Taffarel

Taffarel

Son dakika Taffarel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Taffarel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Taffarel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taffarel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taffarel gelişmeleri de dahil olmak üzere 502 taffarel haberi bulunmuştur. Tüm taffarel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray formasını giydirdiler bile! Talisca transferinde Taffarel etkisi
Galatasaray formasını giydirdiler bile! Talisca transferinde Taffarel etkisi Galatasaray'da son dakika transferi...Mertens'in yerine kalitesi tartışılmayacak bir 10 numara arayışına koyulan Galatasaray yönetiminin Talica'yla masaya oturduğu ortaya çıktı. Al Nassr'dan 10 milyon euro maaş alan Brezilyalı süper starın Süper Lig'e geri dönmeye son derece sıcak baktığı kaydedilirken, transferde Taffarel'in de devrede olduğu bildirildi.
20.07.2023 Galatasaray
Fatih Terim'den dikkat çeken itiraf: Bunu hiçbir yerde açıklamadım
Fatih Terim'den dikkat çeken itiraf: Bunu hiçbir yerde açıklamadım Galatasaray'ın efsane teknik direktörü Fatih Terim, France Football'a özel bir röportaj verdi. Tecrübeli teknik adam UEFA Kupası zaferinden, taktik anlayışına kadar birçok konuda açıklama yaparken bir itirafta da bulundu. İşte detaylar...
8.07.2023 Şampiy10
Dursun Özbek tarihi transfer operasyonu ve Taffarel'e telefon!
Dursun Özbek tarihi transfer operasyonu ve Taffarel'e telefon! Gelecek sezon için transfer çalışmalarına star veren Galatasaray'ın sol bek, orta saha ve forvet arayışları devam ederken, ünlü yorumcu Mustafa Demirtaş ve Onur Tuğrul ikilisinin Sarı Kırmızılı kulüp için 9 futbolcunun son durumunu analiz etmesi büyük dikkat çekti.
14.05.2023 Galatasaray
Taffarel bitti sıra Melo'ya geldi! Dursun Özbek süper star için İngiltere'ye yönetici gönderdi
Taffarel bitti sıra Melo'ya geldi! Dursun Özbek süper star için İngiltere'ye yönetici gönderdi İcardi'nin PSG'den kiralık olarak kadroya katılması ve Arjantinli yıldızın durumunun henüz netlik kazanmaması, Bafetimbi Gomis'in 38 yaşına gelmesini göz önünde bulunduran Galatasaray forvet arayışlarına başladı. Başkan Dursun Özbek'in Brezilyalı süper star için İngiltere'ye yönetici gönderdiği öğrenilirken Sarı Kırmızılı kulübün bu transferi her an bitirebileceği bildirildi.
7.03.2023 Galatasaray
Galatasaray'a 2023'ün ikinci müjdesi! Yeni Jardel bulundu
Galatasaray'a 2023'ün ikinci müjdesi! Yeni Jardel bulundu Devre arası transfer döneminde Nicolo Zaniolo bombasını patlatarak taraftarlarına büyük bir jest yapan Galatasaray yönetimi ikinci sürprizini yapmaya hazırlanıyor. Sarı Kırmızılı yönetim 24 kez milli takım forması giyen 31 yaşındaki süper starı gündemine alırken, oyuncunun da 'Taffarel' faktörüyle Süper Lig'de oynamaya sıcak baktığı bildirildi. İşte gelmesi halinde Mario Jardel etkisi yaratabilecek golcüde son dakika gelişmeleri...
3.03.2023 Galatasaray
Felipe Melo açıkladı: Alex de Souza'yla konuştuk Türkiye'de maç yapacağız
Felipe Melo açıkladı: Alex de Souza'yla konuştuk Türkiye'de maç yapacağız Türkiye, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerle sarsıldı. Türkiye'yi derinden etkileyen deprem sonrası futbol camiasının önemli isimleri tek yürek oldu.
10.02.2023 Süper Lig
Galatasaray'ın yeni transferi için Taffarel devreye girecek!
Galatasaray'ın yeni transferi için Taffarel devreye girecek! Spor Toto Süper Lig 3. hafta karşılaşmasında Ümraniyespor'u mağlup ederek moral bulan Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-kırmızılıların yeni takviyesi için efsane isim Taffarel devreye girecek
20.08.2022 Galatasaray
Claudio Taffarel resmen Liverpool'da
Claudio Taffarel resmen Liverpool'da Galatasaray'ın efsane kalecilerinden Claudio Taffarel Liverpool ile anlaşmaya vardı.
28.11.2021 Futbol
Galatasaray'da rüya transfer! Abdurrahim Albayrak açıkladı...
Galatasaray'da rüya transfer! Abdurrahim Albayrak açıkladı... Galatasaray 2. Başkanı Abdürrahim Albayrak gündemeli ilişkin soruları ve transfer sürecini değerlendirdi. Falcao için teklif gelmediğini belirten Albayrak ayrıca iç transferle ilgili bilgilerde verdi.
11.02.2021 Galatasaray
Dumitru Stingaciu'dan Galatasaray ve 20 bin dolarlık teşvik iddiası!
