Tarkan Tevetoğlu

Tarkan Tevetoğlu

Son dakika tarkan tevetoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tarkan tevetoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tarkan tevetoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tarkan Tevetoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tarkan tevetoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 147 tarkan tevetoğlu haberi bulunmuştur. Tüm tarkan tevetoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tarkan: Yazı özledim
Tarkan: Yazı özledim Pandemi sürecinde kendisini önlem amaçlı karantinaya alan megastar Tarkan Tevetoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ah ah, inşallah yakındır o günler" diyerek yazı özlediğini ifade etti.
28.02.2021 Magazin
Tarkan'dan corona virüs paylaşımı
Tarkan'dan corona virüs paylaşımı Megastar Tarkan, sosyal medya hesabından maskeli ve eldivenli bir fotoğrafını paylaştı.
5.06.2020 Magazin
Megastar Tarkan'dan güzel haber! Annesi dün taburcu oldu
Megastar Tarkan'dan güzel haber! Annesi dün taburcu oldu Tarkan’ın annesi Neşe Tevetoğlu’ndan iyi haber geldi. Bacağındaki damar tıkanıklığı nedeniyle özel bir hastanede tedavi gören Tevetoğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
19.01.2020 Magazin
Megastar Tarkan'ın annesi hastaneye kaldırıldı!
Megastar Tarkan'ın annesi hastaneye kaldırıldı! 'Felaket tellalı' lakabıyla tanınan ses sanatçısı Onur Akay'dan bir kötü haber daha geldi. Akay, Tarkan'ın annesi Neşe Tevetoğlu'nun hastaneye kaldırıldığını duyurdu.
16.01.2020 Magazin
Liya'ya kardeş istiyorlar
Liya'ya kardeş istiyorlar 10 ay önce kızı Liya’yı kucağına alan Tarkan’ın eşi Pınar Tevetoğlu, ikinci çocuğu istiyor.
18.05.2019 Magazin
Megastar ilk kez kızını paylaştı!
Megastar ilk kez kızını paylaştı! Eşi Pınar Tevetoğlu’nun Anneler Günü’nü sosyal medya hesabından kutlayan Tarkan bu paylaşımında kızı Liya'nın fotoğrafını da ilk kez paylaşmış oldu.
13.05.2019 Magazin
Tarkan evi terk edip otele mi yerleşti?
Tarkan evi terk edip otele mi yerleşti? Tarkan ile Pınar Tevetoğlu 29 Nisan 2016'da, sade bir törenle evlenmişti. Kızları Liya 6 ay önce dünyaya geldi. Çiftin bir süredir arasının bozuk olduğu, geçen hafta kavga ettikleri, Tarkan'ın evi terk ettiği iddia edildi.
20.01.2019 Magazin
Flaş karar! Bebek doğduktan sonra...
Flaş karar! Bebek doğduktan sonra... Tarkan ve eşi Pınar Tevetoğlu, bebekleri bir yaşına girene kadar dadı tutmama kararı aldı
20.05.2018 Magazin
Tarkan baba olacağını sosyal medya hesabından açıkladı!
Tarkan baba olacağını sosyal medya hesabından açıkladı! Tarkan eşi Pınar Tevetoğlu'nun hamile olduğu açıkladı.
8.02.2018 Magazin
Pınar Tevetoğlu'dan 150 bin liralık alışveriş!
Pınar Tevetoğlu'dan 150 bin liralık alışveriş! Daha şık giyinmesi için Tarkan'ın tuttuğu moda danışmanı ile alışverişe çıkan eşi Pınar Tevetoğlu 150 bin liralık kış alışverişi yaptı.
26.11.2017 Magazin
FETÖ Tarkan'ı da dinlemiş
FETÖ Tarkan'ı da dinlemiş Posta Gazetesi yazarı Candaş Tolga Işık bugünkü yazısında Fetullahçı Terör Örgütü'nün megastar Tarkan'ı 15 ay boyunca dinlediğini iddia etti.
17.11.2017 Magazin
Sezen Aksu söyledi, Tarkan mest oldu!
Sezen Aksu söyledi, Tarkan mest oldu! Megastar Tarkan, Sezen Aksu'nun yeni albümünü ne kadar beğendiğini böyle gösterdi.
