Uzmanlardan önemli uyarı! Görünmeyen bulaştırıcılara karşı önlem alın!
Uzmanlardan önemli uyarı! Görünmeyen bulaştırıcılara karşı önlem alın! Virüs bulaştığı halde HES kodu ile tespit edilemeyen gizli taşıyıcıların Kovid-19’un ilk versiyonunun da mutant virüslerin de her yerde hızla yayılmasına yol açtığını söyleyen uzmanlara göre karantina süresinin test sonucu negatif çıkana kadar sürmesi gerekiyor.
2.04.2021 Sağlık
Koca tankı devirdiler dünyaya rezil oldular!
Koca tankı devirdiler dünyaya rezil oldular! israil'den gelen görüntüler şaşkınlık yarattı. İsrail ordusuna ait bir tank, taşıyıcıya yüklendiği sırada sürücünün kontrolü kaybetmesi ile devrildi.
23.11.2020 Dünya
Ukrayna’da taşıyıcı annelerin doğurduğu bebeklerden 6’sı ailesine kavuştu
Ukrayna’da taşıyıcı annelerin doğurduğu bebeklerden 6’sı ailesine kavuştu Ukrayna'nın başkenti Kiev'de özel bir klinik, taşıyıcı annelerden dünyaya gelen ve ülke sınırları kapalı olduğu için yurt dışındaki ailelerinin teslim alamadığı 46 bebekten 6'sının daha ailesine kavuştuğu bildirildi.
11.06.2020 Dünya
Taşıyıcı annelerin doğurduğu onlarca bebek virüs sebebiyle elde kaldı
Taşıyıcı annelerin doğurduğu onlarca bebek virüs sebebiyle elde kaldı Ukraynalı taşıyıcı annelerden dünyaya gelen onlarca bebek, corona virüs salgını nedeniyle yurt dışındaki ebeveynlerine ulaştırılamayınca toplu halde Kiev'deki bir otele yerleştirildi.
14.05.2020 Dünya