Takipsizlik

Takipsizlik

Son dakika takipsizlik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan takipsizlik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını takipsizlik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Takipsizlik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan takipsizlik gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.932 takipsizlik haberi bulunmuştur. Tüm takipsizlik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Motosiklet kazasında öldü! Ailesi eylem yapıyor
Motosiklet kazasında öldü! Ailesi eylem yapıyor Antalya'nın Kepez ilçesi'nde geçtiğimiz yıl 14 Aralık'ta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü Osman Alp Kavak'ın ailesi, olayın yaşandığı yerde açıklama yaptı. Anne Zehra Tok, tutuklanan sürücü Yusuf Şahin Yüksel'in yanı sıra, kendisiyle yarıştığını iddia ettiği diğer otomobil sürücü Ramazan A.'nın da tutuklanmasını istedi. Anne Tok, "Ben her gün ölüyorum ama o her gün rahat gezebiliyor. Dışarıda olan kişinin de tutuklanmasını istiyorum" dedi.
7.04.2024 Gündem
CHP'de para sayma görüntüleri! İş insanı Hüseyin Köksal ifade verdi
CHP'de para sayma görüntüleri! İş insanı Hüseyin Köksal ifade verdi CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği iddia edilerek sosyal medyada paylaşılan para sayma görüntüleri soruşturması sürüyor. Soruşturma kapsamında iş insanı Hüseyin Köksal, İstanbul soruşturma kapsamında ifade verdi.
29.03.2024 Gündem
Facebook’tan beyaz eşya almak isterken parasını kaptırdı! Savcılıktan ilginç karar geldi
Facebook’tan beyaz eşya almak isterken parasını kaptırdı! Savcılıktan ilginç karar geldi Facebook’ta gördüğü ilandan ikinci el çamaşır kurutma makinesi almak isteyen Selma Özmen dolandırıldı. Özmen’in şikâyetine savcılık ilginç gerekçelerle takipsizlik kararı verdi. Kararda, olayın basit yalan niteliğinde olduğu belirtilerek “Müştekinin internet gibi güvenli olmayan ortamda bulduğu ilan üzerine, ürün bedelini, kaparo bedelini hiç tanımadığı bir kişinin banka hesabına gönderdikten sonra, satıcının edimin ifa etmeme ihtimali olduğunun objektif bir değerlendirmede anlaşılabileceği” vurgulandı.
20.03.2024 Gündem
Öz kızına cinsel istismarda bulunan sanığın cezası açıklandı
Öz kızına cinsel istismarda bulunan sanığın cezası açıklandı Ümraniye’de babası tarafından cinsel istismara maruz kalan ve intihar eden Sinem Nur Ercan Taştan davasında karar açıklandı. Öz kızına cinsel istismarda bulunan baba Turan Ercan 28 yıl hapis cezasıyla cezalandırıldı.
7.03.2024 Gündem
Sosyal medyadan hakarete ön ödeme! Ceza yağacak
Sosyal medyadan hakarete ön ödeme! Ceza yağacak Yeni yargı paketine göre sosyal medyadan hakaret suçunda artık mağdur ile failin uzlaştırılması yoluna gidilmeyecek. Savcılık günlüğü 100 TL’den para cezası verecek ve ön ödeme tebligatı çıkaracak. Para cezası ödenince takipsizlik verilecek. Böylece fail hakkında dava açılmayacak ve dosya kapanacak. Avukat Bekir Şabahat’a göre uygulamayla “Parasını verir, hakaret ederim” algısı oluşabilir.
12.02.2024 Gündem
Elektronik tebligat sisteminden ‘sahte borç bildirimi' ile 650 bin lira dolandırıldı
Elektronik tebligat sisteminden ‘sahte borç bildirimi' ile 650 bin lira dolandırıldı Konya'da bir kişi, Ulusal Elektronik Tebligat Sistemine (UETS) tanımadığı bir yerden gelen sahte borç bildirimiyle haciz ihbarnamesine süresinde itiraz etmediği için 650 bin lira para ödemek zorunda kaldı. Konyalı Selim Tuncer, UETS'ye gelen iki ayrı haciz dosyasına ise itiraz ederek, para ödemekten kurtuldu.
