Tarihi Zirve

Tarihi Zirve

Son dakika Tarihi zirve haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tarihi zirve ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tarihi zirve haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tarihi Zirve

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tarihi zirve gelişmeleri de dahil olmak üzere 828 tarihi zirve haberi bulunmuştur. Tüm tarihi zirve haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oğlu için kendini feda etti ölümden döndü! O anlar kameralara yansıdı
Oğlu için kendini feda etti ölümden döndü! O anlar kameralara yansıdı Bursa’da iftar vakti çok sayıda başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğrayan adam ölümden döndü. Çenesi kırılan, kulağına 30 dikiş atılan, elleri parçalanan 46 yaşındaki 2 çocuk babası plastik cerrahide ameliyata alınacak, 1,5 ay pipet ile beslenecek. 10 yaşındaki çocuğu son anda kaçıp kurtulurken, köpeklerin saldırısı ve yere yatırdıkları adama öldüresiye saldırması kameraya yansıdı. Onu gören bir arkadaşı ise otomobille sürekli klakson çalarak Mesut Karagözoğlu'nu ölümden kurtardı.
7.04.2024 Gündem
Ödeme tarihi öne çekildi! Paralar banka hesaplarına aktarılıyor
Ödeme tarihi öne çekildi! Paralar banka hesaplarına aktarılıyor Binlerce kişi bekliyordu. Ödemeler başlıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla her ay yatırılan Evde Bakım Yardımı ödemelerini Ramazan Bayramı dolayısıyla öne çekerek yarın toplam 4,2 milyar TL ödeme yapacaklarını bildirdi.
7.04.2024 Ekonomi
Bayram öncesi rekor sürprizi! Tarihi zirve sonrası borsa rallisi sürecek mi?
Bayram öncesi rekor sürprizi! Tarihi zirve sonrası borsa rallisi sürecek mi? Bayram öncesi borsa sürpriz yükselişle tüm zamanların rekorunu kırdı. Yüksek faizler TL’ye ilgiyi artırıyor. Risk primin daha da düşmesi yabancı yatırımların önünü açabilir
7.04.2024 Ekonomi
Fed'in faiz kararından sonra altın piyasasında yeni gelişme!
Fed'in faiz kararından sonra altın piyasasında yeni gelişme! ABD Merkez Bankası (Fed) piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı. Peki karar sonrasında altın, dolara ilişkin beklentiler neler? Ekonomist Belgin Maviş, milliyet.com.tr’ye piyasalara ilişkin beklentilerini açıkladı. İşte detaylar...
20.03.2024 Ekonomi
Altında 2900 lira işaret edildi! Yatırımcı için yeni rekor tarihi verildi
Altında 2900 lira işaret edildi! Yatırımcı için yeni rekor tarihi verildi Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Tarihi zirve sonrası piyasalarda beklentiler değişti. Peki altın, borsa, mevduat faizi ve dolar yatırımları arasında en çok kazandıran hangisi oldu? Gram altın için yıl sonu tahmini yapıldı. İşte detaylar...
12.02.2024 Ekonomi
Erdoğan başkanlığındaki Dolmabahçe'deki tarihi zirve sonrası ilk açıklama: Teröristan'a izin verilmeyecek
Erdoğan başkanlığındaki Dolmabahçe'deki tarihi zirve sonrası ilk açıklama: Teröristan'a izin verilmeyecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki Dolmabahçe Çalışma Ofisi'ndeki güvenlik toplantısı sona erdi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Toplantının ardından İletişim Başkanlığı'ndan yazılı açıklama yapıldı.
13.01.2024 Gündem
Altında tarihi zirve geliyor! Gram altına yatırım yapan büyük kazanacak
Altında tarihi zirve geliyor! Gram altına yatırım yapan büyük kazanacak Altın fiyatlarında bomba yükseliş gerçekleşti. Altın rekor üstüne rekor kırdı, yatırımcısına büyük kazanç sağladı. Öte yandan ABD'den gelen beklentilerle güçlenen ons altın fiyatı 2000 dolar seviyesine yerleşti. Ons altın fiyatından esen rüzgarla hafta başında rekor seviyeleri yakalayan altın gram fiyatı bugün 1907 TL ile tüm zamanların rekorunu kırdı. Altın fiyatları tarafında yaşanan hareketlilik sonrası Kapalıçarşı'da gram, çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını fiyatları öne çıkanlar arasına girdi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dikkat çeken altın yorumları yaparak 'Son bir alım fırsatı doğacak' dedi ve tarih verdi.
