Taf

Taf

Son dakika taf haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan taf ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını taf haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taf

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taf gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 taf haberi bulunmuştur. Tüm taf haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Şimşek: Daha iyi işbirlikleri yapmalıyız
Bakan Şimşek: Daha iyi işbirlikleri yapmalıyız Türk-Arap Ekonomik Forumu’nda konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Enerji konusunda, az yatırım yapılıyor. Bunun sonucu olarak enerji fiyatlarının yüksek kalacağını görünüyor. Onun için daha iyi işbirlikleri yapmamız gerekiyor” dedi.
8.11.2023 Ekonomi
Taksim’de yapılan denetimde taksicilere ceza yağdı
Taksim’de yapılan denetimde taksicilere ceza yağdı Taksim’de yapılan ticari taksi denetiminde kurallara uymayan ve turistlerle pazarlık yapan taksicilere ceza yağdı. Denetimde trafikten men edilen 3 taksi, çekici ile emniyet otoparkına götürüldü. Polis memuru, pazarlık yapan taksi şoförüne, “Buraya o kadar haber kanalı geliyor. Haberlere çıkıyorsunuz. Hala uslanmadınız” dedi.
17.06.2022 Yaşam
2022 Avrupa Atletizm Şampiyonası'nın katılım koşulları açıklandı!
2022 Avrupa Atletizm Şampiyonası'nın katılım koşulları açıklandı! Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF), Almanya'nın Münih kentinde 2022'de yapılacak Avrupa Atletizm Şampiyonası'nın katılım koşullarının açıklandığını duyurdu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İstanbul Maratonu'nda parkur rekoru geldi!
İstanbul Maratonu'nda parkur rekoru geldi! Vodafone 40. İstanbul Maratonu'nu erkeklerde Kenyalı atlet Felix Kimutai, kadınlarda Kenyalı atlet Ruth Chepngetich parkur rekoru kırarak kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Avrupa Karması'nda 7 Türk sporcu!
Avrupa Karması'nda 7 Türk sporcu! Çekya'da, 8-9 Eylül'de düzenlenecek IAAF Dünya Kupası'nda Avrupa Kıta Karması'nda 7 Türk sporcu yarışacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Bakan Bak dünya üçüncüsü atletleri kabul etti
Bakan Bak dünya üçüncüsü atletleri kabul etti Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, IAAF Yürüyüş Dünya Kupası'nda 3. olarak Türkiye'ye bu alandaki ilk madalyasını kazandıran 20 Yaş Altı Kadın Yürüyüş Milli Takımı'nı Türkiye Büyük Millet Meclisinde kabul etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Atletizm Federasyonu 2017 Ödül Gecesi düzenlendi
Atletizm Federasyonu 2017 Ödül Gecesi düzenlendi Türkiye Atletizm Federasyonu’nun düzenlediği gecede 2017 yılının sporcuları, yönetici ve kulüplerine ödülleri takdim edildi. Organizasyonda ayrıca 2018 yılında sporcuların giyeceği formalar tanıtıldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Milli Takım kapıları kapandı!
Milli Takım kapıları kapandı! Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Çintimar, "Çok fazla tedbir alıyoruz ama yine de bu işle ilgili girişimlerin olduğunu tahmin ediyoruz ve bununla ilgili duyumlar alıyoruz. Sıfır tolerans politikasıyla devam etmeseydik, Rusya gibi olimpiyatlardan men edilen bir ülke olacaktık.''dedi
10.11.2021 Diğer Sporlar
TAF'tan doping açıklaması
TAF'tan doping açıklaması Türkiye Atletizm Federasyonu, Elvan Abeylegesse, Gamze Bulut ve Songül Konak'ın adlarının karıştığı doping skandalı hakkında bir açıklama yayımladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Müthiş haber! Türkiye'ye 70 milyar dolar geliyor
Müthiş haber! Türkiye'ye 70 milyar dolar geliyor 500 yatırımcı İstanbul'da buluştu. Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, gelen yatırımcılara seslendi. 2017'de Türkiye'ye gelecek yatırımın 70 milyar dolara ulaşması bekleniyor
