Talal Silo

Talal Silo

Son dakika talal silo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan talal silo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını talal silo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Talal Silo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan talal silo gelişmeleri de dahil olmak üzere 30 talal silo haberi bulunmuştur. Tüm talal silo haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD Dışişleri heyeti PYD/PKK elebaşlarıyla görüştü
ABD Dışişleri heyeti PYD/PKK elebaşlarıyla görüştü ABD Dışişleri Bakanlığından bir heyet, Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü PYD/PKK'nın işgalindeki yerleşimleri ziyaret etti.
13.01.2018 Dünya
67 askeri şehit etti ABD ile ‘köprü’ kurdu
67 askeri şehit etti ABD ile ‘köprü’ kurdu SDG'nin sözcülüğünü yaparken Türkiye'ye sığınan Talal Silo, 'Şahin Cilo' kod adlı Ferhat Abdi Şahin ile yardımcısı terörist Hüseyin Kahraman'ın, ABD ile YPG arasındaki ilişkilerde köprü görevi gördüğünü anlattı. Suriye uyruklu terörist Kahraman hakkında 67 askeri şehit etmekten daimi arama kararı olduğu belirlendi
1.01.2018 Dünya
Brett McGurk hakkında suç duyurusu
Brett McGurk hakkında suç duyurusu Ankara'da aralarında gazilerin de bulunduğu bir grup, ABD Başkanı Donald Trump'ın DEAŞ ile Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk hakkında suç duyurusunda bulundu.
29.09.2021 Gündem
ABD'nin silahları Türkiye'ye sokuluyor
ABD'nin silahları Türkiye'ye sokuluyor ABD'nin terör örgütü DEAŞ ile mücadele gerekçesiyle terör örgütü PYD/PKK'ya verdiği silahların bir bölümü, Türkiye'ye yönelik terör saldırılarında kullanılıyor. Antitank roketinden piyade tüfeğine kadar çeşitli çap ve modelde silahlar ile patlayıcılar, Irak'ın kuzeyindeki Sincar ve Suriye'nin kuzeydoğusundaki Karaçok bölgelerinden Türkiye'ye sokuluyor.
12.12.2017 Dünya
Son dakika... ABD'den ikinci anlaşma! Meğer...
Son dakika... ABD'den ikinci anlaşma! Meğer... SDG'nin (Suriye Demokratik Güçleri) Türkiye'ye kaçan eski sözcüsü Talal Silo, SDG ile IŞİD arasında Rakka'da yapılan anlaşmanın benzerinin Menbic'de de yapıldığını belirtti.
11.12.2017 Dünya
İngilizler tüm dünyaya duyurdu! ABD ve DEAŞ...
İngilizler tüm dünyaya duyurdu! ABD ve DEAŞ... Suriye'de terör örgütü PYD/PKK'dan kaçan Talal Silo’nun Anadolu Ajansı’na itiraflarını İngiliz Haber Ajansı Reuters da tüm abonelerine servis etti. ABD'nin terör örgütü DEAŞ ile kirli işbirliğini tüm dünya gördü.
8.12.2017 Dünya
DEAŞ’ın kaçmasına üç kez izin verildi!
DEAŞ’ın kaçmasına üç kez izin verildi! Suriye’de bir süre PYD/PKK’nın paravan kuruluşu SDG’nin sözcülüğünü yaptıktan sonra bölgeden kaçan Talal Silo, örgütün birçok kez ABD’yle anlaşma içerisinde, DEAŞ’lıların kaçmasına izin verdiğini söyledi
29.09.2021 Gündem
AK Parti sözcüsü Mahir Ünal: Bundan sonra Kılıçdaroğlu'nun...