3.02.2024 Gündem
Tayyar ve Özlem Öz çifti şikayetçi oldu mahkeme kararını verdi! Sosyal medyadaki yorumlar çıldırttı
Tayyar ve Özlem Öz çifti şikayetçi oldu mahkeme kararını verdi! Sosyal medyadaki yorumlar çıldırttı Tayyar Öz ve Özlem Öz çifti sosyal medyada kendilerine yönelik yorumlara tepki göstererek şikayetçi oldular. Haklarında 5 ayrı suçtan soruşturma yürütülen ve mal varlıklarına el konulan Tayyar ve Özlem Öz çifti, sosyal medyada kendileri hakkında yapılan yorumlara tahammül edemeyip savcılığa başvurdu. Savcılık ise yorumların hakaret içermeyip eleştiri niteliğinde olduğunu vurgulayarak takipsizlik kararı verdi
22.01.2024 Gündem
İş kazası nedeniyle vücudunun yüzde 80'i yanan Beyzanur: Eski ben değilim artık
İş kazası nedeniyle vücudunun yüzde 80'i yanan Beyzanur: Eski ben değilim artık Antalya'da kalfalık eğitimi sırasında, aracın yakıt deposunun şamandırasını değiştirirken meydana gelen parlamada vücudunun yüzde 80'i yanan lise öğrencisi Beyzanur Hatmorioğlu (18), 7 ayda 15 ameliyat geçirdi. Hatmorioğlu, “Uzun süre yürüyemedim. Ellerimi doğru düzgün kullanamıyorum. Aynaya bakamıyorum. Eski ben değilim artık. Başkalarının yaptığı bir hata hayatıma mal oldu" dedi.
15.01.2024 Gündem
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen banka müdürünün 216 yıla kadar hapsi isteniyordu mahkeme kararını verdi
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen banka müdürünün 216 yıla kadar hapsi isteniyordu mahkeme kararını verdi Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı iddia edilen bankacı Seçil Erzan hakkında mahkeme kararını verdi. Yüksek kar getirili özel ve güvenilir fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar dolandırdığı iddia edilen banka şube müdürü Seçil Erzan hakim karşısına çıktı. Erzan savunmasında, "Batmak üzere olan bir geminin kaptanıydım. Dolandırıcı olsaydım bu gemi batardı, ben de kurtulurdum. Çözüm planım ise yatırımları satarak mağdur ettiğim insanlara ödemekti. Planım buydu. Kazandırırken Seçil’dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum" dedi. Mahkeme, 2 sanığın tahliyesine hükmederken, sanık Erzan’ın tutukluluk halinin devamına karar verdi.
21.11.2023 Gündem
Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı öne sürülmüştü! Bankacı müdürü hakim karşısında: Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum
Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı öne sürülmüştü! Bankacı müdürü hakim karşısında: Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum Ünlü futbolcuları dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan ile birlikte 6 sanığın yargılanmalarına başlandı. Erzan savunmasında, "Ben batmak üzere olan bir geminin kaptanıydım. Dolandırıcı olsam gemi batar ben kurtulurdum. Suça konu olan bakiyenin bende olmadığı, bu bakiyeyi bir yerde saklamadığımı, bununla bir şeyler almadığımı salondakilerin bildiğini çok iyi biliyorum. Bakiyenin 45 milyon olmadığını bildiklerini de biliyorum. İddianamede adı geçenlerle paradan para kazanma konusunda ortak noktamız vardı" dedi. Seçil Erzan, "Faiz adı altında bu insanların aza tamah etmemeleri, çok kazanmak istemeleri beni bu hala soktu" ifadelerini kullandı. Savunmasında Erzan 2020 yılında Fatih Terim'den 300 bin dolar aldığını da ifade etti.
20.11.2023 Gündem
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilmişti! Bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilmişti! Bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu Futbolda dolandırıcılık soruşturmasında bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu. Özel bir bankanın Levent Büyükdere Caddesi Şubesi'nde aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 18 mağdurun dolandırıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık, bankacı Seçil Erzan ve 6 şüpheli hakkında "Özel belgede sahtecilik" ve "Nitelikli dolandırıcılık" suçlarından dava açtı. Bankacı Seçil Erzan'ın 66 yıldan 216 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.