24.03.2017 Ekonomi
Türk sporcuya büyük şok!
Türk sporcuya büyük şok! Londra Olimpiyatları'nda altın madalya kazanan Aslı Çakır Alptekin'in madalyası geri alınıyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
FETÖ'cü komşusu bilgisayarını kullanınca gözaltına alındı
FETÖ'cü komşusu bilgisayarını kullanınca gözaltına alındı KOCAELİ'nin Körfez İlçesi'nde komşusuna evindeki interneti kullanmasına izin veren Yusuf Taf polisin evine yaptığı operasyonla gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Atletizmde Fatih Çintimar yeniden başkan seçildi
Atletizmde Fatih Çintimar yeniden başkan seçildi Türkiye Atletizm Federasyonu'nun (TAF) olağan genel kurulunda seçime tek aday olarak giren Fatih Çintimar, yeniden başkanlığa getirildi
10.11.2021 Diğer Sporlar
TAF eski başkanı Hüseyin Sabri Manioğlu yaşamını yitirdi
TAF eski başkanı Hüseyin Sabri Manioğlu yaşamını yitirdi Türkiye Atletizm Federasyonu'nun (TAF) eski başkanlarından ve Galatasaray Kulübü üyelerinden Hüseyin Sabri Manioğlu, hayatını kaybetti
10.11.2021 Diğer Sporlar
Aslı Çakır Alptekin pistlere döndü
Aslı Çakır Alptekin pistlere döndü Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) tarafından yarışlardan men cezasında indirime gidilen milli atlet Aslı Çakır Alptekin, olimpik deneme yarışıyla pistlere döndü.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Aslı Çakır Alptekin için özel yarış
Aslı Çakır Alptekin için özel yarış Milli atlet, 2016 Rio Olimpiyatları'nda yarışabilmek adına gerekli kotayı alabilmek için, bu akşam olimpik deneme yarışına katılacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Türk bilim insanları bir araya geliyor
Türk bilim insanları bir araya geliyor Dünyanın dikkatini çeken pek çok önemli çalışmaya imza atan Türk bilim insanları “Yurtdışı Farkındalık Zirvesi”nde (YFZ2016) bir araya geliyor.
11.05.2016 Eğitim
Elvan’a iki yıl men!
Elvan’a iki yıl men! Türkiye Atletizm Federasyonu, yasaklı maddeye rastlanan milli atlet Elvan Abeylegesse'ye 2 yıl men cezası verdi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Pistte aday kadro belli oldu
Pistte aday kadro belli oldu Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF), 2016 Rio Olimpiyatları'na gidecek milli takımda yer alması muhtemel sporculardan oluşan aday kadroyu açıkladı.
30.12.2015 Şampiy10
Milli atletlere doping cezası
Milli atletlere doping cezası Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) Disiplin Kurulu, 4 milli atlete doping yaptıkları gerekçesiyle farklı sürelerle pistlerden men cezası verdi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Fatih Çintımar yeniden başkan
Fatih Çintımar yeniden başkan Fatih Çintımar yeniden ABAF asbaşkanlığına seçildi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Elvan yarışlardan çekildi
Elvan yarışlardan çekildi Elvan Abeylegesse, "doping" yaptığı iddiası sonra açıklama yaptı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nevin Yanıt'ın cezası arttı
Nevin Yanıt'ın cezası arttı Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS), yasaklı madde kullandığı gerekçesiyle daha önce 2 yıl müsabakalardan men ettiği Nevin Yanıt'ın cezasını 3 yıla çıkardı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yedi antrenöre büyük müjde!
Yedi antrenöre büyük müjde! Spor Genel Müdürlüğü (SGM) Tahkim Kurulu, 7 atletizm antrenörün verilen ömür boyu müsabakalardan men cezasını kaldırdı
10.11.2021 Diğer Sporlar
Ömür boyu men cezası kalktı!
Ömür boyu men cezası kalktı! Atletizm Milli Takım antrenörlerinden Ertan Hatipoğlu'na verilen müsabakalardan ömür boyu men cezası kaldırıldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Taf ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taf haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.