26.01.2017 Magazin
Beyaz'ın skeci sosyal medyayı salladı
Beyaz'ın skeci sosyal medyayı salladı Tarkan evlendi, Beyaz’ın annesini telaş sardı... 'Müzmin bekar' Beyazıt Öztürk, hazırladığı video ile Tarkan tevetoğlu'nun evlilik kararı almasına göndermede bulundu. Beyaz Show'un dün gece yayınlanan bölümünde ekranlara gelen videoda, Beyaz’ın annesinin, Tarkan’ın evliliği sonrası adeta oğluna dünyayı dar ettiği görülüyor. Apartman kapıcısı da işten kovulma pahasına Beyaz’a demediğini bırakmıyor. İzleyenleri kahkahaya boğan videoda, özellikle Beyaz'ın annesinin "Oğlum kalk kalk, Tarkan evlenmiş. Kalksana ulan ibiş. Tarkan'ın bile evlendiği şu dünyada, sen kim oluyorsun da evlenmiyorsun lan hadsiz" sözleri dikkati çekti.
8.05.2016 Sinema-Dizi
Tosic'in eşi Jelena Karleusa kimdir?
Tosic'in eşi Jelena Karleusa kimdir? Dün Beşiktaş'ın yuvasına kavuştuğu gün siyah beyazlı futbolcu Tosic'in eşi Jelena Karleusa'da eşini ve takımı yalnız bırakmadı. Tribünlerde dikkatleri üzerine çeken seksi isim Jelena Karleusa kimdir? İşte Jelena Karleusa hakkında tüm merak edilen soruların yanıtları...
12.04.2016 Magazin
Nihat Doğan damga vurdu
Nihat Doğan damga vurdu Hazırladığı bültenler ile magazin dünyasının nabzını tutan Medya Takip Merkezi ve Magazin Gazetecileri Derneği, ünlülerin şubat karnesini açıkladı...
2.03.2015 Magazin
MHP'den Tevetoğlu sürprizi!
MHP'den Tevetoğlu sürprizi! Popun Megastar’ı Tarkan Tevetoğlu’nun kuzeni Arif Tevetoğlu, MHP’den Maltepe Belediye Başkanlığı için adaylığını koydu...
22.01.2014 Siyaset
Seçimlerde sürpriz aday!
Seçimlerde sürpriz aday! Tarkan'ın kuzeni hangi partiden aday oldu?
22.01.2014 Magazin
Uyuşturucu tedavisi görecek!
Uyuşturucu tedavisi görecek! Mahkemeden flaş karar...
26.12.2013 Magazin
Tarkan ‘e-mail’i açıkladı!
Tarkan ‘e-mail’i açıkladı! Ünlü şarkıcı Tarkan, uyuşturucu kullandığı iddiasıyla 2 yıla kadar hapis cezasıyla yargılandığı davada, işadamı Murat Erdoğan’a gönderdiği iddia edilen e-maile cevap verdi...
11.12.2013 Magazin
Karar bugün açıklanıyor
Karar bugün açıklanıyor Tarkan'ın uyuşturucu davasında flaş gelişme!
11.12.2013 Magazin
'Canım tombulum bizi aylarca dinlemişler!’
'Canım tombulum bizi aylarca dinlemişler!’ 'Tarkan, müvekkilime 03.46’da bir mail atmıştır'
13.09.2013 Magazin
Tarkan'dan Gezi Parkı açıklaması!
Tarkan'dan Gezi Parkı açıklaması! Sanatçı Tarkan Tevetoğlu da Taksim Gezi Parkı'nda yaşananları protesto etti
29.09.2021 Gündem
Savcı: Tarkan tedavi görsün!
Savcı: Tarkan tedavi görsün! Ünlü şarkıcı Tarkan’ın uyuşturucu kullandığı iddiasıyla 1 yıldan 2 yıla kadar hapis cezasıyla yargılandığı 17 sanıklı davada, savcı Hüseyin Kaya mütalaasını verdi
29.09.2021 Gündem
Savcı Tarkan için kararını verdi
Savcı Tarkan için kararını verdi Uyuşturucu davasında mütalaa açıklandı
29.09.2021 Gündem
Tarkan'ın yeni imajı şaşırttı!
Tarkan'ın yeni imajı şaşırttı! Almanya'ya tatilini geçirmek için gelen Tarkan'ın yeni imajı görenleri şaşırttı
27.10.2012 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tarkan Tevetoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tarkan tevetoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.