25.10.2023 Gündem
Büyük vurgun! BDDK kararını açıkladı, mağdurlar itiraz edecek
Büyük vurgun! BDDK kararını açıkladı, mağdurlar itiraz edecek Spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da arasında olduğu 29 kişiyi, 43 milyon 920 bin 82 dolar ve 15 milyon 625 bin TL dolandırdığı iddiası edilen bankacı Seçil Erzan (46) hakkındaki soruşturma tamamlandı.
22.10.2023 Gündem
Şube müdürü ünlüleri 55 milyon dolar dolandırmıştı! BDDK, banka için kararını açıkladı
Şube müdürü ünlüleri 55 milyon dolar dolandırmıştı! BDDK, banka için kararını açıkladı "Özel kapalı fon" sistemiyle aralarında ünlü futbolcuların bulunduğu mağdurların dolandırıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Savcılık, 'bankacılık zimmeti' yönünden takipsizlik kararı verdi. Seçil Erzan'ın "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu" kapsamında ve alıkonulduğu iddiasına yönelik soruşturmalar ise devam ediyor.
21.10.2023 Gündem
Turistlere eğlence tuzağı! Çok sayıda gözaltı var
Turistlere eğlence tuzağı! Çok sayıda gözaltı var İstanbul'da suç örgütü üyeleri turistlerin yoğun olduğu ilçelerde turistlerle tanışarak, eğlenmek amacıyla bir eğlence mekanına davet etti. Turistlere gittikleri eğlence mekanında istemedikleri halde sürekli alkol servisi yaptı. 200 bin lirayı bulan hesapları ödemek zorunda bırakılan turistleri "kart çekmedi" bahanesiyle dolandırdıkları tespit edilen suç örgütüne yönelik İstanbul merkezli 4 ilde operasyon düzenlendi. 30 şüphelinin yakalanmasına yönelik yapılan operasyonda 26 şüpheli yakalandı.
2.10.2023 Yaşam
Gece kulübü tuzağı! Turistleri böyle ağlarına düşürdüler: 62.000 TL ödedim
Gece kulübü tuzağı! Turistleri böyle ağlarına düşürdüler: 62.000 TL ödedim İstanbul’a gelen yüzlerce turist, tanıştıkları kişiler tarafından götürüldükleri Ortaköy’deki gece kulübünde binlerce TL dolandırıldı. ‘Basit dolandırıcılık’ gibi suçlardan işlem yapıldığı için gece kulübü yetkilileri her seferinde serbest kaldı. Başsavcılık, dolandırıcılık çetesi kurmakla suçladığı gece kulübü işletmecileri ve çalışanları hakkında 3 yıldır verilen tüm takipsizlik kararlarını kaldırdı.
30.09.2023 Yaşam
Atatürk'e hakaret eden liseli için istenen ceza belli oldu!
Atatürk'e hakaret eden liseli için istenen ceza belli oldu! İstanbul'da, Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafına yönelik tepki çeken hareketlerde bulunan ve tutuklanan lise öğrencisi A.E.S. hakkında 'Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret' suçundan 3 yıla kadar hapis cezası istendi.
28.09.2023 Gündem
İcra memurunu vuran avukattan şok eden savunma!
İcra memurunu vuran avukattan şok eden savunma! İzmit’te, icra memuru Bünyamin Alyakut'u (55) tabanca ile vurarak yaralayan avukat Teoman Ekşioğlu (45) tutuklu yargılandığı davada, mağduru yalan tanıklık yaptığı için vurduğunu öne sürerek, “Kendisini bu sebeple vurdum, ancak öldürmek istemedim. Ayaklarına doğru ateş ettim” dedi. Ekşioğlu, “Ben yaptığım işin arkasındayım. ‘Pişman değilim’ ve ‘müşteki aklını başına alsın’ cümlelerini bir anlık öfkeyle söyledim” diyerek tahliyesini istedi.
14.09.2023 Yaşam
6 yaşındaki çocuğun evlendirilmesi davasından tahliye kararı!
6 yaşındaki çocuğun evlendirilmesi davasından tahliye kararı! 6 yaşındaki çocuğun evlendirilmesiyle ilgili H.K.G.'nin 2012 yılında Haydarpaşa Numune Hastanesi'nden yaşını büyük göstermek için alınan 'sahte kemik yaşı tespit' raporu ile ilgili 3'ü doktor 7 şüpheli ilk kez hakim karşısına çıktı. Mahkeme davanın tek tutuklu sanığı olan Mehmet Emin Marankoz'un tahliyesine karar verdi.