Dumitru Stingaciu'dan Galatasaray ve 20 bin dolarlık teşvik iddiası! Kocaelispor’un eski kalecisi Dumitru Stingaciu, 1998 sezonunda Galatasaray’da Hagi, Popescu, Filipescu ve Ilie’nin kendisine ödül parası verdiklerini itiraf etti.
23.06.2020 Galatasaray
Taffarel: Fatih Terim bana hala kızgın
Taffarel: Fatih Terim bana hala kızgın Galatasaray’ın unutulmaz eski kalecisi ve antrenörü Taffarel, çok önemli açıklamalarda bulundu. Brezilyalı efsane, “Bir oyuncu büyük kulüpte oynadığı için büyük olur diye düşünülemez. Zaten Galatasaray büyük bir kulüp” ifadelerini kullandı. Taffarel, Fatih Terim ile arasında geçen diyaloğu ve hala tecrübeli hocanın kendisine kızgın olabileceğini anlattı.
27.04.2020 Galatasaray
Taffarel'den yıllar sonra gelen itiraf!
Taffarel'den yıllar sonra gelen itiraf! Galatasaray'ın efsane kalecisi Claudio Taffarel, İtalyan basınına açıklamalarda bulundu.
30.03.2020 Galatasaray
Hakan Ünsal'dan olay sözler: "Sahtekarlık yaptı!"
Hakan Ünsal'dan olay sözler: "Sahtekarlık yaptı!" Galatasaray ve A Milli Takım'ın eski futbolcularından Hakan Ünsal, Bulgar basınına geniş bir röportaj verdi. 46 yaşındaki eski sol bekten Sarı Kırmızılı takımdaki günleri, 2002 Dünya Kupası ve Premier Lig'de oynadığı dönemle ilgili çok çarpıcı itiraflar geldi.
21.10.2019 Futbol
Galatasaray'da yıkılmayan iki kale: Nzonzi & Muslera
Galatasaray'da yıkılmayan iki kale: Nzonzi & Muslera Galatasaray'da takımın geneli tel tel dökülürken, teknik heyetin performansından memnun olduğu sadece iki isim var: Muslera ve Nzonzi. Uruguaylı file bekçisi yaptığı kurtarışlarla takımını ayakta tutuyor, Fransız orta saha da hatasıza yakın oynuyor.
7.10.2019 Galatasaray
Fatih Terim'den flaş hamle! Ayrılık...
Fatih Terim'den flaş hamle! Ayrılık... Milli takımda çalışmak için Galatasaray’dan ayrılmak isteyen kaleci antrenörü Claudio Taffarel ile Fatih Terim son bir görüşme gerçekleştirecek.
22.07.2019 Galatasaray
Claudio Taffarel Galatasaray'dan ayrıldı!
Claudio Taffarel Galatasaray'dan ayrıldı! Galatasaray'da bu sezon sözleşme yenilemeyen Claudio Taffarel ülkesine döndü. Brezilyalı eski kaleci, ailesine yakın olmak ve sadece milli takımda çalışmak istiyor.
16.07.2019 Galatasaray
Taffarel'in Copa America gururu!
Taffarel'in Copa America gururu! 2019 Copa America final maçında Brezilya, Peru’yu 3-1 mağlup edip hedefe ulaşırken, Galatasaraylı Taffarel de antrenör olarak ilk kez bu kupayı kazandı.
9.07.2019 Galatasaray
Galatasaray'da Talisca seferberliği!
Galatasaray'da Talisca seferberliği! Galatasaray’da, Talisca transferi için tam anlamıyla bir seferberlik hali var. Galatasaray, Diagne ile takasa yanaşmayan Guangzhou kulübünü, Talisca'nın bizzat baskı kurarak ikna etmesini istiyor. Vatandaşı Taffarel de bu transferde rol oynayacak. Çin çıkarması öncesi Galatasaray'ın planı hazır.
8.06.2019 Galatasaray
Galatasaray'ın 22. şampiyonluk coşkusu
Galatasaray'ın 22. şampiyonluk coşkusu Spor Toto Süper Lig'de sezonu şampiyonlukla tamamlayan sarı kırmızılılar, Türk Telekom Stadyumu'nda kutlama gerçekleştirildi.
25.05.2019 Galatasaray
Fatih Terim: İnşallah daha iyisini yapacağız
Fatih Terim: İnşallah daha iyisini yapacağız Galatasaray'ın 17 Mayıs 2000'de UEFA Kupası'nı kaldırdığı günün yıl dönümünde, Fatih Terim, Claudio Taffarel, Hasan Şaş ve Ümit Davala açıklamalarda bulundu.
17.05.2019 Galatasaray
Okan Buruk'tan Muriç ve Aatif açıklaması
Okan Buruk'tan Muriç ve Aatif açıklaması Çaykur Rizespor’u dipten Avrupa’nın kapısına kadar getiren Okan Buruk, Galatasaray maçı öncesi konuştu.
10.05.2019 Rizespor
Muslera ile özel görüşme!
Muslera ile özel görüşme! Galatasaray'da kaleci antrenörü Taffarel, son dönemde performansında düşüş gözlenen Muslera'yla bir görüşme yaptı.
19.02.2019 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Taffarel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taffarel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.