30.11.2023 Ekonomi
Altın fiyatlarında tarihi zirve, böylesi telaffuz dahi edilmedi! Altın yatırımcısı için kritik 'pazartesi' uyarısı geldi
Altın fiyatlarında tarihi zirve, böylesi telaffuz dahi edilmedi! Altın yatırımcısı için kritik 'pazartesi' uyarısı geldi Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Altın borcu olanlar ve düğün hazırlığı yağanlar, ' Altın fiyatları artacak mı, düşecek mi?' sorununa yanıt arıyor. Altın piyasasında ise hareketli günler yaşanıyor. Altın gram fiyatı, özellikle ons tarafından esen rüzgarların etkisiyle rekor üstüne rekor kırdı. Ons altın 16 Mayıs 2023 tarihinde gördüğü 2018 doları test etti. Gram altın tarafında da yükseliş gözlemleniyor. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın almak isteyen için dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Peki, altın ne kadar oldu? Bugün gram altın kaç TL? Çeyrek altın ne kadar? Canlı ve güncel altın fiyatları, bugün altında anlık son durum.
27.11.2023 Ekonomi
Borsa İstanbul'dan bir rekor daha
Borsa İstanbul'dan bir rekor daha Borsa İstanbul güne yüzde 0,52 oranında yükselişle 7296 puandan başladı. BİST açılışın ardından 7363 puan ile rekor kırdı.
3.08.2023 Ekonomi
Yatırımın adresi Türkiye oldu! Bölgesel merkez haline geldi
Yatırımın adresi Türkiye oldu! Bölgesel merkez haline geldi Türkiye gerek portföy gerekse doğrudan yatırımda yabancının rotasına girdi. Risk primi düşerken, borsa zirve yaptı. İngiltere ve Güney Kore’den yatırım sinyali gelirken, ABD’li devler de Türkiye’yi bölgesel merkez olarak görüyor.
1.08.2023 Ekonomi
Fed faiz kararı son dakika! Dolar, euro ve altını olanlar dikkat
Fed faiz kararı son dakika! Dolar, euro ve altını olanlar dikkat Fed'in faiz kararı piyasalar tarafından merakla beklenmeye başladı. Yatırımcılar faiz kararına saatler kala altın, dolar ve euro tarafında neler olacağını tahmin etmeye çalışıyor.
14.06.2023 Ekonomi
Katil köpek balığı için profesörden ürperten yorum: Mısır'da ölen Rus turist ilk vakası olmayabilir
Katil köpek balığı için profesörden ürperten yorum: Mısır'da ölen Rus turist ilk vakası olmayabilir Mısır'da denize giren Rus turiste saldırıp ölümüne neden olan kaplan köpek balığının davranışını ‘olağan dışı’ olarak yorumlayan Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, “Görüntüleri izlediğim zaman o köpek balığının sanki ilk vakası değil gibi geldi bana. Daha önce de bu tür durumları yaşamış bir balığa benzettim” görüşünü dile getirdi.
14.06.2023 Dünya
Altın fiyatlarında yeni 'ralli' olabilir! Gram altındaki tarihi zirve sonrası son dakika tahmini geldi
Altın fiyatlarında yeni 'ralli' olabilir! Gram altındaki tarihi zirve sonrası son dakika tahmini geldi Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatları uçuşa geçti, yeni zirve için flaş tahminler yapıldı. Yeni haftada altın fiyatlarının ne seviyede olacağın merak konusu olmuştu. Altın yatırımcısını ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Gram altın fiyatı yeni haftada rekor seviyeleri test ederken, yurt dışında ons altın fiyatı kararsız bir seyir izliyor. Bugün ise kritik karar açıklanacak. Peki piyasalarda beklentiler neler? Bugün çeyrek altın, gram altın, yarım altın, Cumhuriyet altını ne kadar, kaç lira? İşte detaylar...
14.06.2023 Ekonomi
Kuzey Kore'den kritik zirveye kıtalararası balistik füzeli mesaj!