11.09.2023 Gündem
Başak Alara'nın şüpheli ölümü: Soru işaretleri giderilemedi
Başak Alara'nın şüpheli ölümü: Soru işaretleri giderilemedi Hukuk Fakültesi öğrencisi Başak Alara Karademir’in şüpheli ölümüne ilişkin soruşturmada savcılık ikinci kez takipsizlik kararı verdi. Kararda, şüpheli Hasan Atilla G. hakkında dava açmak için yeterli delil elde edilemediği, genç kızın intihar ettiği belirtildi.
1.06.2023 Gündem
Ilgaz'ın düşmanı yakınında çıktı! Yargı 61. bölümde neler oldu?
Ilgaz'ın düşmanı yakınında çıktı! Yargı 61. bölümde neler oldu? Pazar akşamlarına damga vuran Kanal D'nin popüler dizisi Yargı, yine heyecan dolu bir bölümüyle ekrana geldi. Ilgaz ve Ceylin'in hayatını konu alan dizide yaşanan farklı olaylar ise daha da merak konusu oluyor. Yargı 61. bölümde yaşananlar tüm detaylarıyla haberimizde.
17.04.2023 Magazin
Kubilay Aka'nın şikayetine takipsizlik!
Kubilay Aka'nın şikayetine takipsizlik! Ünlü oyuncu Kubilay Aka geçen yıl İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nda ‘Söylemezsem Olmaz’ programındaki sunucular Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali’den “gizliliğin ihlali” ve “hakaret suçlarından” şikâyetçi olmuştu. Savcılık kararını verdi.
12.04.2023 Magazin
Cem Garipoğlu yaşıyor mu? Mezarı açılacaktı, flaş karar verildi
Cem Garipoğlu yaşıyor mu? Mezarı açılacaktı, flaş karar verildi Türkiye’nin gündemine oturan Münevver Karabulut cinayeti hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Münevver Karabulut’un babası cezaevinde 8 yıl önce intihar eden kızının katili Cem Garipoğlu'nun, ölmediğini, kaçtı veya kaçırıldığını öne sürmüştü. Süreyya Karabulut Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuş ve Başsavcılık bu şüpheye yanıt vermişti. Konuyla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. İşte detaylar...
10.04.2023 Gündem
Ev sahiplerinden fahiş kira oyunu! ‘Depremzede’dir iki, üç kat öder!
Ev sahiplerinden fahiş kira oyunu! ‘Depremzede’dir iki, üç kat öder! Son birkaç yıldır yaşanan fahiş kira artışlarının yanı sıra Kahramanmaraş merkezli on ili etkileyen yıkıcı depremin ardından vatandaşlar başka illere göç etmeye başladı. Bunu fırsat bilen bazı ev sahipleri ve emlakçılar ev tutmak isteyen vatandaşlara değerinin çok üzerinde kira isterken, halihazırda evde oturan kiracının da kirasını neredeyse 3-4 katına çıkarmak istiyor.
9.04.2023 Gündem
Pazar’ın galibi değişmedi! Yargı yine zirvede
Pazar’ın galibi değişmedi! Yargı yine zirvede Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın dün gece yayınlanan 56’ncı bölümü heyecanlı ve duygusal anlarıyla seyirciyi ekrana kilitledi. Dizi, AB’de 6,30 reyting, 16,99 izlenme payı, 20+ABC1’de 7,20 reyting, 16,78 izlenme payı elde ederek AB ve 20+ABC1 kategorilerinde gecenin birincisi oldu.
13.03.2023 Televizyon
Hatay’da 105 kişinin öldüğü sitenin sahibi Eskişehir’de tutuklandı
Hatay’da 105 kişinin öldüğü sitenin sahibi Eskişehir’de tutuklandı Kahramanmaraş depremlerinde, Hatay’da yıkılan ve 105 kişinin öldüğü Farklı Yaşam Rende Sitesi’nin toprak sahibi Arif Sami Rende (84), yaş haddi nedeniyle serbest bırakılmasının ardından tekrar gözaltına alındığı Eskişehir’de tutuklandı.
24.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Takipsizlik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki takipsizlik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.