AK Parti sözcüsü Mahir Ünal: Bundan sonra Kılıçdaroğlu'nun... AK Parti Genel Başkan Yardımcı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, MYK sonrası canlı yayında açıklamalarda bulundu. MYK sonrası konuşan Mahir Ünal, "Türkiye'nin önemli öncelikleri varken ısrarla CHP bir stratejiyle Türkiye'nin, siyasetin gündemini yalanlarla, iftiralarla rehin almaktadır. Bu yapılanların hangi amaca hizmet ettiği son derece açıktır. Bundan sonra CHP'nin açıklayacağı belgeler hiç bir şekilde bizim siyasetimizin gündeminde yer almayacak" dedi.
4.12.2017 Siyaset
Silo: Amerikalılarla ilk temasım...
Silo: Amerikalılarla ilk temasım... Suriye'de bir süre terör örgütü PYD/PKK'nın paravan kuruluşu SDG'nin sözcülüğünü yaptıktan sonra bölgeden kaçan Talal Silo, örgütün birçok kez ABD'yle anlaşma içerisinde, DEAŞ'lıların kaçmasına izin verdiğini söyledi. Silo ayrıca, ilk temasını, "Benimle Suriye dışında görüşmek istediler. Helikopter benzeri bir araçla geldiler. Alıp Erbil’e götürdüler." sözleriyle anlattı. İşte bütün detaylar...
29.09.2021 Gündem
PKK'ya 'Akdeniz' projesinin aklını bakın hangi ülke vermiş!
PKK'ya 'Akdeniz' projesinin aklını bakın hangi ülke vermiş! Suriye'de bir süre terör örgütü PYD/PKK'nın paravan kuruluşu SDG'nin sözcülüğünü yaptıktan sonra bölgeden kaçan Talal Silo, örgütün "Akdeniz'e çıkış projesi"ne dikkati çekti. Silo, ABD'li bir istihbarat yöneticisinin kendilerine, "kalıcı" olabilmek için karadan Akdeniz'e ulaşmak gerektiği telkininde bulunduğunu açıkladı.
29.09.2021 Gündem
4 üst düzey terörist ABD üssünde saklanıyor!
4 üst düzey terörist ABD üssünde saklanıyor! Suriye’yi PYD eliyle işgal eden ABD, örgütün sözde lider kadrosundan 4 teröristi saklıyor.PYD Siyasi İşler Sorumlusu Elder Halil, SDG Genel Komutanı Şahin Cilo, YPG Genel Sorumluları Sipan Hamo ve Nasır Hacı Mansur, Çelebiye ve Ayn İsa’daki ABD üslerinde korunuyor.
29.09.2021 Gündem
Para PKK’dan, Emir Kandil’den, Silah ABD’den
Para PKK’dan, Emir Kandil’den, Silah ABD’den Kelime oyunuyla adını SDG olarak değiştirip ABD’den her türlü desteği alan PKK’nın Suriye uzantısı YPG’nin sözcüsü Talal Silo: ‘Tiyatroydu. Maaşlar PKK’dan, emir Kandil’den, silahlar ABD’den geliyordu’
29.09.2021 Gündem
Son dakika... 'ABD'ye liste verdik!'
Son dakika... 'ABD'ye liste verdik!' Suriye'de terör örgütü PYD/PKK'nın paravan kuruluşu, çoğunluğu YPG'lilerden oluşan SDG'den kaçarak Türkiye'ye teslim olan Talal Silo, ABD'nin silah yardımlarının iç yüzünü anlattı. Silo, ABD'nin uluslararası topluma YPG'ye yaptığı silah yardımını izah edebilmek için SDG'nin kurulduğunu ve bunun sadece bir isimden ibaret olduğunu belirtti. ABD'nin Obama döneminde örgüte kullanılmış silahlar gönderdiğini ancak Trump gelince zırhlı araçlar gelmeye başladığını açıkladı.
2.12.2017 Dünya
SDG'nin kaçan sözcüsü Talal Silo konuştu
SDG'nin kaçan sözcüsü Talal Silo konuştu Terör örgütü PYD/PKK'nın paravan kuruluşu SDG'den kaçan sözcüsü Talal Silo, Anadolu Ajansı'na konuştu.
