Amasya’da tarihi proje: Yeşilırmak yemyeşil akacak
Amasya’da tarihi proje: Yeşilırmak yemyeşil akacak Amasya’da ‘Yeşilırmak Nehri Temizleme, Islah ve Rekreasyon Projesi’ hayata geçiriliyor.
29.11.2020 Gündem
1 Milyon Yazılımcı Projesi'ne yoğun ilgi
1 Milyon Yazılımcı Projesi'ne yoğun ilgi Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 1 Milyon Yazılımcı Projesi'nde başvuru sayısının 1 haftada 451 bine ulaştığını bildirdi.
30.04.2020 Ekonomi
Tarihi gün! TANAP Avrupa'ya bağlandı
Tarihi gün! TANAP Avrupa'ya bağlandı Azerbaycan doğal gazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya ulaştırmayı hedefleyen TRANS Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi'nde (TANAP) sona gelindi. TANAP Avrupa'ya bağlandı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bugün hep birlikte ülkelerimiz ve bölgemiz adına gerçekten tarihi bir ana şahitlik ediyoruz." dedi. Erdoğan tören sonunda bir müjde daha vererek, "8 Ocak'ta da TürkAkım doğalgazın adımını İstanbul'da atacağız bununda müjdesini şimdiden vermiş olalım" şeklinde konuştu. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ise, "Bugün tarihi bir gündür. Umarım TANAP'ın ömrü uzun olacak, Türkiye-Azerbaycan ve diğer komşu halklara fayda verecek" ifadelerini kullandı.
30.11.2019 Gündem
ABD'de tarihi imza!
ABD'de tarihi imza! İsrail, Ürdün ve Filistinli yetkililer bugün ABD'nin başkenti Washington'da bulunan Dünya Bankası'nda tarihi bir anlaşmaya imza atacak...
9.12.2013 Dünya