ekranlarının fenomen Hint dizisi Tatlı Bela bu akşam 58. yeni bölümüyle izlenebilecek. Tatlı Bela'nın yeni bölümünde Anjali anne ve babasını dilencilik yaparken buluyor, peki bundan sonra neler yaşanacak? Hepsi bu akşam Tatlı Bela'da olacak.
29.09.2021 Gündem
Tatlı Bela 52. bölümünde Shlok bebek istiyor!
Tatlı Bela 52. bölümünde Shlok bebek istiyor! Tatlı Bela 52. bölümüyle bu akşam Kanal 7'de yayınlanacak. Sevilen Hint dizisi Tatlı Bela'nın her bölümünde ayrı bir heyecan yaşanıyor. Bu akşam ise Shlok Astha ile bebeklerinin olmasını istiyor, yaşanan olaylar ise komik anların yaşanmasına neden oluyor. İşte Tatlı Bela'nın yeni bölüm tanıtımı...
29.09.2021 Gündem
Tatlı Bela 51. bölümünde Jiyothi Agnihotri malikanesine geliyor!
Tatlı Bela 51. bölümünde Jiyothi Agnihotri malikanesine geliyor! Tatlı Bela 51. bölüm fragmanı yayınlandı. Tatlı Bela'nın yeni bölümünde Astha Anjali için doğum günü partisi düzenliyor ve Jiyothi'yi de getiriyor. Peki Jiyothi ne yapacak? Abhay'dan kurtulabilecek mi? Tüm merak edilenler bu akşam Tatlı Bela'da...
29.09.2021 Gündem
Tatlı Bela 50. yeni bölümünde Jiyothi ve Anjali konuşuyor!
Tatlı Bela 50. yeni bölümünde Jiyothi ve Anjali konuşuyor! Tatlı Bela 50. bölüm fragmanı yayınlandı. Tatlı Bela'nın yeni bölümünde Jiyothi ve Anjali telefonda konuşuyor, peki bu gelişmeden sonra neler olacak? İşte Tatlı Bela'nın bu akşam ekranlara gelecek olan yeni bölüm fragmanı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tatlı Bela ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tatlı bela haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.