29.09.2021 Gündem
PKK'ya kış öncesi ağır darbe
PKK'ya kış öncesi ağır darbe Kış üslenmesine hazırlanan terör örgütü PKK'ya göz açtırmayan güvenlik güçleri, kasımda düzenlediği operasyonlarla 351 örgüt mensubunu etkisiz hale getirdi.
29.09.2021 Gündem
Terör örgütü SDG sözcüsü Talal Silo, Türkiye'de sorguda
Terör örgütü SDG sözcüsü Talal Silo, Türkiye'de sorguda Terör örgütü SDG'nin, ÖSO'ya teslim olan sözcüsü Talal Silo'nun Türkiye'de sorgulanmasına başlandı.
29.09.2021 Gündem
Son dakika bombası! Teslim oldu! Örgüt şokta!
Son dakika bombası! Teslim oldu! Örgüt şokta! Terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG'e bağlı Suriye Demokratik Güçleri (SDG) eski sözcüsü Talal Silo'nun Cerablus'ta teslim olduğu bildirildi. İlk fotoğraf, sosyal medyadan paylaşıldı.
15.11.2017 Dünya
ABD'den hava saldırısı! 24 saat içinde...
ABD'den hava saldırısı! 24 saat içinde... ABD'nin öncülüğündeki koaliston güçleri, Rakka'da IŞİD'in elinde bulunan bölgelere karşı nihai hava saldırılarına devam etti. Son 24 saatte ilerleme kaydedildiği bildirildi.
17.10.2017 Dünya
ABD-YPG aynı masada!
ABD-YPG aynı masada! Rakka operasyonu için terör örgütü PKK’nın Suriye kolu YPG’yi silah ve zırhlı araçlarla donatan ABD sahada da toplantılara devam ediyor.
10.08.2017 Dünya
PKK'ya son dakika şoku! Şu an ağır yaralı!
PKK'ya son dakika şoku! Şu an ağır yaralı! ABD destekli terör örgütü PKK/PYD'nin sözde sözcüsü Talal Silo ve Kandil'den gelen üst düzey örgüt üyesi Münbiç'te DAEŞ saldırısı sonucunda ağır yaralandı.
13.07.2017 Dünya
Son dakika haberi: Tehdit ettiler! 'Misilleme yaparız'
Son dakika haberi: Tehdit ettiler! 'Misilleme yaparız' ABD destekli, terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı YPG'nin kolu olan Suriye Demokratik Güçleri (SDG)'den son dakika açıklaması geldi. Sözcü Rakka'daki mevzilerinin Suriye ordusu tarafından vurulması durumunda misilleme yapılacağını açıkladı. İşte son dakika haberinin detayı...
19.06.2017 Dünya
YPG doğudan Rakka’ya girdi
YPG doğudan Rakka’ya girdi ABD’nin desteğini alan PKK’nın Suriye kolu YPG, DEAŞ’ın başkent ilan ettiği Rakka’ya doğudan girdi. Kente doğu-batı ve kuzeyden ilerleyiş sürüyor.
6.06.2017 Dünya
Son dakika haberi: Ve girdiler!
Son dakika haberi: Ve girdiler! Terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG'ye bağlı SDG, DEAŞ'ın elindeki Rakka'nın kuzeyindeki askeri üsse saldırı başlatmıştı. Gelen son dakika haberine göre SDG Rakka'ya girdi.
6.06.2017 Dünya
Ve tamamını ele geçirdiler!
Ve tamamını ele geçirdiler! Çoğunluğunu terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG'nin oluşturduğu ABD destekli Suriye Demokratik Güçleri (SDG), Tabka kentini ve barajını ele geçirdiğini açıkladı.
12.05.2017 Dünya
ABD'den teröristlere kalkan!
ABD'den teröristlere kalkan! Terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG'nin çoğunluğunu oluşturduğu Suriye Demokratik Güçleri (SDG) sözcüsü ABD güçlerinin kendilerini koruduğunu ifade etti.
4.05.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Talal Silo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki talal silo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.