Sosyal medya için kritik uyarı: O uygulama masum değilmiş!
Sosyal medya için kritik uyarı: O uygulama masum değilmiş! Sosyal paylaşım ağları, gerçek hayatı aratmayacak kadar ciddi dolandırıcılıklar ve riskli olaylarla dolu bir dünya haline geldi. Çeşitli ikna teknikleri, manipülasyon, sosyal mühendislik, yalan haberler, sponsorlu ve güvenilir imajı olan reklamlarla ve kampanyalarla her an internet dolandırıcıları ve kötü niyetli kişilerin iştahını kabartıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) sosyal medya kullanıcılarının takipçi sayısını arttırmak için kullandıkları uygulamaların masum olmadığını duyurdu.
29.03.2019 Gündem
Zirvede Obama var! Erdoğan kaçıncı sırada?
Zirvede Obama var! Erdoğan kaçıncı sırada? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal paylaşım platformu Twitter'da en çok takipçisi olan dünya liderleri arasında bulunuyor. Barack Obama'nın ABD Başkanlığı görevini devretmesine rağmen zirvede kalmayı sürdürdüğü listede Erdoğan, altıncı sırada yer alıyor.
17.06.2021 Dünya
Sosyal medyanın kralı NBA
Sosyal medyanın kralı NBA NBA, sosyal medyada takipçi ve beğeni sayısı bir milyarı aşan ilk spor ligi olma unvanına erişti.
12.02.2016 Basketbol