Kuzey Kore'den kritik zirveye kıtalararası balistik füzeli mesaj! Kuzey Kore yönetimi, Japon Denizi istikametine doğru kıtalararası balistik füze ateşledi. Füze denemesinin Japonya Başbakanı Fumio Kishida ve Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Sook Yeol arasında bugün yapılacak kritik zirve öncesinde gerçekleştirilmesi, "Tokyo ve Seul'e mesaj" olarak yorumlandı.
16.03.2023 Dünya
Altın fiyatları birden uçuşa geçti! Altında tarihi rekor, uzman isimden çarpıcı uyarı geldi
Altın fiyatları birden uçuşa geçti! Altında tarihi rekor, uzman isimden çarpıcı uyarı geldi Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatları uçuşa geçti. Altın fiyatlarında tarihi zirve görüldü. Ons altın 1957,3 dolara, gram altın da 1184,3 lira kadar yükseldi. Böylece gram altın tarihi yüksek seviyeye ulaşmış oldu. Öte yandan altın fiyatlarıyla ilgili uzmandan çarpıcı bir tahmin geldi. Peki, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar oldu? İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
2.02.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya böyle duyurdu! "Terör tehdidi yok olana kadar durmayacağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya böyle duyurdu! "Terör tehdidi yok olana kadar durmayacağız" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 9. Türk Devletleri Teşkilatı Zirvesi'nde önemli açıklamalarda bulunarak, "Türkiye olarak eli kanlı terör örgütleriyle mücadelemizi sürdürüyoruz. Terör tehdidi yok olana kadar durmayacağız. Çetelerle, terör örgütleriyle, iklim değişikliğiyle de birlikte mücadele vermeliyiz." ifadelerini kullandı.
11.11.2022 Siyaset
Kripto paralarda büyük deprem! Kırmızı alarm
Kripto paralarda büyük deprem! Kırmızı alarm Kripto para birimleri yeni haftada sert düşüşlere sahne oluyor. Özellikle sabah saatlerinde Bitcoin’de gerçekleşen düşüşün etkisiyle birlikte piyasa resmen kırmıza büründü. Bitcoin bugün kritik destek bölgesine yaklaştı. Bitcoin ve Ethereum öncülüğünde gerçekleşen düşüş piyasanın geneline yansıdı. Dijital varlıkların toplam sermaye değeri bugün 900 milyar dolar seviyesinin altına indi. Kripto paraların toplam sermaye değeri 862 milyar doları gördü.
19.09.2022 Ekonomi
Gürcistan'dan Artvin'e akın! Ayçiçek yağı ve toz şeker için geliyorlar
Gürcistan'dan Artvin'e akın! Ayçiçek yağı ve toz şeker için geliyorlar Artvin'in Kemalpaşa ilçesine günübirlik gelen Gürcüler, zincir marketlerin önünde uzun kuyruklar oluşturup, özellikle koli koli sıvı yağ alarak kendi ülkelerine dönüyor. Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek, "Bu yoğunluğun asıl sebebi; Gürcistan tarafının alım gücünün yükselmiş olması, bizim ürünlerimizin fiyatlarının onlara daha cazip gelmesi. Ağırlıklı olarak sıvı yağ ve toz şekere talep çok dikkat çekiyor. Karınca ticareti yapıyorlar" dedi.
21.08.2022 Ekonomi
Borsa İstanbul’da tarihi zirve! Yüzde 15'in üzerine çıktı
Borsa İstanbul’da tarihi zirve! Yüzde 15'in üzerine çıktı TCMB geçen haftaki toplantısında sürpriz bir karar alarak politika faiz oranını yüzde 14’ten yüzde 13 seviyesine çekti. Bu karar Borsa İstanbul’da dalgalanmaya neden olsa da, borsa tarihinin en verimli ağustos aylarından biri kayda geçti. Hisse senetlerinde yabancı payı cuma günü itibarıyla yüzde 34’ün üzerinde çıktı.
21.08.2022 Ekonomi
Tarihi zirveden sonra Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski dünyaya duyurdu: Erdoğan'a müzakereler ve destek için minnettarım
Tarihi zirveden sonra Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski dünyaya duyurdu: Erdoğan'a müzakereler ve destek için minnettarım Dünyanın gözü dün Lviv'de gerçekleşen üçlü zirvedeydi. Zirvede Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski ve BM Genel Sekreteri Guterres görüşmüştü. Üçlü zirve öncesinde Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan görüşmüştü. Zelenski, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, “Anlaşmaların uygulanması, Türkiye ve Ukrayna’yı güçlendirecek. Bu müzakereler ve destek için minnettarım” dedi.
19.08.2022 Dünya
Roman Abramovich Dolmabahçe'de! Yine orada görüldü, sürpriz fotoğraf...
Roman Abramovich Dolmabahçe'de! Yine orada görüldü, sürpriz fotoğraf... Dünyanın merakla beklediği tahıl sevkiyatı anlaşması imza töreni Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Töreni takip edenler arasında ünlü Rus milyarder Roman Abramovich de vardı. Abramovich, geçtiğimiz aylarda gerçekleşen tarihi Rusya-Ukrayna barış görüşmelerine de katılmıştı.
22.07.2022 Gündem
Tahıl sevkiyatında detaylar belli oldu! Türkiye denetleyecek, boğazlarda ve...
Tahıl sevkiyatında detaylar belli oldu! Türkiye denetleyecek, boğazlarda ve... Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Dolmabahçe Sarayı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve BM Genel Sekreteri António Guterres'in katılımı ile düzenlenen tarihi 'tahıl koridoru' anlaşması sonrası CNN Türk'te sevkiyatın detaylarını açıkladı. Öte yandan Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Tahıl sevkiyatı Ukrayna'daki 3 liman üzerinden yapılacak. Türkiye boğazlara giriş-çıkış öncesi, gemi kontrolü yapacak." ifadeleri kullanıldı.
22.07.2022 Gündem
İbrahim Kalın'dan tahıl koridoru açıklaması: Türkiye'nin diplomatik başarısıdır
İbrahim Kalın'dan tahıl koridoru açıklaması: Türkiye'nin diplomatik başarısıdır Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Karadeniz'den Ukrayna tahılının güvenli şekilde geçirilmesi için Dolmabahçe Sarayı'nda gerçekleştirilen tahıl koridoru imza töreninin ardından açıklamalarda bulundu. Kalın, anlaşmanın Türkiye'nin diplomatik başarısı olduğunu söylerken, "Tek mesele tahıl sevkiyatı değil. Orada insanlar ölüyor, evler yıkılıyor. Bunun önüne geçmek gerek. Biz bu denge politikamızı tutarlı bir şekilde devam ettireceğiz" dedi.
22.07.2022 Siyaset
İstanbul'da tarihi zirve! Uzmanlar yorumladı: Türkiye kazandı
İstanbul'da tarihi zirve! Uzmanlar yorumladı: Türkiye kazandı Karadeniz üzerinden dünya pazarlarına tahıl ve diğer gıda ürünlerinin taşınmasına ilişkin anlaşma İstanbul'da imzalandı. Canlı yayında uzmanlar tarihi imzayı yorumladı. Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Hakkı Caşın, "Türkiye bu oyunda kazandı. Koordinasyonun Türkiye'de olması önemli bir avantaj getiriyor. Bu Türkiye'nin bir başarısı" dedi. Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ece Baban ise "Tüm dünyada yankı uyandıran İstanbul'da Türkiye'nin merkezinde bulunduğu, barış için belgeler imzalanması önemli bir adım atılması çok çok kıymetli" diye konuştu. Dr. Eray Güçlüer de " Türkiye'nin ağırlığı bu krizin çözülmesinde çok önemli bir faktör olarak ortaya çıktı. Artık Türkiye milli gücü ile sadece kendi bölgesinde değil dünya çapında etkisini gösterdi" ifadelerini kullandı.
22.07.2022 Gündem
CIA Direktörü Willam Burns Putin'in sağlık durumunu açıkladı! Yürüyüşü dünyada gündem olmuştu...
CIA Direktörü Willam Burns Putin'in sağlık durumunu açıkladı! Yürüyüşü dünyada gündem olmuştu... Tarihi zirve için Tahran'a giden Rusya Devlet Başkanı Putin'in uçağından indiği anlara ait görüntüler sağlık durumu ile yeni spekülasyonlara neden olmuş, İngiliz basını bu görüntüyü 'Putin, İran'a indikten sonra kırmızı halıda topallıyor' başlığı ile okurlarına duyurmuştu. ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü Willam Burns, Putin'in sağlık durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
21.07.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Tarihi Zirve ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tarihi zirve haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.